A Facebook-közösség megszavazta, hogy a Vénuszról szeretne leginkább hallani, én pedig csak a megfelelő alkalmat vártam. Most van itt az alkalom, hogy az égi helyzet is erősítse a Vénusz iránti elkötelezettségünket! Ma, május 16-án ugyanis a Vénusz átlép egyik kedvenc helyére, a Bika csillagjegyébe, és innen árasztja ránk jótékony, buja hatásait. Ne vonjuk ki magunkat a Szerelem-varázslat hatása alól, sőt: működjünk vele együtt! Hogyan?

Közismert, hogy a Bika jegyének uralkodó bolygója a Vénusz, aki e földi jegyben a földi örömökért rajong: mindent a testnek! A masszázstól a lakomákig, a test megszépítésétől, a természetben való gyönyörködésig mindennek örül, ami élvezet és nem kerül túl nagy megeröltetésbe. A testiségbe bele tartozik az erotika és az érzékiség is, a Bika Vénusz nem az intellektuális-művészi élményekért rajong, hanem sokkal inkább a kézzel fogható, tapintható, materiális síkon érzi magát biztonságba.

A Vénusz nem csak a szépség és a szerelem szimbóluma, hanem a biztonságé is. Jelen esetben az érzelmi biztonságérzetünk és az anyagi viszonyaink fokozottabban kerülnek előtérbe, május közepétől 4 héten át sokszor gondolkodunk el rajta. Amennyiben pedig nem érezzük magunkat biztonságban, torok-, mandula problémák léphetnek fel a bizonytalanságérzetünk indikátoraként. No, de maradjunk a Vénusz kellemesebbik arcánál.

Május 16: a Vénusz áttáncol a Bikába

 

Ha teheted, léptesd át a Vénuszt egy kis szertartással, hódolj neki, hogy szövetségeseddé tedd!
E napon (de még holnap sem késő) mindenképpen adj a testi élvezetnek: egyél-igyál finomakat, legyen nagyon jó kedved, áraszd a vidámságot és ne tagadd meg magadtól a szexuális örömöket sem! Mindent a testnek, tudod!

Június 10-ig tartózkodik Szerelem istennő a székhelyén, ekkor legerősebb a hatása. Ebben a néhány hétben ideális lehetőséged van sikeresen társat keresni, sőt találni, mert ha belesimulsz az égi energiákba támogatást kapsz. Arra is kiváló a következő időszak, hogy rendezd, elsimítsd a párkapcsolati felgyűrődéseidet: érzékenyebb és megbocsátóbb leszel, inkább a szeretet munkál most benned, mint az egó. Nem egy csapásra fognak megoldódni a konfliktusaid, de beindul és lassan, de hatásosan révbe is ér majd az a folyamat, amit a harmónia érdekében elindítasz. A Bika nagy erénye a türelem, a lassú víz pedig kétségtelenül partot mos. Minden, amit jó szívvel, őszintén, érzelmektől indíttatva és pozitívan indítasz el szépen fejlődik, és kivirágzik. Ne aggódj, ha látszólag nem történik hirtelen semmi, majd fog! Az érzelmek mélysége nem bírja a sietséget, nem a tempó a lényeg, hanem az eredmény. Lassan, de biztosan, mondja a Bika és hosszútávon bizony igaza van!

Így vénuszosíts!

 

Ha nem vagy Bika, avagy úgy érzed, nem teng túl benned a Szerelem-energia, akkor nincs erősítsd meg magadban. Vénusz bolygód neked is van, lehet, hogy nem abban a jegyben, ahol igazán elemében érzi magát, és ezért némi támogatásra szorul.

Kívül…

1. A Vénusz a szépség-felelős is, foglalkozz tehát önmagad megszépítésével: találj ki új frizurát, szépítsd meg az arcbőrödet, foglalkozz a tested állapotával: pakolások, maszírozás, testkezelések.
2. Fontos a csomagolás! Nézz kis új ruhadarabokat, szelektáld a meglévő kollekciódat. Viselj olyan színeket, amelyekben igazán jól érzed magad! Keresd a rózsaszín, lenge, áttetsző, szexi darabokat!
3. Tarts élmény kúrát a testi örömök jegyében: heti 1 élmény kötelező, szigorúan a „nagyon jól esik!” kategóriából!
4. Töltődj a természetben: a virágzó táj szépsége rengeteg energiát ad. Ne túrázz, hanem inkább pihenj, piknikezz a szabadban.

… és belül

1. Légy lusta: merengj, mélázz, lassulj le! Most igazán nem érdemes sietned, mert minden nap egy újabb fa borul virágba, új gyümölcs érik be, új illattal telítődik a levegő. Ha rohansz, ezekről lemaradsz.
2. Gyakorold a megbecsülés, szeretet kifejezését. Mit jelent számodra az elköteleződés és a hűség?
3. Egyél vénuszt naponta: epret, paradicsomot, cseresznyét, borsót és babot. Habzsold az energiákat.
4. Ez a hónap hízásra hajlamosít. Mozogni nincs sok kedvünk az ízlelőbimbóink viszont élményre vágynak. Nos, ez nem a diéta alaphelyzete. Ha vigyáznod kell a vonalaidra, most nagyon résen kell lenned. Sok erős ízzel és sok-sok folyadékkal kompenzálhatod a támadó kalóriákat. Mellesleg ki látott már gebe Vénuszt?! 🙂

+ 1: igazán vénuszi ihletettségű a Fűszermesternő c. regény. Film is készült belőle, de a képeken nem jön át az a buja-dús fűszeres szerelem illat, amely áthatja a könyv lapjait.

Tovább megyünk

 

Az anyaghoz ragaszkodó Vénusz június 10-én libben át az Ikerkbe érzékiségét kiváncsivá alakítva. A testi örömök helyett a szellemi kalandok lépnek előtérbe: az a romantikus irodalom ideje. Szép szavak, udvarlás, flört és szerelmi cívódások. Nem a ragaszkodás a cél a szerelemben!
3 héttel később pedig ismét az érzelmeké a főszerep de ekkor a lélek áll a középpontban: úgy szeress, ahogy még senki! Komoly elvárások és komoly érzékenység jellemzi ezt az időszakot, mindannyian megismerjük a lelkis oldalunkat. A sértődések és hangulatváltozások ideje köszönt ránk.
Augusztusban pedig senki nem veheti el tőled az az érzést, hogy oké vagy! Hódító kedveddel már csak az exhibicionalizmusod vetekedhet. Na, meg a másoké! Úgy érzed, jobb kapni, mint adni! Nem baj, csak legfeljebb nem mindenki épp érted akar rajongani, akkor a békát le kell nyelni.
Őszig a Vénusz minden erejével azon lesz, hogy Neked szerelmet hozzon, harmóniát teremtsen az életedben.
Együttműködsz vele? 😉

További inspiráció: szeretnél egy olyan mantrát meghallgatni, megtanulni, amely az évezredek során emberek millióit hangolta rá a szerelemre? Akkor katt ide! >>