Felvettem ismét a kapcsolatot A Nagy Rendezővel és megpillantottam még néhány tanulságos pontot a következő hetek égi palettáján. (A kiindulási alap ez a cikk>>)


A Vénusz közismerten a szerelem bolygója, és ő az, aki most a Skorpió- és Mérleg jegyeken vándorolva egészen érdekes érzeteket kelt bennünk, avagy fura kapcsolatokat jelez. A Vénusz október 8-tól visszafelel halad a Zodiákusban, ami azt jelenti, hogy deja vu-hangulatokat élhetsz át. Van, aki ugyanolyan párbeszédekben találja magát, amiben egyszer már részt vett; van, aki úgy érzi a legbelsőbb érzéseiig hatoltak. Többet gondolkodsz az átlagosnál azon, hogy miben hasonlítasz másokhoz, és miben különböztök.
Párkapcsolati szempontból ez az elemezgetős időszak egészen jó kis kompromisszumokat hozhat! Érdemes a kapcsolat egyes elemeit megvizsgálni most:
– ki mit vár; és mit ad bele?
– igényel-e a kapcsolat valamiben változást? (több pénz, több együtt töltött idő, több érzelem stb.)
– te magad miben kell, hogy változtass a kapcsolat harmóniájáért.
A tettek ideje november 18-dikától következik: ekkortól tudod átültetni a gyakorlatba a „felmérésed”eredményét. Mivel spirituális energiákkal átitatott időszak van, akár a kapcsolati fogadalom (eskü, ígéret) megerősítése is időszerű. A vénuszi energiák innentől kezdve hosszú hónapokig töretlenül ragyognak majd! 🙂

Ha egyedül vagy, akkor számodra arra megfelelő ez az időszak, hogy átnézd az érzelmeidet: önmagad iránt (!) és a leendő társad iránt. ne ragadj le a közhelyeknél, áss mélyebbre, a lehető legmélyebbre. Hogy állsz ezekkel?
– önbizalom
– önelfogadás
– elvárások a szerelemben/től
– hagyod-e magad szeretni
– élvezed-e a jelenlegi időszakodat (az egyedüllétedet kihasználod-e)

18-dikától azonban vess véget az elemezgetésnek és irány a társasági élet. Az eddig stagnáló kapcsolati energiák felszabadulnak és több lehetőséged lesz ismerkedni! Ne maradj otthon!

Június eleje óta vergődünk a céljaink, elképzeléseink stagnálásával, mintha minden megszilárdult volna, semmi sem ment…november 6-tól elindul megint a film, és az állóképből mozgókép lesz. DE! Most nagyban gondolkodj: tervezd el a jövődet nagyképben. Sokat tanultál az elmúlt hónapok lassú és monoton tempója által, ezekre a tanulságokra van most szükséged. Lásd meg az összefüggéseket, ne az analízisre koncentrálj tervezéskor, hanem tekints előre, szintetizálj. Álmodj nagyot, ne a realitások mentén, hanem a vágyaid mentén tervezz. Most megengedheted magadnak, mert a folyamatok elindultak és haladni fognak, főleg ha szabsz nekik irányt és medret.

Október végétől Mikulás-napig akkora lendületet kapsz, ami bármilyen eddig toporgó és statikus helyzetedet bemozgat. A kalandok ideje lesz ez: utazás, élmény gyűjtés, jövőtervezés. Ki merzs állni magadért, őszinte leszel és az igazság bajnoka. Annak minden előnyével és hátrányával együtt, hiszen nemcsak te leszel keresztes lovag jelmezben ekkortájt. A hurrá-optimizmus sok vitába sodor és meggondolatlan döntéseket is hoz. Néha nem árt hideg fejjel és objektíven is szemlélni a lendületedet, persze már csak akkor, ha eleget örültél annak, hogy végre beindultak a dolgaid! 🙂

A november 21-dike telihold abból a szempontból különleges lesz, hogy tele lesz érzésekkel: aki nincs jóban a Holddal az is érzékenyebb lesz a szokásosnál, szenzibilisebb társaim pedig egészen elképesztő hangulatokat élhetnek meg. Ezek az érzelmek, a gondolatok pedig a pénz körül fognak forogni ezekben a napokban. nagyon optimistának tűnik majd a helyzet, de jobb résen lenni: óvatosan költekezz, mert rózsaszínebbnek látod a helyzetet, mint amilyen. Könnyen elveszthetsz valamit és befektetéskor a biztonságos megoldást keresd.