Folytatom a nyári szerelem-előrejelzést, amelynek első részét itt olvashatod el . A poszt végén pedig némi extra újdonsággal is szolgálok, kifejezetten társkeresőknek.

Rák Vénusz: melegség

Augusztus 1-jén lép át a Vénusz a Rák jegyébe, minek következtében melegségre vágyunk. A hőség ellenére. Azonban nem forróságra, azaz nem hevességre, izzásra tombolásra és elsöprésre, hanem biztonságot adó kályha-érzésre. Erre viszont nagyon! Rák Vénusz idején az odaadás és a finom érzések a felelősségvállalás kockázatával tetéződnek, ezért kiváló az időszak elköteleződésre, házasságkötésre (ha most későn szólok, akkor jusson eszedbe, hogy Rák Vénusz jövőre is lesz). Egy héten át, 8-ig szabadon, jelentős fényszög nélkül halad a Vénusz, ami lehetőséget ad számunkra arra, hogy ráhangolódjunk a finom, mély, érzések megélésére és befogadására.

Augusztus 8-tól mind a Neptun, mind pedig a Merkúr hatással van a Vénuszra, minek következtében képessé válunk beszélni is az érzéseinkről, őszintén felvállalni és kimondani őket. Ekkor érdemes tisztázni, ami tisztázandó a kapcsolatban, mert jobban átérezzük a másik álláspontját és empatikusan vagyunk képesek megoldást találni a problémákra.

Majd augusztus 8-tól előbb elbizonytalanodunk mik is a valódi érzéseink, ez különösen társkeresésénél okozhat galibát; majd 13-tól a Plútó is színre lép és öt napon keresztül érzelmi hullámvasúra kerülünk, mindig épp az nem jó, ami van. Más kellene, de hogy mi?! Ne hozzunk elhamarkodott döntéseket, ne mondjuk ki, ami a szívünkön van, mert nehéz lesz visszarendezni a kárt. A megbocsátás sem lesz ezekben a napokban az erősségünk, viszont ha felkavaró érzések jönnek elő a „semmiből”, akkor pontosan tudhatjuk, hogy hol nincs még elvarrva bennünk egy korábbi sérelem szála. Itt az idő rendezni!

Augusztus 22-től az Uránusz piszkálja fel bennünk az épp csillapodni készülő érzéseket arra buzdítva bennünket, hogy még többet akarjunk! Semmi nem elég (jó). Nagy kanállal vágyjuk enni a szeretve vagyok-életérzést és nagyon rosszul viseljük, ha ezt valaki által nem élhetjük meg. Sok mindenre képesek vagyunk ekkor a szeretetért, ami nem jó ugródeszka az ismerkedéshez. Túl alacsonyan kötünk ugyanis kompromisszumot. A legnehezebb nap a 24-dike, de a hatás egészen 28-ig eltart.

 

VÉNUSZ AZ OROSZLÁNBAN: „Hello itt vagyok!”

Az Uránusz átkíséri a Vénuszt az Oroszlán jegyébe, ahová augusztus 26-án érkezik. A Plútós napok elteltével (aug.28.) egészen szeptember 10-ig jelentős fényszög nélkül mozog a Vénusz megengedve nekünk, hogy valósággal pancsoljunk a nagy betűs NYÁR érzésben, ami Vénusz-szempontból azt jelenti, hogy: Kösz, állati jól vagyok! (Nélküled is!) Ha szeretnél, csatlakozz! Ennyi, nem kell cifrázni. Csak legyünk tényleg nagyon jól, lássuk meg az életünkben azokat a momentumokat, amik a jólétünk forrásai, és sugározzuk az elégedettséget. Nincs kibúvó, oké?

Szeptember 10-től a Szaturnusz fényszöge jelzi, hogy azt érezzük, nekünk jár az élmény, a tisztelet és a megbecsülés, és ha nem kapjuk meg, akkor bizony nem hagyjuk szó nélkül. Önérzetes viselkedésünket, fokozott igazságérzetünket viták szegélyezik, amelyek helyre billentik a harmóniát. Mégha nem is mindig a mi igazunk irányába. A karmikus hatások is közrejátszanak ugyanis, nemcsak az egó diktálta dicsőség-vágy. E hatás szeptember 15-ig tart.

A hónap közepétől az Uránusz és a Jupiter is értünk dolgozik: önérzetünk a tetőfokára hág és tényleg-tényleg nem alkuszunk. Nem is kell, azt azonban vegyük észre, hogy mások is így vannak ezzel. Ismerkedéskor könnyen futunk bele látványhősökbe, akik James Bondnak álcázzák magukat, a külsőség mindent visz alapon. Mindez szeptember 19-ig lesz így.

Szeptember 20-án a Vénusz átlép a Szűz zodiákusába, jelentősen lehalkítva bennünk az érzéseket és a józan ítélőképességünket helyezve előtérbe. De ez már az őszi előrejelzés témája lesz.

Végül az ígért extra: nézzük, melyik a nyár legszerencsésebb napjai a társkeresésre! Ez azt jelenti, hogy ha ezeken a napokon teszel konkrét lépéseket annak érdekében, hogy a közeljövőben már ne légy egyedül, akkor -ha valóban kész vagy rá belül is!- nagyobb eredménnyel jutsz el a célodig. Mivel a Vénusz égi állása alapján nézzük az előrejelzést, így ezek a napok is mindenkire érvényesek:

Július 21 : különösen akkor jó, ha tartós, felelős kapcsolatot szeretnél

Július 29: a pezsdítő-bizsergető-elsodró „esetek” ideje

Augusztus 9: a szívvel és ésszel is megtámogatott döntések napja

Augusztus 12: hajrá, ha valami egészen másra, újszerűre és megmozgatóra vársz/vágysz

Szeptember 13: keress hozzád való, neked rendelt társat

Szeptember 17: ma mindent viszel, vagyis jól nézd meg, kire kattansz (kattintasz), mert bejössz neki

Legyen klassz nyarunk! 😉