Mindig várjuk a tízmilliószoros napokat, hát még most, amikor már nagyon de nagyon ki vagyunk éhezve a változásra, szabadságra, csodákra. Ráadásul a február 27-i teremtő nap teliholddal is kiegészül, így egy különös fényt, színt kap a kívánságlistánk. Nézzük, hogy legyünk ezen a napon, hogy jól legyünk a következő időkben!A tízmilliószoros teremtő napok fénye sokáig elér, főleg a Szűz telihold idején. Ilyenkor a Hold elkötelezett, tiszta, átgondolt energiái segítenek úgy megfogalmazni a kívánságainkat, hogy meg is valósulhassanak.

A kívánságokhoz nem elég a szándék és a buzgó álmodozás. Aki nem ismeri önmagát, a lehetőségeit, nem tud jól kívánni sem. A Halak jegyében álló Nap és Merkúr segít ösztönösen kitapintani a korlátaink határait. Belecsúszhatnánk a habkönnyű, idealisztikus célok kiválasztásába, de ezt megakadályozza a praktikus állású Hold szembenállása és az erős föld energiákat képviselő Plútó és Mars egysége is. Ne vágyjuk túl magunkat. A kívánságaink inkább kisebb, hétköznapibb léptékűek legyenek. Igyekezzünk a földön maradni és annak jótékonyságát meglátni, ha a mindennapjaink rendeződnek. Forduljunk a gyakorlatias megoldások bevonzása felé. Ne ragadtassuk el magunkat olyan dimenziókba, amihez voltaképp semmi közünk, mert akkor nemcsak a beteljesületlenség keserű piruláját kell lenyelnünk a következőkben, hanem még tartós szomorúságot is okozunk magunknak.

A februári tízmilliószoros nap erős földies hangsúlya eszünkbe juttatja, hogy itt a földön kell élnünk. Nem az angyalok között, egyelőre. És itt a földön a dualitás és a változás törvénye uralkodik. Mindkettő üzemanyag és táplálék, ha megbarátkozunk velük, és mindkettő méreggé válik, ha elutasítjuk. Fontos tudatosítanunk, hogy bár nyilván jót, pozitívat kívánunk -ki tenné az ellenkezőjét-, mégis lesz benne „rossz” is,ami a vele járója, kikerülhetetlen tartozéka. Fogadjuk nyitott szívvel a kívánságaink megvalósulását majd, úgy ahogy az jön. Nem pedig papírformaszerűen úgy, ahogy azt kértük.

A Szűz Hold segít egyszerű mondatokban fogalmaznunk, ami nagy áldás, mert az Univerzum nem érti sem a jövő időt, sem a barokk körmondatokat. Mint ahogy a tudatalatti sem. Lényegretörő pár szavas mondatokat használjunk.

Sokat ad a tisztánlátásunkhoz és így a hatékony kívánság-teremtésünkhöz, ha a tízmilliószoros napon böjtölünk és jobban odafigyelünk a testünkre. A Szűz testtudatossága legyen velünk! Gyógyteázzunk, masszírozzuk meg magunkat, különösen a kezeinket és a lábainkat (Szűz, Halak) és ne felejtsünk el áldást kérni a testünkre sem.

Legyen a napunk minél egyszerűbb, minél szürkébb és rendezettebb. Kerüljük a nagy társaságot, a sok munkát és a kimerítő elfoglaltságokat. Áldozzunk a szolid semmittevés oltárán. Mindennemű visszafogottság aranyat ér. Ez nem az a tízmilliószoros nap, amikor tele kell pakolni a lakást füstölőkkel és mécsesekkel. Nem a külsőségek számítanak.

A Mars-Plútó segítő fényszögnek hála erős és tartós állapotokat hozhatunk létre mind a kívánságainkkal, mind a napi tudatos jelenlétünkkel.

És még egy dolog: a Halak-Szűz tengely miatt lényeges, hogy ne csak magunkra gondoljunk ezen a napon. Fogalmazzunk meg olyan kívánságokat is, ami az egész emberiség, sőt minden élőlény javát szolgálja. Érezzük az egységet a Természettel, öleljük át, és szülessen meg bennünk a csepp-tudat, rácsodálkozván, hogy MIND az EGÉSZ részei vagyunk.

Mindannyiunknak beteljesült kívánságokat!