Best of 2011 avagy előre-hátra tekintés

Megjelenés: szerző: dátum: jan 9, 2012 téma: olvasnivaló | 2 hozzászólás

2011 legjobb asztro-cikkei

Nálam minden fordítva van: amikor vissza kellett volna tekinteni a távozó év eseményeire, akkor épp 2012 hangolásával voltunk elfoglalva, így az év elején pedig -mivel a távlatokat már kikémleltük- felidézzük mi is volt kiemelkedő 2011-ben. Teszem ezt úgy, hogy legyen belőle némi gyakorlati haszon is: megnéztem a statisztikákat és összegyűjtöttem azt a hét cikket az idei blog-termésből, amelyeket a leghasznosabbnak ítéltetek és a legtöbben olvastatok. Íme a kollekció néhány sor kedvcsinálóval felvezetve. Ez a hátranézős része, az előrenézős pedig…ki fog derülni. Ajánlom mindazoknak a válogatást,

  • akik még nem olvasták valamelyiket,
  • akik már olvasták, de újraértelmeznék,
  • akik már olvasták és nem szeretnék ismét, nos az is kiderül, hogy milyen terveim vannak…

1.) Megtudhatod, milyen társkereső típus vagy

Az ősz egyik újítása volt (az új honlap-külső mellett)  a társkereső teszt, amely szépséghibás, ékezetek nélküli megjelenése ellenére meglepően olvasott blogbejegyzés lett. Elárulom, hogy ezen felbuzdulva hamarosan készítem a következő tesztet, a kommentek között tehetsz javaslatot a témára!
Teszteld magad (újra)!

 

2.) és 3) Imádjuk a tévhiteket!

Mindig is tudtam, hogy az asztrológia megítélését a tévhitek uralják! 🙂 Keresztesháborút vívok tehát az általánosítások, a szűk kategóriák és a közhiedelemben gyökeret vert félreértések ellen. Az első és második csatát úgy tűnik megnyertem a Skorpiókkal és az Oroszlánokkal az oldalamon, mindkét jegy téves megítélései oszlófélben vannak. Remélhetőleg! 🙂 A többi jegy sem panaszkodhat persze a félreértéseket illetően, ezért a téma sorozat-gyanús idén…

Nem zoológiai szemléletben:
7 tévhit a Skorpiókról
7 tévhit az Oroszlánokról

 

4.) Korszakváltás

A Neptun a tavasszal átlépett a Halak jegyébe, ami azt jelenti, hogy korszakváltás küszöbén állunk. Ennek mibenlétéről értekeztem itt sokatok örömére 🙂
A Nagy Átalakulás kezdete

Nem ússzuk meg idén sem a bolygóátvonulásokat, szólok, ha izgalmas tranzit következik.

 

5.) … váltás

Hogyan alakítja át a Halak Neptun a kapcsolatainkat a következő években?
Hogyan alakulnak át a kapcsolatok?

 

6.) A legbiztosabb fogódzó: az önkorlátozás

Mindenki másképp csinálja, az eredmény viszont ugyanaz: helyben járás. Nézzük, melyik jegy hogyan beszéli le magát az önmegvalósításról!
Önakadályozás a társkeresésben

Az érdeklődésre való tekintettel, no meg arra, hogy még mindig akadnak társkeresők hasonló írással jelentkezem.

7.) Egy kis kisugárzás-tuning sosem árt!

2011 a Vénusz éve volt, és igaz, már túl vagyunk rajta, de hátha akadnak még vállalkozó szelleműek, akik fokozni akarják a párkapcsolati tökéletességüket. Tavaszi hangulatú cikk Vénusz praktikáival itt:
Vénuszosíts!

 

Folytassuk idén is együtt! Miről olvasnál szívesen? Téma-javaslatodat írd meg a hozzászólások között!

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

  1. Nekem nagy kedvencem volt az asztro gps sorozat is. Nem csak amiatt mert egy jó kis “jellemzést”, elemzést kaptunk a jegyekről, hanem mert megmutattad a fejlődés lehetőségeit.
    Mikről olvasnék még szívesen, szinte mindenről. 😀 De csak pár ötlet: bolygókról, azok az egyes jegyekben, asztrológia és a jegyek története, akár ezek élethelyzetekkel, családdal való kapcsolata, és gyakorlatilag bármiről ami a személyes fejlődést épülést segíti, hogy a legjobb formánkat hozzuk 🙂 (az aszcendensem szerintem már kellőképp el is árulta magát)
    Hajrá Neked és további sok kitartás kívánok a bloghoz. Nagyon klassz, ne hagyd abba! 🙂

  2. Köszi, vettem a tippeket. És egyelőre nem tervezem abbahagyni 🙂

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..