Asztrológiai csomagok

Üdv az önismereti kalandok birodalmában!

Nézz szét itt és válogass kedvedre: az otthonról elérhető tudástól a személyes tanácsadásig többféleképpen segítek önmagadhoz és a céljaidhoz közelebb jutni. Egy szempontból nincs különbség a választékban: gyakorlati, működő és rád szabott információkra lelsz, akár az utad elején jársz, akár már profi önfelfedező vagy. Ja, és nincs rossz kérdés, bármely témában is érdeklődsz, találunk megoldást!  Ugyanis nem kevesebb mint 7 módon keressük a választ a kérdéseidre, témakörtől és elmélyüléstől függően, Skype-on vagy személyesen! Nézz körül a csomagok között és egyeztessünk időpontot telefonon, vagy töltsd ki a jelentkezési lapot a kiválasztott csomag mellett, várlak!

 +36 70 330 0353

 

Kiváncsi vagyok önmagamra!

A KÍVÁNCSI-CSOMAG nyitott kíváncsi elméknek: Ha még nem tudod, pontosan mit is kérdezhetnél az asztrológustól, vagy ha nem érdekel egy komplex és mély elemzés, mert csak egy kérdés foglalkoztat, akkor ez a csomag való neked: fél órás Skype-konzultáció 7000 Forintért. Küldj e-mailt és ennyi!

drszalaiszilvia {kukac} gmail.com

 

 

 

Ide nekem a horoszkópom!

A VAGÁNY-CSOMAG BELEVALÓ önfelfedezőknek: Ha már elindultál az önismereti úton, de akad még pár kérdésed, vagy döntési helyzetben vagy illetve blokkoltnak érzed magad életed valamelyik területén, akkor itt az idő változtatni, támogatlak! Lássuk, mi az, amit még nem tudhatsz önmagadról, és miben segítek neked én! A konzultáció bárhol is élsz, bármilyen az időbeosztásod neked is elérhető, hiszen Skype-on zajlik. A beszélgetés 1 órás és 12.000 Ft-ba kerül. Jelentkezz, nem fogod megbánni! Küldj e.mailt a jelentkezéshez. 

drszalaiszilvia {kukac} gmail.com

 

 

Vajon miért vagyok még mindig egyedül?!

A TUDATOS TÁRSKERESŐ-CSOMAG: Miért nem találsz párt? Hol és hogyan próbálkozz a siker érdekében? Hol rontod el? Van még pár kérdésed és unod a félmegoldásokat meg a közhelyeket? Szerintem lesz miről elbeszélgetnünk!  A konzultáció bárhol is élsz, bármilyen az időbeosztásod neked is elérhető, hiszen Skype-on zajlik. A beszélgetés 1 órás és 13.000 Ft-ba kerül. Igazán megérdemled, gyere, csak egy e-mailt küldj a jelentkezéshez!

drszalaiszilvia {kukac} gmail.com

 

 

Vajon mi a ti közös történetetek?

 

A PÁROS- CSOMAG: PÁRBAN, PÁR-BAJBAN LÉVŐKNEK: Ha a kapcsolatban élsz és szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz hosszútávon. Milyen közös értékeitek, milyen lehetőségeitek vannak együtt? Mi a könnyű és mi a rázós? Akkor gyere és megvizsgáljuk a horoszkópok mutatta-lehetőségeket! A konzultáció bárhol is élsz, bármilyen az időbeosztásod neked is elérhető, hiszen Skype-on zajlik.  A beszélgetés 1 órás és 13.000 Ft-ba kerül. Csak küldj egy e-mailt, hogy időpontot egyeztethessünk.

drszalaiszilvia {kukac} gmail.com

 

 

Asztrológia luxus-kivitelben

 

PROFIKNAK és igazi ÍNYENCEKNEK: ÍNYENC-CSOMAG Ha valami egészen deluxe-asztroélményre vágysz! Sok mindent tudsz már magadról, jól haladsz az önismereti úton, ám az igazi áttörés még nem jött el? Többre, másra és némi extrára vágysz a jól ismert módszereken felül? Segítek, hogy a legtöbbet hozd ki magadból bármely életterületen. Ha ezt a csomagot választod, egy bő, belső mozgatókat feltáró, több évre muníciót adó műre számíthatsz. A középpontban a párkapcsolati működésed áll, de természetesen tartalmaz részletes jellemrajzot is. Az ÍNYENC-CSOMAG akkor való neked, ha nem konkrét kérdésed van, hanem egy átfogó és motiváló képet szeretnél kapni önmagadról, egy olyan olvasmányt, amiből sokszor meríthetsz az évek során.

Az írásbeli horoszkóp mély-elemzésért kérlek keress a drszalaiszilvia {kukac} gmail.com e-mail címemen. Hamarosan válaszolok, megbeszéljük az igényeidet, az elkészítés határidejét és árát !

 

SZKEPTIKUS-CSOMAG csak KÉTELKEDŐKNEK: Azt gondolod, az asztrológia csak egy divathóbort, és a te kérdéseidre biztosan nem ad választ? Lássuk miről is szól szerintem a horoszkópelemzés! Egy dologban biztos lehetsz: győzködni nem foglak Fél órás Skype-konzultáció, amiből kiderülnek a fő jellemzőid és lehet, hogy más szemmel nézel majd az asztrológiára. Te döntesz!

Ez a csomag-ajánlat jelenleg nem elérhető.

 

ajandek_banner2HA A BARÁTAIDRA IS GONDOLSZ:

Lepd meg tucat-ajándék helyett ÉLMÉNNYEL, azt aki fontos neked.

 Jól jönne egy szupi ajándék-ötlet!