Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Aktuális verzió: 2018. május 31.

 

Jelen tájékoztató a Kulcsaparkapcsolathoz.hu honlap (továbbiakban: Honlap) adatkezelési és adatvédelmi elveit rögzíti.

Az adatkezelés célja: a Honlap kizárólag olyan személyes adatot kezel, mely szolgáltatásai nyújtásához szükséges. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

A Honlap a személyes adatok kezelésére harmadik fél közreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak.

A Honlap ingyenes szolgáltatásainak igénybevétele során a személyes adatok (név, e-mailcím, születési idő és hely) megadása szükséges. Az adatkezelés időtartama: az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásáig.

A Honlap által meghatalmazott adatfeldolgozó a hírlevelek tekintetében a The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce De Leon Ave NE Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA), aki a www.mailchimp.com oldalon tárolja az információkat. Az adatkezelés időtartama: az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásáig. A Honlap a hírlevelek tekintetében felhasználóitól kizárólag e-mailcímet kér, mely a szolgáltatás nyújtásához feltétlenül szükséges.

A Honlap a kulcsaparkapcsolathoz.hu weboldalon ún. cookie-kat vagy sütiket használ a felhasználói élmény javítása és az anonim látogatottságmérés érdekében.

Az adatkezelő adatai:

Név: dr. Szalai Szilvia
Székhely: 1192 Budapest, Géza u. 15.
Telefon: +36 70 33 00 353
E-mail: info@kulcsaparkapcsolathoz.hu