A 18 legizgalmasabb kérdés és válasz a párkapcsolati asztrológiárólÖsszegyűjtöttem azokat a gyakori kérdéseket, amelyek az évek során felmerülnek, ha párkapcsolati elemzésről, párhoroszkópról van szó. Bevallom, vannak köztük általam megválaszolhatatlannak tartott kérdések is, sőt olyanok is, amelyeket meg lehetne ugyan válaszolni, de nem hinném, hogy előrébb mozdítaná a két ember szerelmi ügyét.  

A 18-as szám a kérdések mennyiségére, de a válaszok minőségére is utal. A korhatár nem azt jelenti, hogy csupa pikáns kérdés lesz napirenden, hanem azt jelöli, hogy kell egyfajta érettség, tapasztalat ahhoz, hogy felmerüljenek hasonló kérdések benned, és tudj a válaszokkal mit kezdeni.  Szerintem ez nem korfüggő.

Őszintén fogok válaszolni legjobb tudásom szerint, elsősorban azt helyezve az előtérbe, hogy tud-e az asztrológia hiteles választ adni és ha igen, milyen mélységben. Lássuk!

 

 Hűséges-e? Van-e más is a képben?

Igen, ez látható a születési horoszkópban, sőt az is, hogy milyen módon kacsingathat ki a kapcsolatból: csak elméletileg, vagy tettleg is, esetleg érzelmileg is. Nyilván nem süthető rá senkire a bélyeg, hogy garantáltan hűtlen minden kapcsolatában. Akinek azonban van rá hajlama- és ez az, ami látszik a horoszkópból-, és a kapcsolat minősége is ezt erősíti, az nagy eséllyel éli meg a párhuzamos lehetőségeket a rá jellemző formában.

 

Együtt leszünk-e x év múlva?

A párhoroszkópból az tűnik ki, hogy van-e elég erős kötőerő a társak között és sok ponton kapcsolódnak-e. Ezekből lehet arra következtetni, hogy van-e elég muníció évtizedekre, de arra a feleken kívül senki nem vállalhat garanciát, hogy hosszútávon együtt akarnak-e működni. Ez a szabad akarat és a két ember elhatározásán múlik.

 

Lesz-e közös gyerekünk?

Ez nem az egyértelmű válaszok közé tartozik. Női horoszkópban a gyermekvállalás ideje (akarata) látszik, a férfiéban csak áttételesen. Ha a gyerekvállalás időbelisége egybeesik, akkor a horoszkópok alapján feltételezhető, hogy együtt vállalnak gyerekek.

 

Nem jön-e vissza az ex-e?

A horoszkópból az látszik, hogy a személyiség hajlamos-e szerelemi nosztalgiára, azaz egyrészt mennyire képes lezárni múltbeli helyzeteket, másrészt érzelmileg mennyire stabil vagy befolyásolható. Ezekből következtetni lehet rá, hogy milyen reakciót vált ki, ha felbukkan valaki a múltjából.

 

Milyen az ágyban?

Erről meglepően sok minden kiderül. A kezdeményezőkészségtől, a megélés intenzitásán át akár a furcsaságokig.

 

Összeillünk-e?

A kérdés így szokott felmerülni, de pontosításra szorul. Ha a kérdés arra utal, hogy vannak-e közös pontjaink például úgy mint, jó kommunikáció, szenvedély, szoros lelki kapcsolat, közös vállalkozási kedv, akkor ez látszik a horoszkóp-összehasonlítás során.

 

Elfogadják-e a szüleim, illetve engem az övéi?

A születési horoszkópból az állapítható meg erre vonatkozóan, hogy általában a szülők hogyan viszonyulnak a társhoz, vagyis milyen a meny/vej-anyós/após viszony. Mennyire távolságtartó, akadályozó vagy éppen támogató.

 

Tudunk-e együttműködni, ha alábbhagy a szerelem?

Ennek a kérdésnek a megválaszolása oda vezet vissza, hogy mennyi közös pont van a kapcsolatban, vannak-e közös értékek és összetartó erő, ugyanis ezekre lehet alapozni, ha hétköznapok szürkesége kezdi kiradírozni a kezdeti színek élénkségét. Az világosan látszik, hogy van-e muníció az érzelmeken túl is, és ha ilyen van, akkor már „csak” a páron múlik, hogy kezd-e vele valamit a kapcsolat jövője érdekében.

 

Ő-e a karmikus társam, lélekársam, duál-lelkem?

