A cikk azoknak szól, akiknek nincs kivel randizniuk. Látszólag nincs, pedig van!

Sokan panaszkodnak, hogy nem találják a társukat, hiába keresik; hogy újabb Valentin-nap telt el egyedül; és hogy jön a Tavasz és most már végképp nem szeretnének magányosan nekivágni egy újabb, mások számára turbékolós időszaknak. Lássuk, mit tehetünk akkor, ha egy szál épkézláb személy sincs körülöttünk, akivel randizni lehetne! Egy biztosan akad! Nem hiszed? Itt vagy például Te, így nagy betűvel. Szervezz egy jó kis estét magadnak, éppen olyat, amilyen egy ideális randi lenne a számodra: ha romantikus vagy, akkor olyat; ha izgalmakra vágysz, akkor meg olyat. Hidd el, ennek sokkal nagyobb hatásfoka van a társtalálásra nézve, mint azon keseregni, hogy nem jó neked egyedül. Tedd meg az első lépést magad felé, és ezzel megtetted az első lépést a társad felé is! Elég extrém ötlet? Lássuk a részleteket!

Először is keress egy szabad időpontot a naptárba! Ne komolytalankodd el: olyat keress, ahol senki, semmi nem jöhet közbe! Tervezed meg a programot: beszélt meg magaddal hány órakor kezdődik, és mivel is fog telni ez az nevezetes nap(szak). Ezután jöhet a felkészülés: öltözz fel, glancold ki magad az alkalomnak megfelelően, figyelj a részletekre is! Dícsérd meg magad a tükör előtt, hogy milyen jól nézel ki! Gondolj a különleges randevúdra teljes várakozással, bizsergéssel és odaadással, hiszen egy igazán különleges alkalom részese lehetsz hamarosan! Ha egy randin igényelnéd, hogy ajándékot kapj, akkor vegyél magadnak ajándékot is. A megjelölt időpontban kezdődhet a program! Vesd be magad, ne csak ímmel-ámmal vegyél részt, te találtad ki, érezd nagyon-nagyon jól magad. Gondolj arra, hogy ha a Nagy Ő-vel lennél, akkor hogyan éreznéd magad! Ez az a pillanat, amire régóta vágysz….!
Ne tagadj meg magadtól semmilyen élvezeted a randin, kényeztesd magad kedvedre, csak te szabsz a vágyaidnak határt.

Szervezd meg a különleges randevúdat magaddal néhány alkalommal, és figyeld meg, hogy mennyire másképp viszonyulsz magadhoz! Mennyire átitatódsz örömmel, vággyal és szerelemmel. Na, ez másoknak is fel fog tűnni, ezt garantálom! Ellenállhatatlan leszel rövid időn belül! Már csak annyi dolgod lesz, hogy válogass a pályázók közül!
Eljött a te időd, ha társra vágysz, kezdd el az igazán élvezetes „kúrát” még ma! Sok sikert! 🙂

További tippeket szeretnél arra, hogyan tudnál bevonzani Valakit végre? Nézz utána, készen állsz-e erre!
Kattints ide>>