A november 10-dike tízmilliószoros napon a Hold az Oroszlán zodiákus jegyében tartózkodik. Mint korábban kifejtettük, a Hold a napi hangulatunkat, érzésvilágunkat és apró-cseprő, hétköznapi ügyeinket is szimbolizálja, így érdemes lényeges napokon utánanézni, hogy melyik jegyben áll és mit támogat. A tízmilliószoros napok pedig lényeges napok, ezért főleg jó, ha tudjuk, hogy milyen pluszt adhatunk még bele a napba a Hold aktuális égi helyzetének köszönhetően.

Az Oroszlán Hold a díva képét juttatja eszembe: magabiztos, elegáns, fényes, elismerésre méltó. Ez a nap tehát ilyen, méghozzá tízmilliószorosan! Mire jó nekünk egy ilyen nap, pláne, ha távol áll tőlünk a csillogás? Jön az Oroszlán Hold öt pontja tízmilliószoros nap idején. Menjünk végig a pontokon kétszer, a végén leírom, hogy miért!

1.) Érezzük jól magunkat!

Mindenki tudja, hogy tízmilliószoros napon nem illik panaszkodni, negatív gondolatokkal fogócskázni, de itt valami másról van szó most: merjünk…khmmm….ÉLNI! Élni, ahogy csak lehetőségünk van rá! Ahogy a nap csak módot ad rá! Minden percet, sőt pillanatot megragadva, és ha lehet élvezve. Ha az élvezetre nem sok esély van, akkor se merüljünk bele a szomorúságba, ma ne! Elegánsan legyünk túl a nem szeretem dolgokon és keressünk gyorsan valamit, ami jól esik.

2. Legyünk méltók!

Mire? Elsősorban önmagunk szeretetére. Aztán másokéra. A figyelmükre és az elismerésükre. Kezdjük magunkkal és rögtön reggel: indítsuk egy jó adag öndícsérettel a napot, nembaj, ha erölködni kell rajta, vagy ha viccesen hangzik. Ha elégszer csináljuk, a végén komolyan fogjuk venni. És innen nyert ügyünk lesz! Mindent megérdemlünk, ami ma ér minket. Hangsúlyozom: mindent! Értünk vannak a dolgok, lássuk meg, hogy tényleg.

3. Kívánjunk NAGYOT!

Ki gyertyával, ki más rítussal, de szoktunk a tízmilliószoros napon kívánságokat megfogalmazni, bízva, hogy megsokszorozódik az eredménye. Most legyünk bőkezűek és a legmerészebb álmainkat is fogalmazzuk meg, súgjuk bele az Univerzum fülébe. Nem kell aprólékosan, sürgetően vagy elvárásokkal terhelten, hanem úgy, ahogy egy óvodás mondja a Mikulásnak: teljes hittel-odaadással. És ennyi! Nem kell tovább gondolni, elmondjuk és elengedjük. Sokszor ott van a hiba a kívánó-mechanizmusunkban, hogy nem engedjük el, nem engedjük teljesülni a mondandónkat. Mert még hordozzuk, csócsáljuk, továbbcsiszolgatjuk. Felesleges. Hadd menjen és térjen vissza a megvalósulásban!

4. Szív-küldi

Az Oroszlán a zodiákus azon részén helyezkedik el, ahol a jegyek még nem koncentrálnak a másikra, inkább önmaguk felé néznek. Annyiban az Oroszlán mégis kivétel azonban, hogy -ellenszolgáltatás reményében- szeret odafigyelni és adni is. Nos, az ellenszolgáltatás a tízmilliószoros megtérülést jelenti most, így nem is kétséges, hogy érdemes mások kívánságait is támogatni. Persze csak a sajátjaink után! 🙂 Fektessünk be mások óhajába is, és élvezzük a ránk zúduló, jól eső-szeretetzáport. Lehet a szív-küldizés valódi kívánságteljesítés, de lehet fohászkodás is mások álmaiért. Ahogy jól esik!

5. Csak komóóóóóóóóóóótosan!

Éljünk ma lassan, ráérősen. Már-már lustán. Mindent így csináljunk: ne siessünk, együnk ráérősen, tervezzünk kevesebb tennivalót, programot. Adjuk meg a módját a tízmilliószoros napnak, tegyük ünneppé. Ha kedvünk van, rendezzünk esti közös rituálét, közös kívánság-mondást a barátainkkal. Lassítsunk egy kicsit, keressünk lazítós programot, leginkább otthon. Együnk nagyokat és idegeskedjünk a lehető legkevesebbet. Váljunk az állatok királyává, aminek minden nap öröm!

Minden pont -kivéve az utolsót- értelmezhető párkapcsolati, szerelmi aspektusban is, a leghatékonyabb viszont, ha minden pontot végigveszünk a párkapcsolati részünk felvirágoztatása érdekében is. A legjobb, ha végigmegyünk a pontokon az általános kívánságainkat illetően, majd nekifutunk még egyszer és a párkapcsolatunkra nézvést is igénybe vesszük az Oroszlán Hold segítő szándékát. Tegyünk így, ez a nap szóljon rólunk, a kívánságainkról teljes egészében!

Aki pedig a személyes horoszkópjában is Oroszlán Holdnak örvend, az még inkább használja ki a nap remek energiáit és teljesítse ki magát, a határait, a lehetőségeit!

Csodás tízmilliószoros napot mindenkinek! 🙂

Ha úgy érzed, a barátaidat is érdekelné ez a poszt, kérlek nyomj egy lájkot. Köszönöm!