A sikeres társkeresés receptje

Téged is bosszant, hogy nem találod a társad, bár már sokfelé kerested és úgy érzed mindent megtettél?

 

A társkeresés napjainkban nem egyszerű- mondhatnánk közhelyesen. Pedig valószinüleg sosem volt az. Annak idején a párokat nem a Szerelem, az érzelem hozta össze, hanem a családi érdek. Most viszont a választás szabad, ez a szabadság azonban nem tehermentes. Te is szabadon dönthetsz, de téged is szabadon választhatnak. Avagy nem.

szivekArról valószínüleg már sokat olvastál, hogy mi a szerepe az önismeretnek a sikeres párkeresésben. Az önismeret valóban jó alap, sőt nélkülözhetetlen fundamentum, ám kell még egy-két dolog ahhoz, hogy ne maradj egyedül. Például a nyitottság, az őszinte kíváncsiság, a vágy és a „hagyom magam szeretni”-életérzés, hogy csak a legalapvetőbbeket említsem. Te vajon hogy állsz ezekkel? És honnan tudod, hogy kész vagy-e már? Illetve azt honnan látod, hogy hol kell még csiszolgatnod magad? Ha pedig még van némi teendőd a Nagy Ő megtalálása érdekében pontosan hogyan alakítsd magad, milyen módszert alkalmazz, ami biztosan nálad is beválik?

Mindenkire érvényes módszer nem létezik még a társkeresésben. Mindenkinek az a legjobb módszer, amely róla szól, a saját készségeit maximalizálja, tehát testre szabott, egyedi. Ezért abszolút hatékony.

Amennyiben kellően fejlett az önismereted pontosan tudod, hogy számodra melyik módszer lesz eredményes, nincs más dolgod, mint a megvalósítás. Vágj bele a kalandba!

Ha pedig tanácstalan vagy abban, hogy:

 • hogyan tudod a párkeresési kudarcaidat a sikereid forrásává alakítani
 • miért kapsz mindig ugyanolyan párt
 • mi az, amiben változtatnod kell ahhoz, hogy megtaláld az igazit
 • hol rontod el
 • kész vagy-e már a boldog párkapcsolatra,

akkor biztos vagyok benne, hogy lesz miről beszélgetnünk! Nem ígérem, hogy varázsütésre megoldódnak a gondjaid, de azt igen, hogy kulcsot kapsz a kezedben, amit ha jól használsz harmóniába kerülsz önmagaddal és teljesebbé válik körülötted a világ is. Ez pedig a párkapcsolat garanciája! Nem varázsolok, hanem a te erőforrásaidat és hitedet erősítem meg, így a sikert csak magadnak köszönheted majd! Persze ehhez te is kellesz! Az őszinteséged, a bizalmad és a tenni, változni akarásod.

Mire számíthatsz?

Egy izgalmas, önfelfedező párkapcsolat-központú horoszkópelemzésre és a kiteljesedésedet szolgáló gyakorlati ötleteket felsorakoztató tanácsadásra. A konzultáció két szakaszból áll és két órás (120 perc) időtartamú. Először is a személyes horoszkópod alapjánlovers átbeszélünk minden téged érdeklő párkapcsolati témát tabuk és szaknyelvi sallangok nélkül. Mint a blogon is látszik, a hangvétel közvetlen, a hangulat baráti lesz. Aztán ránézünk az aktuális éves kilátásaidra, megnézzük mikor esélyes leginkább, hogy szembe jön a Szerelem.Kiderítjük a horoszkópodból például azt, hogy:

– milyen társ vagy te magad és milyen párra számíthatsz,

– mennyire befolyásolja a szüleid mintája a választásaidat,

– hol és hogyan ismerkedj, hogy számodra örömteli és komfortos legyen,

– mik a belső igényeid, mit vársz tudat alatt a kapcsolattól és még sok-sok jó kérdés akad, amit feltehetsz!

A második részben pedig az eddigiek ismeretében kitaláljuk, hogy mit kell erősítened magadban a párkapcsolati oldalad tökéletesítéséhez, és bevetjük a Bach-virágeszenciák közül mindazokat, amelyek illenek a helyzetedre.