Kissé gyanakvással szemlélem ezeket a fogalmakat. Nyilván egy találkozás nem véletlen, valamit mindenképpen tanít. Ennyiben tehát karmikus. Sok karmikus találkozás van és ezért több karmikus társ is lehet. A horoszkóp összehasonlításban jól látszik, ha szoros –akár kivételesen szoros- lelki kapcsolat van a felek között. Ha ezt jelenti a lélektárs-ság vagy a duál-pár, akkor igen, megállapítható a horoszkópokból, hogy társ az-e.

 

Hosszútávú-e a kapcsolat?

Bármely kapcsolat hosszútávú lehet, ha dolgoznak ezért a felek. és egyik sem az, ha nem. Hogy a munka mennyire könnyű vagy nehéz; élvezetes vagy keserves, az kiderül a párhoroszkópból. Mint ahogy az is, hogy van-e kitartás a párban, van-e alapvető igény a hosszútávú elköteleződésre.

 

Ő is annyira szeret-e, mint én őt?

Az érzelmek minőségéről, mélységéről nem ad tájékoztatást az asztrológia. Nem deríthető ki semmiféle módszerrel, hogy mit érez a másik, ez mindenkinek a legbensőségesebb magánügye, amelyről beszélni ugyan lehet, de a szavak is torzítják a megélést. Erre a kérdésre tehát nincs válasz asztrológián innen és túl.

 

Jóban-rosszban kitartunk-e egymás mellett? Vagy csak a jóban… ?

Ad támpontot a horoszkópelemzés arra nézve, hogy tudunk-e együtt, egymásért és a kapcsolatért küzdeni. Erre rámutat a felelősségvállaláshoz való viszony, a stabilitásigény és a magányosság mértéke. Ezek mind útmutatók a válaszhoz.

 

Érdemes-e várnom rá?

Várni soha senkire nem érdemes, mert ez azt jelentené, hogy  abizonytalan jövő érdekében lemaradunk és lemondanánk a jelenről, a jelenbeli megoldandó feladatokról és az itt és most elérhető eredményeinkről. Nem az asztrológia tárgykörébe tartozik ez a kérdés, inkább önbizalmi problémákat fed fel – hogy miért, félünk a jelenben élni, döntést hozni-, amelynek korrigálására találhatók módszerek a születési horoszkópban.

 

Otthagyja-e a jelenlegi párját miattam?

Ennek a kérdésnek a megválaszolása kb. 70%-ban a szabad akaraton múlik, tehát kívül esik a horoszkópon. A maradék 30% a jellemből fakad, illetve az életsors-kilátások is mutatják, tehát tudunk választ adni.

 

Mi az, amiben nem fogunk egyetérteni?

Ez egészen pontosan fellistázható a nagy kérdések szintjén, de a napi apró-cseprő ügyek szintjén is. Éppúgy, mint a „miben nem értünk egyet” is.

 

Megváltozik-e?

Tipikus kérdés, ha az elfogadás nincs rendben, ugyanis csak ekkor merülhet fel, hogy valamely szokással, tulajdonsággal, élethelyzettel nem tudunk mit kezdeni és a „szeretem, de-…”-stádiumában tart a kapcsolat. Ez tipikusan a kapcsolat elején vagy a végén van jelen. A horoszkóp abban adhat útmutatást, hogy a külső motivációk vagy a belső igények mozgatják be inkább az adott személyiséget, illetve, hogy mennyire tart vagy éppen örül a változásnak. A rugalmasság mértékéről és a befolyásolhatóságról is képet alkothatunk, ami választ ad a kérdésre.

 

Ez egy komoly kapcsolat, vagy csak játszik velem?

Hogy ki mennyire komoly, laza vagy játékos az pontosan megmondható. Hogy ezeket a tulajdonságait párkapcsolatában is érvényesíti-e, az is. Mindehhez még adalékul szolgálhat, hogy a kapcsolat súlya milyen, amiről újabb következtetéseket vonhatunk le a hosszútávúságot, felvállalást, elköteleződést illetően.

 

Mit tanít a kapcsolatunk, miben fejlődhetek benne?

Ez olyasmi, ami nagyon egyértelműen megállapítható, a társ tükör, aki jelez, hogy mely területen jött el az idő a változásra. A horoszkóp segít megtaláni nemcsak a változás irányát, hanem a módját is. Utóbbival szoktunk banjban lenni: „–jó,jó, de hogy..???” 

 

Kérdésed van a kérdésekkel kapcsolatban? Vagy van egy kérdésed, ami itt nem szerepel, de kíváncsi lennél, hogy asztrológiai szempontból megválaszolható-e? Tedd fel a Facebook-on! >>