Sokan panaszkodtatok, hogy semmi nem megy mostanában, levertség, feszültség, nyugtalanság a levegőben. Ami azt illeti, a következő napokban ez a hatás még kitart, de aztán rohamosan javul a helyzet. Nézzük, mit hozott nekünk a Skorpió! Már látszik az alagút vége…

Október 24 és 28. között tovább fokozódik az akarati bizonytalanság, a kedvetlenség, ám belül gyülekeznek az energiák: feszült napok, mert nincs igazán iránya az elhatározásnak, a cselekvés kényszere viszont dolgozik. Kuktafazék-helyzet. Ha lehet, ne robbanj, inkább csak tervezz: vizionálj, meditálj, relaxálj.

29-tól azonban nekiláthatsz a megvalósításnak is, mert akkor már valóban veled lesz az erő, és nem fog hiányozni az elszántság sem a tettek mellől. Hajrá előre: két nap tele energiával, a nagy tettek ideje.

 November első hete, de főleg az első három napja a témánk szempontjából igen kedvező időszak! 31 és 3-dika között nagyon erős szexuális kisugárzásod lesz: most hódíts! Szenvedélyes, mély élményeket élhetsz át, ha fel mered vállalni magad, és ebbéli igényedet…

November 9-től 3 héten át igazi romantikus, álmodozós, összeolvadós, belesimulós napokat élvezhetsz, különösen ilyen a nov. 16-17. Ne mulaszd el!

Ettől kezdve, 3-dikától, a november csupa lendület! Vége tehát a punnyadásnak: szellemi, testi és lelki frissességre, új impulzusokra számíthatsz, ebben a sorrendben. Aki innovatív gondolatokra, meglepő ötletekre, új látásmódra vágyik, annak remek időszak a nov.3-10-ig tartó hét: tele lesz a fejed bevillanó gondolatokkal, sziporkázni fogsz! Amit eddig csak tervezgettél, most megalapozottan bontakoztathatod ki: figyeld, gyújts, írd az ötleteidet. Ami eddig nem ment, az most garantáltan felpörög.

November 7-dike egy ideig híres nap volt, idén már csak arról híres, hogy a racionalitásodat, a praktikus gondolkodásodat az intuíciód is segíti: ösztönösen találod a megfelelő irányt, jól kommunikálsz, remek üzleteket kötsz, megerősíted a szövetségeidet. A tudattalanod támogatását is felhasználod a céljaidhoz, mert könnyebben teremtesz kapcsolatot most vele.

Egészen a hónap végéig tart az a periódus, ami az önismereti munkádat támogatja. Ha gondolkoztál már azon, hogy ez ügyben tanácsot kérj vagy valamilyen más módos elmélyednél önmagadban, akkor erre most van itt a remek alkalom! Nem véletlenül időzítettem az önismereti csoport indulását november második felére.., ! 😉