Tavaly részletesebben írtam róla (itt olvashatod), hogy mi fán terem ez az újabban trendi ámbár ősi rítus, hogy egyes napok az évben extra teremtő erővel bírnak. Idén is lesznek ilyenek, és ha elég ügyesek vagyunk és az asztrológiát is segítségül hívjuk, még többet hozhatunk ki belőlük.

Alapvetően a Hold a hétköznapok, a mindennapok bolygója, ezért őt érdemes figyelni, ha az adott nap hangulatát, hasznos oldalát szeretnénk megragadni. Akár tízmilliószoros napról, akár egy közönséges hétköznapról legyen szó. Ha a Hold állásával összhangban cselekszünk vagy éppen kerülünk egyes tevékenységeket, akkor jóleső harmóniát és békét csempészhetünk a napjainkba, kiváltképp így van ez egy tízmilliószoros napon.

2017-ben a tízmilliószoros napokon március 12 a SZŰZ jegyében áll a Hold, június 9-én a NYILASban, július 27-én újra a SZŰZ-ben és a MÉRLEGben is, november 10-én pedig az OROSZLÁNban.

Március 12-én tehát adott egy tízmilliószoros nap a ritka energiáival és egy Hold a Szűzben, ráadásul telihold hatással. Mihez kezdjünk ezzel a konstellációval, hogyan fordítsuk a javunkra? Jön 6+6 pont hiszen a zodiákus hatodik jegye a Szűz.

Mit hogyan?

A Szűz Hold két majd’ mindenki által ismert jellegzetessége a precizitás és a racionalitás, jó ha ezeket az elveket tartjuk szem előtt a kívánságaink megfogalmazásakor. De ne lihegjük túl a dolgot, ez is fontos! A folytatásban néhány konkrét tanács ahhoz, hogy hogyan és mit kívánjunk magunknak. Először a hogyan-ok:

 • Kívánjunk okosan és pontosan! (Mert ugye „pénztártól való távozás után…” és ez most tízmilliószorosan igaz!)
 • Koncentráljunk a kívánságunkra és ne legyünk álszerények.
 • Lehetőleg minden hétköznapi cselekedetünket a nap folyamán annak tudatában tegyünk, hogy ez vagy az a mozzanat hogyan fog kinézni majd akkor, amikor a kívánságunk teljesült (a teremtés jelenbe helyezése és tudatosítása nagyon jól áll a Szűz Holdnak)
 • Érezzük át a szívünkkel-lelkünkkel is, amit szeretnénk, minél élethűbben éljük bele magunkat, amikor elmondjuk a kívánságunkat (a Halak Nap segít egységbe kerülni a vágyainkkal, ragadjuk meg a lehetőséget!).
 • Ne misztifikáljuk túl a nap varázsát, persze legyünk pozitívak, de ne mindenáron és ne váljon kényszerneurózisunkká a tízmilliószorosság mítosza. Könnyen azzá válhat, a Szűz Hold és a Halak Nap is erősítheti bennünk az abbeli szorongást, hogy most aztán jól kell teljesíteni. De nem kell! Sőt! Nem fog összedűlni az univerzum, ha nem éljük át a misztikumot, sőt eszünkbe sem jut.
 • Ne agyaljuk végig a napot. Lehetőleg egyáltalán ne agyaljunk 🙂 Ha jönne az inger, énekeljünk, meditáljunk inkább. A teendőinket lelkesen és hatékonyan intézzük el, de lazítsunk is.

A helyes attitüd már a siker nagy részét magában rejti, mondják a keletiek, és biztosan nem is tévednek. Most lássuk, mi legyen a kívánságunk tárgya, mire érdemes fókuszálni a Szűz telihold fényében.

 

 • Anyagiak: pénz és a képességeink: kérhetjük ezek gyarapodását, kiteljesedését.
 • REND: igen, így nagy betűvel. Ne a ruhásszekrényre gondoljunk, hanem az Életünk rendjére, a személyes belső rendünk megtalálására. Óriási megkönnyebbülés ebben élni és sok energia e nélkül!
 • Egészség: itt nincs mit magyarázni. Fogalmazzunk tömören és pozitívan.
 • Kíváló alkalom a tisztítókúrák, fogyókúrák, böjtök, tudatos életmódváltások kivitelezésére. Az újévi fogadalmak felfrissítésére, a lelassulás megvalósítására. Kérjünk ehhez erőt, kitartást, jó megérzéseket.
 • Munka: akinek nincs, annak evidens a cél. Akinek van, most testre szabhatja, komfortosabbá teheti a maga számára, ha ügyesen fogalmazza meg a vágyait.
 • Terhek, „hátizsákok”, karmák. Jól gondoljuk meg, mitől szabadulnánk meg, most megtehetjük, de csak piciben, a napi nyűgök szintjén. Nyilván senki sem szabadulhat csak úgy meg a sorsfeladatától, ámde kis momentumokban nagy változásokat lehet elérni. Kérjünk erőt és bölcs belátást ehhez.

Van esetleg olyan itt, aki a SZERELMET célozta meg kívánsága tárgyául? 🙂 Nos ezesetben a Szűz-Halak vonal azt domborítja ki, hogy azon vágyainkat hangsúlyozzuk, hogy milyen legyen a Nagy Ő a hétköznapokban. Hogyan képzeljük el vele az élet terheinek cipelését és hogyan szeretnénk vele egységben lenni! Fontos az étélés itt is, ne csak tulajdonságokat sorolgassunk föl.

 

Ne dőlj be!

Arra azért nem árt figyelni, hogy mindent ne akarjunk egyszerre, ez a lista nem cheklist, amin muszáj végighaladni. A Szűz Hold ugyanis hajlamos a túlteljesítésre is :-). Ne essünk abba a hibába, hogy sokat akar a szarka, gondoljunk inkább arra, hogy a kevesebb több. És ne érezzünk lelkiismeret furdalást se, ha nem vagyunk elég tökéletesek a kívánságunk megfogalmazásakor, a körülmények rendezésekor (gyertyaméret, hangulatteremtés stb). Ez csak egy lehetőség, nem pedig A Lehetőség, ami soha se tér vissza.

Boldog Teremtést!

A további tízmilliószoros napok energiáiról a későbbiekben írok.

Ha tetszett, lájkold! Köszi 🙂