Eljött a mi időnk! A Kos kiharcolta, most már itt van, csak élvezni kell! Utóbbi félmondat össze is foglalta a párkapcsolati teendőket a Bika havában :).

Ez az időszak ugyanis a szerelem megélésének, az élet élvezetének, a „mindent  a testnek” igazságának ideje. Nem lesz nehéz most a harmonikus párkapcsolat érdekében munkálkodni!Párkapcsolati teendők a Bika havában társkeresőknek:

Először is: érezd jól magad, most ez a legfontosabb. Nevess, egyél-igyál, ne tagadj meg semmi élvezetet magadtól. Ne most kezdj fogyókúrába, önsanyargatásba. Felejts el minden csalódás, bűntudatot, keservet és csak arra koncentrálj, hogy az Élet szép! Ha ezt teszed valóban széppé válik körülötted a világ. Koncentrálj magadra: szépítsd a tested-lelked: újítsd meg a frizurád, az öltözködésed, a viselkedésed. Sokat nevess csak úgy. Kevesebbet dolgozz és többet pihenj, adj időt magadnak, találj időt az regenerálódásodra. Nézz körül  a természetben: minden megújult, színpompás és illatos. Legyen ez a kép az etalon. Ez  a hónap a jó formádért felelős, a következő már az ismerkedésért, tehát itt az ideje, hogy rendbe szedd magad, mindazokon a területen, ahol szükségesnek érzed. Használd ki az időt arra, hogy átéld a Szerelem jelenlétét, legyél te magad a Szerelem.

Ehhez további ötletek itt >>

és itt >>

Párkapcsolati teendők a Bika havában pároknak:

Jó hírem van: ebben a hónapban kizárólag azon kell dolgozni, hogy jól érezzétek magatokat. De ezen viszont szorgalmasan! 🙂 Minden hétre jusson egy kényeztető program: masszázs, illatos fürdő, vacsora, egyebek…A Bika a megszilárdításért felel, mi stabilizálhatná jobban a párkapcsolatot, mint a közös élmények?! Rengeteg pihenés, lustálkodás, a tavaszi fáradság kipihenése. Érdemes kimenni  a természetbe is: gyönyörködni a színekben-szagokban, feltöltődni és átélni az megújulás energiáját. Ne spóroljatok semmiféle élvezettel, most kell befektetni! Semmi rohanás, vedd lassabbra a tempót keress időmorzsákat, amivel táplálhatod a szerelmeteket. Minél több öröm most, annál kevesebb teendő a következő hónapokban megéri, nem? Ünnepeljetek akkor is, ha nincs ünnep, ragaszkodjatok a jól bevált szerelemerősítő praktikákhoz: virág, finom ételek, édesség, romantikus séta, a naplemente megcsodálása a teraszról egy pohár borral a kézben.

Még több ötlet a párkapcsolatod örömtelivé varázsolásához a jobb oldalon letölthető ötlettárban! Nézd meg!