Ahogy -kis kihagyással- már hagyományszerűen tesszük, most is a Vénusz égi útját követve nézünk rá, hogy milyen szerelem-energiák állhatnak rendelkezésünkre és hogyan lovagoljuk meg őket a tavaszi nap-éj egyenlőségtől (március 21) a nyári napfordulóig (június 21). Valamint lesz egy kis újítás is, de csak a végén! 🙂

A horoszkóp minden csillagjegyre vonatkozik, mindenki vegye komolyan! 🙂 Azért nem a szokásos, mindenütt elérhető sémát követjük, mert (egyrészt uncsi) így a Vénusz fényszögeinek elemzése révén mélyebb dimenziókból vizsgálhatjuk meg a várható kilátásainkat. Szíveket tehát kitárni, indul a tavaszi párkapcsolati horoszkóp-böngészés!

A szezon rendhagyó, mert a Vénusz jórészt a Kos jegyében tartózkodik hátráló mozgással nyitja meg az új asztrológiai évet a Kos 7. fokán. Visszatérő érzések, ex-ek és múlton romantikázó pillanatok jönnek egészen április 13-ig. Ráadásul a Vénusz a Halak jegyébe is visszatér tolatása során, április 4-én– tehát még inkább nosztalgikus érzések tölthetnek el április első heteiben, sok vágyódással és álmodozással.

A hátráló mozgásban az a jó, hogy ha elindul újra előre a bolygó, akkor viszont az erő megsokszorozódnak, ami a Vénusz esetén nekünk igen jól jön. Április 13-tól 5 napig áll a Halakban, ekkor az érzelmi elengedés, kiürülés, lehámlás ideje van. Majd 18-dikától irány előre: 10 nap Halak-fíling a szívünk kinyitogatásáért, tegyünk róla, hogy megtörténjen, adjuk át magunkat az érzéseinknek, a belső késztetéseinknek! Majd átlépünk a Kosba, de Szaturnusz-fékezettséggel. Nem is baj, nem fogjuk elkapkodni a vadászatot, vagy nem olvasunk be a szerelmünknek meggondolatlanul. A vehemencia jelen lesz, de az ösztön mellé áll a józan ész. Nyerő páros! Társkeresésre kiváló ez a pár nap (április 28-tól május 3-ig).

A következő 10 nap, május közepéig, 13-ig, energikus, ambíciózus, spontán, magabiztos időszak elé nézünk, kifejezetten alkalmasnak ígérkezik ismerkedésre, de a kapcsolat (újra) tűzbe hozására is.

Ezt követően pedig, 23-ig egy romantikusabb, érzelmileg nagyon telített időszak következik, ami épp nem jó sem társkeresésre, sem kapcsolat-rendezésre, mert nagyon el tudnak vinni az érzéseink, nehezen látunk tisztán, viszont erősen meg vagyunk győződve a magunk igazáról a Neptun kapcsolódásnak köszönhetően. Továbbá a Plútó is képbe kerül ekkorra, ami ad egy „ki, ha én nem?” attitüdöt. Szendéknek és félszegeknek kész főnyeremény, mindenki másnak meg akna-mező. Vigyázzunk, hogy kit hogyan bántunk, alázunk meg érzelmileg. A 100-ig való számolás rutinfeladat legyen május végéig. És arra is ügyeljünk, hogy ezeken a napokon ne hozzunk elhamarkodott kapcsolati döntést, ne engedjünk a hajlamainknak és a „megérzéseinknek”.

Május utolsó napjaiban ismét a Szaturnusz bukkan fel, ezúttal segítő szerepben: támogatást ad ahhoz, hogy a szeleburdi ámde nagyon vérmes Kos Vénuszunk hosszabbtávon is lásson, ne csak a pillanat örömének éljen. Megint egy klassz helyzet kapcsolatba lépni, tartós, szilárd alapokat letenni, vagy áthangolni azt, ami erre rászorul. A lendület megmarad, de kiegészül némi érettséggel, bölcsességgel. Nyerő páros újfent!

