Kitaláltam valamit! Egy egészen egyedi ötletem támadt, melynek megvalósításába rögvest bele is kezdtem.
Ilyen még nincs a párkapcsolati elemzések színes kínálatában.

Eddig is hónapról-hónapra összefoglaltam, hogy az adott időszak milyen párkapcsolati teendőket tartogat, mi az, amit ilyenkor érdemes megvalósítani, melyek azok a feladatok, amelyek elvégzéséhez most serkentő-inspiráló energiákat kapunk. Nos, ezt a témakört bővítem az Ikrek-havától: nemcsak az aktuális teendőket sorolom föl, hanem bemutatom a hónap párkapcsolati szempontból fontos bolygóállásait, és természetesen azt is, hogy milyen hangulatokra, tendenciákra számíthatunk. Célom továbbra is az, hogy kézzelfogható, hasznos segítséget adjak akár a társkeresőknek, akár a kapcsolatban élőknek ahhoz, hogy teljessé, még teljesebbé váljon a párkapcsolatok.

Akik nem hisznek az asztrológiában, azoknak is adok néhány ötletet mivel érdemes a párkapcsolatot avagy  a társkeresési stratégiát feltunningolni.

És hogy a csomagoláson is egy kicsit dobjunk: ezentúl nem egy sima cikket fogtok olvasni ebben a témában (cikket bárki tud írni :-)), hanem egy 3-5 perces videó-ban foglalom össze a lényeget.

Még négyet kell aludni, és máris átlavírozunk az Ikrek havába. De ez még önmagában nem nagy esemény. Ellenben az Uránusz is jegyet vált: június első hetében átvágtat a Kos-ba, ami számtalan meglepetést, váratlan fordulatot tartogat párkapcsolati szempontból is. Hogy ne érjen felkészülletlenül, két dolgot tehetsz:

–          elolvasod egy korábbi bejegyzésemet erről itt>> és

–          megnézed a szombaton megjelenő videót a további tendenciákról, lehetőségekről, ötletekről!

Annyit elárulhatok:  minden rendben lesz, csak jóval gyorsabb tempóra kell kapcsolnunk! 🙂