par1Ez egy illúzió-romboló poszt, a végén kiderül, hogy miért.
Mindig izgalmas tanulmányozni, hogy két ember mennyire tud együttműködni (és miben, milyen formában), de a kapcsolat elején a legizgalmasabb. Nem ismerek olyat, aki ne lenne kíváncsi, és ne keresne némi támaszt-választ, hogy a kezdeti bizonytalan –flörtölős-ismerkedős- időszakot optimistán és magabiztosan vészelje át. Korábban már írtam arról, hogy a horoszkópok összevetésének mikor van itt az ideje, illetve, hogy mi deríthető ki a kapcsolat minőségéről már első ránézésre is. Most arról lesz szó, hogy miben reménykedhetünk. 🙂

Az ígéretes, kibontakozásra hajlamos kapcsolat jelei

Ha sok szinasztriában a fényszög kapcsolat, bármilyen minőségűek is azok, akkor nagyon is kecsegtető a helyzet, mert sok közös pont van, azaz változatos módon lehet a kapcsolatot építeni. Lehet innen, és ha nem megy, lehet onnan pl. a közös beszélgetések oldaláról, vagy éppen a szex oldaláról. A kellemes fényszögek megoldásai, megélési lehetőségei maguktól fognak adódni, a nehezebb fényszögekéi, csak ezekben bajos megtalálni az előnyt, mert a kapcsolat elején csak a jót szeretnénk látni/kapni. Induljunk el tehát a segítő fényszögek mentén, ezek jelzései alapján lépegessünk. Ha ezek elfogytak, vagy nem is voltak, akkor a nehéz fényszögeket kell okosan használni pl. a kvadrátból fakadó intenzív feszültséget megélve ugyanilyen intenzívvé tenni a kibékülést és a közeledést, ugyanaz a fényszög kap szót, csak más hangvételben, minden átfordítható, csak energiát kell bele fektetni, nem megy magától. Ne felejtsük el, hogy a negatív fényszög is összeköttetést ad két ember között, tehát ez is lehet ugródeszka egymás felé.

A biztos siker garanciái

Nem feltétlenül az a legjobb, ha csupa szép fényszög adódik. Ez az eset inkább az előző címsor alá tartozik, ami viszont ebben a rovatban fontos a Nap-Nap, Nap-Hold, Hold-Hold és az aszcendens vagy a Szaturnusz bármelyik személyi jelölővel alkotott fényszögei. Nos ezek valóban eléggé szoros és meggyőző köteléket tudnak jelenteni, ráadásul különösebb fáradozás nélkül is „működésbe lendülnek”, ami azt jelenti, hogy mintha az égiek dolgoznának a kapcsolat építésén, minden alakul magától. Nyilván ha a fenti bolygók közötti fényszögek segít fényszögek, akkor teljesen nyeregben is érezzük magunkat és csak csodálkozunk, hogy eddig miért harcoltunk ennyit a nagy Ő megtalálásáért. Ha viszont nehezítő fényszögeket kapunk, akkor az magától értetődő, hogy dolgunk van egymással, de azért akadnak kétségeink, hogy kell-e ez nekünk. A kétségek azonban nem kétségbeejtőek. Mielőtt azonban rohannánk társkereső hirdetést feladni és ily módon megtalálni a Hold-Hold fényszög-párunkat, le kell szögezni, hogy az illúzió-hatás ilyen esetben működik a legerősebben. Hogy ez mi, azt lásd a cikk végén.

par2

 

A megküzdős helyzetek lenyomatai

Ha alig van fényszög és az is inkább nehéz-minőségű, akkor két eset van: 1.) elgondolkodunk, hogy van-e erőnk sokat fektetni egy bizonytalan kimenetelű kapcsolat-építésbe 2.) szeretjük a kihívást annyira (vagy magunkat), hogy tudatosítjuk a nehéz fényszögek előnyeit és ezek mentén haladunk, avagy ha alig van fényszög, akkor pótoljuk a hiányt a személyiségünkkel. Az illúzió-faktor itt az, hogy hamar vagy könnyen nem fog menni az építkezés ÉS nagyon kell hozzá a másik fél akarata is. Mindig, de ezesetben a kölcsönösség a siker záloga, méghozzá párhuzamosan, vagyis egyidejűleg kell dolgozni a kapcsolaton, nem felváltva, legalábbis az elején. A dolgok kimenetele annyiban bizonytalan, hogy a horoszkópból nem látszik, hogy mit sikerül felépíteni, hiszen az építkezés a fényszögeken felül emelkedve zajlik.

Veszett fejsze nyele

Ilyen nincs! Minthogy olyan sincs, hogy egyetlen fényszög sincs a horoszkópok között. Márpedig ha egyetlen is van, akkor van alap, mégha a legcsekélyebb is. El lehet indulni. A veszett fejsze nyele-érzetet már a mi képzeletünk, berögzöttségeink sugallják, nem pedig a tényleges helyzet, mert a valóságban minden megtörténhet, de legfőképpen az tud realizálódni, aminek a fejünkben teret adunk. Ha a csodának adunk energiát és abban bízunk, akkor az tud megtörténni.

par3

Illúzió?

 

Látnunk kell, hogy abban a korban élünk, amikor a horoszkóp meghaladható, annak, aki szeretné. Ez jó hír, ha rossz fényszögeink vannak, mert akkor máris van remény mégiscsak. Bármin felül lehet emelkedni tudatosítással, a bolygóállások csak kiindulási alapot mutatnak. Innen nézve tehát pláne nincs esélytelen ismerkedés.
A másik sarkalatos pont, hogy abban a korban élünk, amikor sokkal több múlik rajtunk, nagyobb mértékben alakíthatjuk a lehetőségeinket, mint az elmúlt századokban, ez viszont rossz hír is lehet, hiszen bármilyen remek fényszög a szinasztriában annyit ér, amennyit felvállalunk belőle, azaz bármely fényszögről dönthetünk szabadon. A jó fényszögről is le lehet mondani, és sokan le is mondanak róla. Illúzió tehát az, hogy bármiféle összehasonlító módszer biztos kimenetelt tud mutatni, mert a bolygók, számok tulajdonosai akarhatják vagy nem akarhatják a kapcsolatot. Kezdeti lelkesedésünkben hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a horoszkóp csak esélyeket, lehetőségeket mutat és nem tuti megvalósultságokat. Méltányolható a naivitásunk, hiszen biztosra szeretnénk menni, ki akarna (egy újabb) csalódást? De biztos iránymutatás nincs. Hál Istennek! Túl unalmas lenne úgy az élet, és fejlődni és határokat meghaladni is elfelejtenénk.

Tetszett? Küldj egy lájkot, köszi! 😉