meglepetesMár alig várod, hogy végre tisztábban láss? És mi van, ha egészen más válaszokat kapsz, mint amire számítasz, sőt meglehetősen meglepő dolgok is kiderülnek rólad? Ha még így sem ment el a kedved attól, hogy asztrológushoz fordulj (ismét), akkor olvasd el a cikket! 🙂

 

 Kiderül, hogy nem aznap születtél, mint tudtad

 

… és ebből kifolyólag akár két születésnapod is lehet évente! 😉 Erre leginkább akkor van esélyed, ha éjfél körül születtél. Abból adódhat a meglepetés, hogy a születési idő korrekciójánál előfordulhat, hogy egy hajnali vagy éjszakai születés asztrológiai szempontból az előző vagy a következő napra esik, függetlenül attól, hogy mi áll a kórházi iraton vagy mik a családi emlékek. A születési idő pontosítása kizárólag a megbízható horoszkópábra felrajzolását szolgálja, így semmi teendő nincs akkor sem, ha megállapítást nyert, hogy a szülinap máskor van. Minden esetre meglepő.

 

Nem oda érdemes irányítani az energiáidat, ahová gondoltad

 

Ez sokszor előfordul. Nevezetesen arról van szó, hogy van egy tervünk-képünk magunkról és a céljainkról, és néha ezek a képek egészen máshonnan –elvárásokból, félelmekből, megfelelésekből- táplálkoznak, nem a valós lehetőségeinkből. Onnan tudjuk, hogy ez a helyzet áll fenn, hogy megrekedtség, helyben járás tapasztalható az életúton, vagy ugyanazok a  bosszantó helyzetek kísértenek folyton. Szerencsére a horoszkópelemzés során hamar kiderül, hogy 1.) téged sújt-e ez az állapot 2.) ha igen, merre indulj, hogy a saját ösvényedet megtaláld. Igaz lehet ez bármely életterületre és eléggé mély „aha”-élmény okoz.

 

Még egy csomó munka áll előtted ahhoz, hogy….

 

Na igen: teljesüljön a kívánságom lehetőleg most azonnal. Ismerős? Lehet, hogy jó az irány és az is lehet, hogy már sok mindent megtettél a siker érdekében. Jó úton haladsz, csak vagy türelmetlen vagy, vagy elfáradtál, és ezért nem érzékeled, hogy mennyi van még a célig. Illetve az így nem is helyes, hogy „mennyi”, inkább fogalmazzunk úgy, hogy „minek kell még átalakulnia benned”. Az átalakulás ritmusa egyéni, de talán segít (lelkesedni és tovább haladni), ha látod, hogy milyen lépéseknek kell még megtörténnie ahhoz, hogy elérd, amiért épp dolgozol, legyen az egy jobb állás vagy boldog párkapcsolat. Belátom, ez a kellemetlen meglepetések kategóriájába tartozik.

 

Nem a karmádra vagy a bolygókra kell fognod, hogy nem boldogulsz bizonyos témáidban

 

Pedig de jó is lenne egy felelőst keresni, akire rákenhető minden: az anyám, a férjem, a Szaturnuszom! De ilyen nincs, vagy legalábbis nem javaslom a bolygókat, fényszögeket és egyéb horoszkóp-alkatrészeket kivetítési felületül használni, mert azzal nem oldunk meg semmit. Ha viszont meglátjuk a bolygóállások –még a nehezeknél is!- lehetőségeit, tanításait, útmutatásait, akkor eszünkbe sem jut okolni őket, hiszen kiderül, hogy azért ilyenek vagy olyanok, mert így tudjuk elvégezni a dolgunkat, amiért jöttünk. Ők –bolygók és családtagok- így tudnak segíteni nekünk illetve azzal segítenek önmagunkká válni, hogy ilyenek.

 

Jé, mennyi minden lakozik még bennem!

 

Nagyon ritka, hogy ez az érzés nem születik meg benned a konzultáció során. Még akkor is, ha nézegetted már a horoszkópod. Az aszcendens és Nap-jegy vagy esetleg a Hold szerepe többé-kevésbé már mindenki által ismert, de rajtuk kívül további bolygók is színesítik a képet, így könnyen lehet, hogy olyan jegy „befolyására” is bukkanunk benned, amire nem is számítottál. Minden részünk azért van, hogy egységgé álljon össze bennünk a jellemünk, mindegyik támogató erőket is rejt. Nem árt megismerni őket és segítségül hívni őket, ha szükség van rájuk. Nagy felismerések jöhetnek! Retard-hatással 🙂

 A horoszkóp ismerete önmagában nem old meg semmit

 

Bizony! Mert a kaland akkor kezdődik igazán, amikor már nem csak különálló szigetek a bolygóid, hanem egy kerek történetet mesélnek el, a Te sztoridat, a karaktered mítoszát. És ez az elbeszélés sem sok, ha nem kezded el élni a mesét. Amíg csak hallgatod, addig kívülálló vagy a saját életedben. Tehát jó dolog tudni, hogy „Bika vagyok”, még jobb átlátni az elemek összefüggéseit, de a legjobb, ha úgy is teszel, mint pl. egy hetes házas Bika Nap kvadrátban a Vízöntő Holddal, Mars szembenállásban és így tovább az összes többi szereplővel. Ki fog derülni, hogy ez egy igen szövevényes, sokrétű és egy életen át boncolgatandó rendszer. Olyan, mint egy jó regény, amit időről-időre újraolvasva mindig mást üzen.

Oszd meg, és kíváncsian várom a véleményed is!