Létezik a nyugati asztrológia, a védikus asztrológia, a maja asztrológia és a hűha asztrológia. Ennek a tudománynak rendkívül sok beavatottja van.

Ráadásul ezek a beavatottak remek marketing technikával, kifinomult kapcsolatrendszerrel is bírnak, így nagyon könnyen utolérhetőek, bárki számára hozzáférhetőek. Onnan ismerni föl őket, hogy nagyon sztereotip, nagyon általános, nagyon jól hangzó félmondatokban fogalmazzák meg tevékenységük lényegét: a hűha asztrológiát: megmondják, sőt megoldják a problémádat. Mégha nincs, akkor is! nagy népszerűségeket annak köszönhetik, hogy azt mondják, amit hallani szeretnél, és ez mindenkinek nagyon szimpatikus. (Kivéve azoknak, aki valóban segítséget, tanácsot várnak, de ők sokkal kevesebben vannak.) Cáfolhatatlan pontossággal mondják meg életed legapróbb részletét is előre és visszafelé; megmutatják haladásod nyomvonalát teljes bizonyossággal, amire te csak azt mondhatod, hogy hűha! Ugyanis ennyi döntési szabadságot hagynak. Tudni szeretnéd a jövőd? Kiváncsi vagy hol fog tartani a párkapcsolatod fél év, egy év múlva? Mikor mész már végre férjhez? Izgat, hogy félrelép-e a párod? Ugyan ki ne keresné ezekre a kérdésekre a választ, ha ilyen helyzetben van. A hűha asztrológia alkalmas arra, hogy egyértelmű állításokat mondjon, hogy fix helyzeteket rögzítsen, hogy gondolkodjon, döntsön, válasszon helyetted. neked már csak menned kell az események után. Kényelmes? Esetleg fenntartanád magadnak a jogot, hogy a saját életedről te dönts, te játszd benne a főszerepet és maradjon mozgástered is? Akkor ne hagyd magad!

Egyre több ember keres meg úgy, hogy egy hűha asztrológus által felvázolt pályára állt és nem találja benne a helyét: rábeszélték kapcsolatokra, meggyőzték, hogy szakítson, párkapcsolati elemzést fejcsóválva kommentálták, érzelmeket felnagyítottak avagy épp elbagatlelizáltak. Mindezt tették gyakran a legjobb szándékkal, naivitásuktól és emberismereti hiányosságaiktól vezérelve. (Rosszabb esetben szakmai hiányosságukat leplezve a bizonyosságnak tűnő kijelentésekkel.) Egyre több ember jön úgy, hogy neki X.Y is már megmondta, hogy…és itt valami nagy fenyegető bontakozik ki, vagy egy rózsaszín köd.

Aki két ember kapcsolatáról teljes bizonyossággal állít jövőképet és azáltal fosztja meg az érintetteket a 1.) döntés lehetőségétől és felelősségétől 2.) ringatja őket abban a hitben, hogy rajtuk semmi sem múlik, bármit tehetnek az kényelmes, felelőtlen és boldogtalanságra ítélt kapcsolatokat erősít meg vagy épp táplál.

-ha te mered vállalni magadért és a párodért, így a kapcsolatotokért a felelősséget;

ha te szembe mersz nézni önmagaddal és nem kész válaszokat vársz, hanem bátor vagy magad dönteni a lehetőségeid ismeretében;

– ha te nem rövidtávú, felszínes és kényelmes megoldásokat keresel, hanem te magad szeretnéd értelmezni és megvalósítani a sorsodat

akkor neked nincs szükséged a hűha asztrológiára. 🙂

Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan lehet az asztrológiát másképp alkalmazni, nézz körül itt >>