Miért pont én?

_MG_9857 LSzerintem a horoszkóp olyan, mint egy klassz recept: inspiráció, de nem szó szerinti útmutató. A recept és a horoszkóp használatához is szükségeltetik egy kis találékonyság, pajkosság, felfedező kedv és rugalmasság. A hasonlatnál maradva: azt minden esetre a horoszkóp biztosan elárulja, hogy miből főzhetünk.

Tudom és átérzem, hogy nem vagy könnyű helyzetben ha meghitt, értékes párkapcsolatot szeretnél, és akkor sem vagy könnyű helyzetben, ha a számodra égető-sürgető problémára szeretnél használható megoldást találni.

Az én életemben is volt egy hosszú útkereső szakasz. Én is sokat tépelődtem, hogy kihez, hova forduljak tanácsért, sokaktól, sokfélét tanultam, és persze szereztem a tapasztalatokat a saját bőrömön, jót és rosszat egyaránt. A barátok-ismerősök rengeteg jobbnál-jobb tanáccsal látnak el. Az ő bölcsességükkel nem akarok versenyre kelni, én inkább a tudásomat és a figyelmet ajánlom fel neked.

A legjobbaktól tanultam 5 éven át, rengeteget olvastam és sokan fordultak hozzám az elmúlt évek alatt a problémájukkal. Leginkább párkapcsolati kérdésekben kértek tőlem tanácsot, így az asztrológia ezen területén szereztem a legmélyrehatóbb tapasztalatokat, de persze más témákban is segítek neked, csak néhány példa: önbizalom-erősítés, karrierváltás, pályaválasztás, külföldre költözés, fogyókúra- és életmódváltás. A megszerzett tudásomat a saját életemen átszűrve szintetizáltam, és  elkötelezetten képzem magam továbbra is. Az évek során felgyülemlett  asztroterapeutai tapasztalatomat szeretném veled megosztani most. Jó néhány hozzám fordulónak segítettem már meglelni az útját és elindulni rajta. Segítettem önismereti csoport keretében és egyéni konzultációk alkalmával. A Bach-virágterápia eszköztárának felhasználásával és az asztrológiai tudásomra támaszkodva is.

Miért bízz bennem? A neked kínált a módszerem komplex és hatékony. Ezt persze bárki állíthatja magáról, ámde az én garanciámat az teszi hitelessé, hogy én elsősorban magamon kísérleteztem ki a technikámat. :-). Fejlesztésén pedig folyamatosan dolgozom, az újabb és újabb tapasztalatokat beépítve.

Nem árulok zsákbamacskát: nem én vagyok a te embered, ha azt várod tőlem, hogy:

megmondjam neked a „tutit”,

elintézzem, hogy egy szempillantás alatt megoldódjanak a problémáid

eldöntsem életed Nagy Dilemmáját.

Nem varázslat, nem ezo-humbug, 100% gyakorlati tanács ahhoz, hogy boldogabb, harmonikusabb életet élhess, akár holnaptól. Rajtad múlik, én mindent megteszek érte!

Keress bátran akkor is, ha nem a párkapcsolattal összefüggésben kérsz segítséget, hanem:

  • döntési helyzetben vagy és elbizonytalanodtál, hogy merre indulj;
  • ha úgy érzed, hogy semmi sem sikerül, bárhogy is erőlködsz,
  • nem úgy mennek a dolgaid, ahogy szeretnéd és már eleged van a “jótanácsokból”;
  • ha megvan már a cél, csak épp az odavezető út mikéntje a kérdéses;
  • ha értetlenül állsz a helyzeted előtt és nem tudod mitévő legyél.

Egy kívülálló mindig érdekmentesen tud ránézni a helyzetedre. Sokszor nagyon egyszerű a megoldás, csak a saját életedben a “nem látom a fától az erdőt”-effektus megakadályoz a tisztánlátásban.

Garantálom, hogy figyelek rád és közösen fogunk találni olyan megoldást a helyzetedre, ami a te erőforrásaidat mozgósítja, a te hitedet erősíti és, ami benned rejlik, tehát garantált sikerélményt hoz majd Neked! Nem kényszerítek rád semmit, csak eléd tárom a lehetséges megoldásokat, és segítek azon az úton elindulni neked, amelyet kiválasztottál.

Hogy lásd, miként dolgozom, hogyan elemzem a horoszkópot, illetve milyen gyakorlati tanácsokra számíthatsz tőlem, nézz be ide>>

 

Vissza a főoldalra