Aki netán a szuper szexi napokra gyúr, az június első 8 napjában legyen résen. A Vénusz együttáll ekkor az Uránusszal és kiegészül a Mars fényszögével is. Minden, de tényleg megtörténhet, aminek teret adunk! Csupa váratlan élmény, fordulat, öröm. A vonzerőnk elképesztő, persze másoké is az, a harci szellem tombol bennünk. A féltékenyek e napokat töröljék a naptárjukból avagy eddigre szerezzenek elég önbizalmat és mondjanak le a féltékenységről, mert nehéz napok elé néznek különben. Aki háromszög kapcsolatban él, az könnyen szembetalálhatja magát a harmadik féllel, véletlenül. Hát, nem tanácsos elragadódni és ami a szívünkön az a szánkon stratégiát folytatni. Inkább legyünk túl a találkozáson, amilyen gyorsan csak lehet.

Eközben, június 6-án a Vénusz áttáncol a Bika jegyébe. Kicsit lecsitulunk és inkább az étvágyunk lesz nagyobb, mint a tett vágyunk. A Bika Vénusz a kivirulás ideje: tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy jól nézzünk ki és jól is érezzük magunkat. Az a bizonyos agyonragozott kisugárzás, na az szorul ekkor tunning-ra. Nagyon eröltetnünk sem kell a dolgot, mert a Mars még mindig kíséri a Vénuszt (igaz, már a Rákból), így lesz motiváció a tetszeni vágyásra. Nem is kell szerénykedni, hozzuk ki magunkból és a helyzetekből a maximumot. Egészen június 17-ig.

A nyári napfordulóig hátralévő 4 napban, június 21-ig a Neptun kíséri a Vénuszt, ami azt jelzi, hogy erősödik a tartozni valakihez-vágyunk. Erősen és stabilan szeretnénk szeretni és nagyon hálásak vagyunk annak, akitől viszonzást is kapunk. Sok mindenre képesek vagyunk a szerelemért, szeretetért, ezért nagyon nem mindegy, hogy ezekben a napokban kinek szentelünk figyelmet és érzelmet. Hajlamosak vagyunk túlvállalni magunkat és az önfeláldozásig odaadóak lenni, közben magunknak buzgón bizonygatva, hogy megéri. Nem biztos, hogy így van, de ha őszintén hallgatunk a szívünkre és nem a mártír rettenthetetlent játsszuk (önmagunk előtt), akkor rendben leszünk.

Végül az EXTRA: ugyan a fentiek mindenkire vonatkoznak, jöjjön néhány további útmutató elemi minőségek szerinti bontásban.

A TÜZES jegyűek (KOS, OROSZLÁN, NYILAS) egyértelműen az időszak nyertesei. Vonzók és vonzani akarók is, éhezik a sikerélményt és az önigazolást a szerelemben. Számukra ez a pár hónap valóban az új élményekről szól, legyen szó új kapcsolatról, vagy a jelenlegi megújításáról. Minél több játékosság, spontaneitás és őszinteség!

A VIZES jegyek (RÁK, SKORPIÓ, HALAK) többre számítanak a Tavasztól, de jó lesz, ha észreveszik, hogy nem annyira soványak a lehetőségek. A tolerancia és az önbecsülés felhizlalása látványos harmóniát és megelégedettséget okozhat! 🙂 Káros mellékhatás pedig nincs. Jó, ha ezek a jegyek a megtartásra törekszenek, nincs itt az ideje a látványos átalakításnak; társkeresőként pedig kis lépésekben érdemes gondolkodni.

A FÖLD jegyei (BIKA, SZŰZ, BAK) köszönik, jól vannak. Okosan élnek: a kudarcot is pozitívan fogadják, ezért nagy tételben nem is találkoznak vele. A merészség és picivel több optimizmus szárnyakat ad a szexepilnek és az önbizalomnak is. Nem kell félni a maximálisan azzá lenni, akik vagyunk. Ennél jobb marketing nincs, legfeljebb még egy mosoly, ami jól jöhet.

A LEVEGŐ jegyek (IKREK, MÉRLEG, VÍZÖNTŐ) hol a sült galambra vár, hol kesereg, hol hebehurgyán belecsap a bizonyos lecsóba. Nekik különösen ajánlott a fentiek gondos tanulmányozás a jó időzítés és az érzelmi hullámvasút elkerülése végett. Amit lezárni kell, zárják le! A kínálkozó lehetőségeket pedig ragadják meg, ne az ideológiák mögé bújjanak.

Remek tavaszi szerelem-hozó napokat!

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani, köszönöm! 🙂