Itt az idei következő tízmilliószoros nap még hozzá teliholddal kiegészítve. Mint arról korábban írtam, érdemes a Hold aktuális zodiákusbeli állásával összehangolni a nap hangulatát, teendőt és nem utolsó sorban a teremtő energiáit. Mert az ugye evidens, hogy legyünk pozitívak és megsokszorozódik a jókivánságaink eredménye, de az sem mindegy, hogy mit kivánunk. Szerintem. Lássuk, hogyan teljen egy klassz tízmilliószoros nap a Nyilas telihold idején!

A hozzáállás

Oké, legyünk bizakodók és kerüljük a negatív gondolatokat. Ez alap és hátha ma össze is jön, mert annyira nem egyszerű megvalósítani, mint ahogy hangzik. Az esély megvan rá, jobban, mint más tízmilliószoros napokon, mert a Nyilas Hold eleve optimista, reményteli és örömre hangolt. Tehát ma könnyebb meglátni a JÓT és lazábban, nem mellre szívósan abszolválni a kevésbé jót. Törekedjünk továbbá arra is, hogy ne csak magunkat pumpáljuk fel pozitív gondolatokkal, hanem a velünk kapcsolatba kerülőket is dícsérjük, motiváljuk, töltsük, a postástól a főnökig. Mindenkit, akivel a nap folyamán dolgunk van. Hadd érezzük meg, hogy mások inspirálása által a teremtő kedvünk, lendületünk csak több lesz! Bíztató félmondatot bárkinek tudunk mondani, nem kell hozzá nagy emberismeret, a hatás viszont kölcsönösen megelégedettséget hoz, sőt sokszorosan térül meg. Mint tudjuk.

 

A nap teendői

Nos a Nyilas Hold szeret nyüzsögni és ÉLNI, ellenben utálja a rutint és a kisstílű kötelességeket. Engedjük lazábbra a gyeplőt és ennek fényében tegyünk több olyat, amihez kedvünk van és kevesebbet abból, amit muszáj. Nem ez a nap való arra, hogy jobban teljesítsünk, vagy behozzuk a lemaradást pl. a házimunkában. Kicsit lebegjünk a napunk felett, nem túlságosan bevonódva főleg a nyűgjeibe. Szerintem érted, mire gondolok. Élményszerűsítsük a feladatokat, keressük a lelkesedést nyújtó lehetőségeket. Ez most megengedett, hiszen csak pár óráról van szó! És ki hinné, de ez a működés is teremt: megnézhetjük hogyan tudunk pozitívan jelen lenni az életünkben. Nagy kincs birtokába juthatunk, amit bevethetünk később is. Továbbá legyünk nagyvonalúak: elegánsan legyintsünk a bosszantó dolgok felett és magukat se bántsuk. Bosszankodni ráérünk holnap is, biztosan lesz majd min ;-).

 

Minden jót kívánunk?

Na igen, a legfontosabb teendő. A Nyilas Hold-Ikrek Nap arra buzdít, hogy teremtő energiáinkat leginkább a tudás, tanulás, tapasztalatszerzés és jövő alakítás szolgálatába állítsuk. Csábító célpontok.

  • Kérjünk olyan lehetőségeket magunknak, amiben fejlődhetünk! Amitől a képességeink megsokszorozódnak.
  • Vizualizáljuk az életünket, amint sok pozitív megerősítő élmény ér minket, rendszeresen.
  • Lássuk magunkat inspiratív emberek társaságában, akikkel lendületesen haladhatunk az utunkon és akiktől tanulhatunk.
  • Teremtsük meg a távlati jövőképünket: hol/hogyan szeretnénk látni magunkat évtizedek múlva? Minél kontúrosabb a kép, annál jobb! Ne ragadjunk le az apró részleteknél, és főleg ne az idegesítő „úgyse jön össze”-gondolatoknál.
  • Tervezzünk életutat magunknak, lássuk az életünket egy kalandos utazásként és kérjünk hozzá erőt, nyitottságot.

Párkapcsolati szempontból

Nos a Nyilas telihold megtízmilliószorozott ereje arra jó, hogy olyan párt, kapcsolatot kívánjunk magunknak, ami tanít és segít végigjárni az Utat. Kérjünk magunka mellé Túratársat, útitársat, akivel jókedvvel, lelkesen menetelhetünk, sok élményt gyűjtve és megosztva. Ha pedig már megvan az Igazi, akkor kérjünk felemelő közös élményeket, humort a nehézségekhez és nagy beszélgetéseket a mókuskerekes időszakokhoz. Mind-mind Ikrek-Nyilas analógia és mind fontos a tartalmas kapcsolathoz. Kis tételben is jól jön, hátha még tízmilliószorosan kapjuk meg!

Mellékhatások

Minden bolygóállásnak van fonákja is, természetesen. A Nyilas teliholdé a túlzás: ne halmozzuk a kívánságokat és ne szálljunk el túlságosan. A levegő-tűz találkozásában létrejövő telihold mindig túlgerjesztett, hiányzik belőle a föld megnyugtató stabilitása. A kevesebb több: a koncentráltan teremtett pár kérés sokkal jobb, mint az összevissza felvázolt halmaz, bármennyire is úgy érezzük egy csomó dologra lenne szükségünk. Lesz még tízmilliószoros nap, nem kell kapkodni.

Hatékony teremtést és klassz tízmilliószoros napot! 🙂

Ha tetszett, kérlek oszd meg! Köszönöm!