heart-599526_640Ahogy eddig is tettük, a tavaszi párkapcsolati horoszkópot ismét a Vénusz fényszögei szerint vizsgáljuk meg. A tavaszi hónapok folyamán a szerelem bolygója egészen az Oroszlán jegyéig halad, és csodás kibontakozó időszakokat is ígér. Lássuk a szerelem-kilátásainkat márciustól június végéig.

 

Március 21-től április 11-ig: a BIKA VÉNUSZ üzenetei

 

Március közepétől a szívünk felpezseg, a Vénusz ugyanis 17-én átsétált a Bika jegyébe, ahol igen otthonosan érzi magát. Érdemes a Bika Vénusz időszakot jól kihasználni, vagyis élvezni minden pillanatot, nem elmulasztani egyetlen örömre okod adó pici momentumot sem. Adjunk meg mindet az érzékszerveinknek, így táplálhatjuk a vénusziságunk, aminek haszna az, hogy vonzóak leszünk.

 

Érkezik nagy lendülettel három VESZEDELMESEN VIBRÁLÓ NAP: március 30- április 1. A Vénusz ugyanis Plútó támogatását élvezi, mi meg azt, hogy bármi sikerülhet. Ekkor ideális társat keresni, vagy a kapcsolatért tenni, jobbítani, kiigazítani. A plútói erők megmutatják az igazi érzéseinket, felszínre hozzák az eldugott kívánságainkat. Figyeljük meg, éljük meg őket. Hatalmas lesz az étvágyunk!

 

Majd a Vénusz tíz napon át jelentősebb fényszög nélkül bandukol, vagyis kötöttségmentesen ÉL és ÖRÜL. A Bika Vénusz nagyon szeret lenni és boldog lenni, most mi is könnyebben találjuk meg az életünkben az örömöt, nem vonja el a figyelmet folyton valami triviális csekélység. Itt az idő mindent beleadni: megélni, hogy itt a tavasz, minden virágba borul még mi is! Ha most nem sikerül, akkor jó ideig kell az új lehetőségre várni, tehát nem célszerű elhalasztani. Legyen minden napunkban valami, ami egyértelműen JÓ, kellemes, élményt adó. Váljunk Vénusszá, bármilyen vénuszunk is van a születési képletünkben. Persze Bikák előnyben! 😉

 

 apple-570965_640

Április 12. és május 7 között: az IKREK VÉNUSZ ideje

 

Az Ikrek Vénusz csábereje nem a pillantásában és kisugárzásában van, hanem az eszében: csűri-csavarja a szálakat, csacsog és megszervezi a szerelemet, mire a másik fél észbe kap. 🙂 Ez is lehet célravezető! Ebben a három hétben azok vannak előnyben, akik beszédesek és az intellektusukkal szeretnek hódítani. Most kevésbé az ösztön hajt minket, inkább a tudatosság: kapcsolódni akarok végre! Ez az online ismerkedésnek, de a nagy társaságban vadászatnak is ideje. A lényeg: TEGYÜNK IS VALAMIT, ne csak a sült galambot várjuk! Ha nem az ismerkedés a cél, akkor az Ikrek Vénusz időszakában beszélgessünk sokat, játsszunk és keressünk közös kulturális programokat a párunkkal. A kapcsolat elveit rendezhetjük át.

 

Április 13-tól 17-ig a Vénusz a Szaturnusz felügyeletet alatt van, azaz csak az fog sikerülni, ami sorsszerű, és a döntések következményeivel azonnal szembesülünk is. Ez a négy nap arra nagyon jó, hogy ÉRZELMI HÁTTERŰ DÖNTÉSEKET hozzunk hideg fejjel. Arra viszont kevésbé jó, hogy lezseren álljunk a kapcsolatainkhoz. Ha nem szeretnénk, hogy ex-ek kússzanak vissza, akkor tudatosan zárjuk le a kapukat!

 

A hónap ESZE-VESZTŐS KÉT napja április 19 és 20-idkára esik: össze leszünk zavarodva, könnyen kétségeink támadnak, és csapongva éljük az érzéseinket, mutatja a Neptun-Vénusz nehéz fényszög. Ha lehet, ne jussunk elhatározásra, ne lépjünk, maradjunk nyugton. Nem lesz könnyű, de ez az egyetlen módja, hogy ne sodródjunk bele valami jónak tűnő, ámde értéktelen helyzetbe.

 

Április 24 és 29 között a Plútó és az Uránusz is képbe kerül, ami aktív napokat sejtet BEINDUL A HULLÁMVASÚT! „Szeret-nem szeret, most akarom!, miért pont én..?!” meg ilyenek. Főleg a tüzes jegyek lesznek bajban, mert a kapkodás rossz döntéseket szül. Lassítsunk, csituljunk, kevesebbet gondolkodjunk. Ellenben egy kiadós sírás jót tesz!

