A Plútó-Szaturnusz-Jupiter-jelezte változáshullám engem is radikális megújulásra sarkall. Elmerészkedni olyan utakra, amelyek eddig kényelmetlenül göröngyösnek és itt-ott járhatatlannak tűntek. De ez az időszak éppen erről szól, hogy lépjünk rá ezekre az ösvényekre, és kiderül, hogy nem is annyira ingoványosak, sőt nagyon is új helyekre vivők!
Nekem ilyen új út a tanítás. Évek óta megkínál vele az Élet, de eddig különböző kifogásokkal kitértem előle. Nyáron azonban ráléptem erre az ösvényre és a saját bőrömön is tapasztaltam (ismét, sokadszor), hogy mennyire jó beleengedni magunkat abba, amitől eddig ódzkodtunk: inspiráló, erőt-adó, örömteli. Élmény.
Tele ezzel az új energiával nyitok egy kaput az együtt, velem tanulás felé.
  • Ha érdekel az asztrológia, szívesen tanulnád, de nem szeretnél/ nem tudsz elköteleződni évekre egy kurzus mellett.
  • Ha már tanultad és felelevenítenéd, bővítenéd a tudásod.
  • Ha színesítenéd az ember-és önismeretedet, ami a munkádban is jól jön
Akkor most itt az idő, hogy együtt elmélyedjünk AZ ASZTROLÓGIA ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TUDOMÁNYÁBAN.
Az órák kizárólag EGYÉNIEK, nem csoportosak, mert nincs fix tanterv, ami mindenkire érvényes lenne. Időben, témában és haladási ütemben is a személyre szabott tanulásban hiszek, mert nem vagyunk egyformák és a céljaink sem azok. Van, aki asztrológus szeretne lenni, és van, aki előre tudja, hogy nem fog horoszkópot pontosítani, elemezni, összehasonlítani. Egyeztetjük az igényeket és erre építjük fel a közös munkát. Mivel nem vagyok akkreditált képzőhely, tudásszomjat csillapítani tudok, bizonyítványt adni nem, ezt kérlek mérlegeld.
Ha úgy érzed, lenne kedved velem tanulni ONLINE, akkor keress bátran, írj üzenetet. 🧡