Ebben a sorozatban azt kutatjuk, hogy csillagjegyünktől független az adott időszakban milyen belső munkák lehetnek hasznok női energiáink kibontakoztatásához. Játékos női önismeretre invitállak. Teljesen mindegy most, hogy hol áll a Nap, a Vénusz vagy éppen a Hold a horoszkópunkban, a Természet Rendjére hangolódás mindig segít elmerülni magunkban és kincseket találni. Ebben az időszakban a Nyilas zodiákus jegye a hangsúlyos és bevonjuk a szemben álló Ikrek jegy erőit is. Lássuk, hogyan segítik női minőségünket!

A NYILAS-oldal

Amikor a Nyilas jegyében jár a Nap derűs optimizmussal gondolunk arra, hogy végül elérjük a Fényt, célba érünk. Minden, amit most teszünk tegyük azzal a tudattal, hogy SIKERÜL. Sikerül sugárzóvá, kívánatosság, termékennyé és felszabadulttá válnunk, mert ez a dolgok rendje, ott a FÉNY a folyamat végén. Ez megkérdőjelezhetetlen.

A Nyilas-időszak másik fő mondanivalója, hogy egységben kell látni magunkat: a testünk, ösztöneink világát éppúgy tisztelni kell, mint a magasztos céljainkat. Nincs egyik a másik nélkül. Amíg a testünket nem látjuk szentnek, nem fogjuk tudni elérni a szent célt sem. Se az ideáinkat, se a kiteljesedési vágyainkat ne dimenzionáljuk túl, lássuk a testünk fényében: a cél, a boldog párkapcsolat, magával ragadó női kisugárzás elérése nem megy a hiteles önelfogadás nélkül, ez pedig nincs a testkép elfogadása nélkül. A lépések egymásra épülnek, és itt az idő számba venni, hogy hol is tartunk ezen az úton. Hajlamosak vagyunk csak a célt látni és nem észrevenni az eszköztárunk hiányosságait, vagy lekicsinyelni a jelentőségét. Lehet, hogy ez az eddigi sikertelenségünk gyökere?

A másik, amit a Nyilas-időszak képes korrigálni, hogy túl magasra tesszük a mércét, nem földi, elrugaszkodott léptékekben gondolkodunk. Érdemes feltenni a kérdést, hogy amit várunk az reális-e számunkra. A víziók, ideák nem tudnak realizálódni, mert akkor a lényegük veszik el. Inkább az a cél, hogy a saját nő-képünk, párkapcsolat-képünk, szerelem-képünk a SAJÁT realitásunkból táplálkozzon. Földi legyen, ami aztán istenivé alakul, mint mennyeinek látszó, ami aztán pokolivá alakul. Sosem a dolgok ilyenek vagy olyanok, mi tesszük őket azzá, mert túlmisztifikáljuk.

 

 

Az IKREK-oldal

Ha a Nyilassal szemben lévő Ikrek-jegyét is bevonjuk önismereti játékunkban és miért ne tennénk, akkor legyen a KÍVÁNCSISÁGÉ a főszerep. Legyünk kíváncsiak női létünk dimenzióira, színeire, szintjeire. És ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is! Hozzuk magunkat helyzetbe, nézzük meg mennyire tudunk feloldódni, kapcsolódni, csacsogni, táncolni, játszani idegenek társaságában. Nem kell feltétlenül vadászni és prédát keresni, inkább az élményből fakadó tapasztalat a fontos. Akkor tudunk egész és szilárd nő-képet magunkénak tudni, ha ismerjük a lehetőségeit, késztetéseit, eszközeit. Ebben az időszakban gyümölcsöző tehát nem csak elmélkedni és látni magunkat valamilyennek, hanem empirikusan is benyomást szerezni magunkról. Ugyan eléggé beszűkült a mozgástér, ezt ebben az időszakban különösen nehezen viseljük, de az online-világ is számos lehetőséget rejt annak, aki kíváncsi.

Ahogy a Nyilasnál a cél elengedhetetlen (és elérhetetlen is!), úgy az Ikreknél a CÉLTALANSÁG a lazaság záloga: merjünk csak úgy benne lenni helyzetekbe törekvés és stratégia nélkül. Kapcsolódjunk érdek nélkül. Vegyünk részt valamiben csak azért, hogy ott legyünk. Nagyon megkönnyebbülést hozó néha csak úgy lebegni, pusztán az élmény, a megtapasztalás kedvéért. Hatékony és ultra-feladatorientált világunkban valóságos szellemi felfrissülés, ha hagyunk magunknak időt tengni-lengni. Lenni. Épphogy nem elvesztegetett idők ezek, hanem megnyertek, de ez csak akkor derül ki, ha beleereszkedünk.

Legtöbbször azt várjuk, hogy megerősítsenek minket, kívülről kapjunk támpontokat ahhoz, hogy kik vagyunk és merre fejlődjünk, gyakran még a céljaink meghatározását is másokra bízzuk. Most, az Ikrek-Nyilas időkben vegyük át bátran az irányítást a céljaink és a tapasztalatszerzésünk felett. Sokkal többre megyünk, szárnyakra kapunk, ha van bátorságunk a kíváncsiságunk által motiváltan részt venni mindabba, ami elénk kerül és ebből jutni következtetésre, mint önelemezgetéssel, olvasgatással időt töltve.

A játékunknak csak egy szabálya legyen: a tiszta lap elve. Dobjuk ki a vízióinkat, elképzeléseinket arról, hogy milyen nők is lehetnénk, főleg azt, hogy mások milyennek láttak/látnak. Ér most új színekkel kiszínezni azt a vékony kontúros ábrát, ami megmaradt és a nőképünket mutatja. Minden szín megengedett és ne kapjunk frászt, ha egész máshogy fog kinézni az új ábra. A színeket a tapasztalatok adják. Ezek viszik el a képet új dimenziókba. A hónap végével pedig üljünk le az új kép mellé és szívjuk magunkba az erejét, dinamikáját, színeit. Integráljuk az új képességeinket, amit nem vérrel-verítékkel, hanem laza kíváncsisággal szedtünk össze. Új kincsek a ládikánkba, melyeket ne féljünk használni!