 

A következő egy hétben a Vénusz ismét fényszögek nélkül halad, vagyis lesz időnk átgondolni, hogy hol is tartunk: bejöttek-e a taktikák és hogyan tovább? Ez a hét legyen a FELSZABADULÁSÉ, hiszen nehéz napok vannak mögöttünk. Éljük meg az Ikrek Vénuszt, aki társasági lény, szabadon és kiváncsian ismerkedik, nem aggódja túl a dolgokat. Menjünk el táncolni, keressünk nekünk való társaságot, ahol sok az idegen! Próbálgassuk a képességeinket tét nélkül.

 szerelem-horoszkop

 

Május 7-től június 6-ig: a RÁK VÉNUSZ belső mosolya varázsol el

 

Indulhat a varázslat? Hát persze! Nem is kellenek hozzá extra képességek. Az első héten még csak feltűnik és szokjuk, hogy mennyire a szívünkkel kezdünk el látni (legalábbis az a jó, ha így teszünk), aztán az is szembetűnik, hogy furcsa érzeteink, megérzéseink, bizsergéseink lesznek. Ez mind ígéretes jel! Mihez? Ahhoz, hogy ne szaladjunk bele a zsákutcába és úgy legyünk, ahogy nekünk jó.

 

A valódi SZÍV-WELLNES program május 15-én kezdődik és 3 napig tart, a Neptun közreműködése révén. Kapunk egy nagy-nagy lehetőséget arra, hogy nagy levegőt vegyünk és belül fakadó vággyal ráérezzünk, hogy mire és kire van szükségünk, mit szeretnénk kapni és nyújtani egy kapcsolatban. Ó, ez nem a rózsaszín romantikus neptuni attrakció, korántsem! Itt igen erős belső megérzéseink lehetnek, ha oda tudunk egy picit figyelni. Társkeresőként tudni fogjuk, hogy mi az irány és már el is kezdtük bevonzani, ha pedig kapcsolatban élünk, tudjuk korrigálni a játékszabályokat a win-win érdekében. Szívből dolgozunk.

 

Aztán ismét jön pár nap (május 20-tól 27-ig), amikor LELEPLEZŐDÜNK: az Uránusz és a Plútó ismét feltűnik, és gondoskodik róla, hogy őszinték lehessünk. Ami ezekben a napokban tönkre megy, szétpukkan, megszakad, az nem volt őszinte, kár a gőzért. Legyen szó emberről, helyzetről, változási irányról. Akkor rosszul kalkuláltunk, nem eléggé hallgattunk a szívünkre. Ami viszont kiállja a próbát, az a muníciónk marad sokáig! A tesztet nem lehet elkerülni.

 

Június 3-tól 11-ig a Szaturnusz segít be a Rák Vénusznak: határozottá teszi, ami rá is fér. Érzékenységünk könnyen elbizonytalanít és jól jön három nap, amikor megerősödhetünk. Ez megint lehet a döntések, elhatározások, szilárd lépések ideje, nem fogjuk megbánni.

 szerelem horoszkop

 

Június 6-tól június 21-ig: az OROSZLÁN VÉNUSZ pompás korszaka

 

Voltaképp a korszak nem fejeződik be a nyári napfordulóval, de ez az előrejelzés igen.

Az Oroszlán Vénusz egyszerűen nem semmi: tud valamit! Képes feltűnésmentesen középpontban lenni, nagyon tudja magát szerettetni és a magabiztos fellépésért sem kell a szomszédba mennie. Jól jönne ezek közül bármelyik tulajdonság? Akkor nosza, most megszerezhetők.

 

Amin a Szaturnusz háttérbe vonul, 11-én máris kezdődhet a KLASSZ VAGYOK–életérzés. A helyzet idén roppant szerencsés, ugyanis nagyobb bukkanók nélkül halad a Vénusz az Oroszlánon át, így szemernyit sem kell feladnia önmagát. Húzzuk ki magunkat, tegyünk meg valóban mindent a legjobb formánkért, váltsunk stílust, ha így érezzük és vessük bele magunkat a szerelembe! Egy dolgot ne tegyünk: ne hátráljunk. Nyomulni sem kell, de jelen lenni és megmutatni magunkat, azt igen. Mindig, mindenhol a buszmegállótól a munkahelyig: sosem lehet tudni! Ez az időszak nem a véletlenekről szól, hanem a tudatos image-építésről, amit inkább játékosan kezeljünk, mint véresen komolyan, de ne is mulasszuk el. Hozzuk ki magunkból a legtöbbet, még azt is, amit eddig rejtegettünk, biztos van ilyen! Hogy ki mit szól hozzá, az nem a mi problémánk.

A nyári előrejelzéssel folytatjuk, amelyben még bőven lesz szó az Oroszlán Vénusz trükkjeinek elleséséről!

Szerelem-dús tavaszi napokat! Oszd meg, ha tetszett, nagyon köszönöm! 🙂