A legtipikusabb társkeresési blokkok az önbizalomhiány,  a nyitottság hiánya, a korábbi sérelmek el nem engedése, a félénkség, a kudarctól való félelem. Ha csak egyetlen is van ebből a csokorból, ami rád illik nem lesz felesleges találkoznunk, mert itt az ideje változtatnod!

Jó hír, hogy mindegyikre van gyógyír, csak azt kell tudnunk, hogy nálad mi okozza ezeket a „tüneteket”, azaz rád kell szabni a gyógyulást. Ez történik a konzultáció második felében, meg az is, hogy megkapod a kb. 3 hétre elegendő általam elkészített virágeszencia-keverékedet és persze néhány jó tanács is jár mellé az alkalmazását illetően. Szóval legfeljebb néhány nap van hátra a magányos időszakodból, ha most jelentkezel. Görgess lejjebb az űrlaphoz.

Mellékhatás

A Bach-virágeszenciák nem tartalmaznak hatóanyagot, nem gyógyszerek, hanem a homeopátia hatásmechanizmusához hasonlóan rezgésekkel hatnak. Beállítják benned a természetes egyensúlyodat, megerősítenek, segítenek kiteljesedni. A mellékhatás tehát mindössze a sikeres társkeresés és egy boldog kapcsolat lehet… Nem nagy kockázat, ugye? 🙂

Nem kell izgulnod, nekem sem ment egyszerűen, de ahogy én megtaláltam a megoldást és most boldog párkapcsolatban élek, neked is sikerülni fog!

„Nekem való???”

Igen, a beszélgetésünk rólad fog szólni: a te kérdéseidre válaszolok, a te problémáidat elemezzük és számodra is könnyen megvalósítható gyakorlati tanácsokat kapsz a párkereséshez. Mármint az eredményes párkereséshez!

Akkor érdemes jelentkezned a tanácsadásra, ha:

 • Már nagyon-nagyon szeretnél társat, csak épp azt nem tudod mi a hiba a „gépezetedben”.
 • Ha teljesen reménytelen esetnek érzed magad.
 • Ha már sok mindent kipróbáltál, de az eddigi módszerekkel nem jártak sikerrel.
 • Ha már nem a kudarcaid számát szeretnéd gyarapítani, hanem a párkapcsolatban töltött boldog pillanatokhoz szeretnél közelebb jutni.

Nem ajánlom neked, hogy beszélgessünk a társkeresési esélyeidről, lehetőségeidről, ha:

 • inkább egyedül szeretnél még maradni egy kicsit
 • nem izgat túlságosan, hogy mikor is találod meg a párod
 • nem hiszel sem magadban, sem a lehetőségeidben
 • nem szeretnél változni annak érdekében, hogy a körülményeid is változzanak

 

Személyesen, vagy Skype-on találkozzunk?

Ha jobban esik neked élőben, egy tea mellett átbeszélni a horoszkópodban látottakat, akkor válaszd a személyes konzultációt.  Amennyiben nincs időd, vagy lehetőséged Budapesten  a XIX., vagy VI. kerületben felkeresni engem, és kényelmesebb neked a saját otthonodban beszélgepartni, akkor a Skype-os megoldást ajánlom.  A  konzultáció 120 perces és bruttó 30.499 Forintba kerül, amely magába foglalja a személyes horoszkópelemzést a párkapcsolati tényezők feltárására fókuszálva, a személyre szabott társkeresési ötleteket, a Bach-virágterápiás konzultációt és a szükséges virágeszenciákat a hozzá tartozó üveggel. Amennyiben a Skype-konzultációt választod módod van fizetni átutalással, rózsaszín csekken vagy Paypal-on keresztül is. A kiválasztott eszenciakeveréket pedig postán juttatom el neked.

Melyiket szeretnéd: a személyes konzultációt vagy  a Skype-tanácsadást? Töltsd ki a jelentkezési lapot!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

Mi történik, ha a Jelentkezés-linkre kattintasz? Rögtön kapsz egy automata válaszlevelet a megadott e-mail címre.
Ha Skype-konzultációra jelentkezel ebben  kapod meg a fizetési információkat. Ezután a lehető leghamarabb (legkésőbb 
48 órán belül) felveszem veled a kapcsolatot az időpontegyeztetés miatt.
Jó ha tudod: a jelentkezésed  elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi 
szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi 
CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről 
szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.