Ha egyetlen bolygód sem áll az Oroszlánban, akkor sem kell lemondanod az Oroszlán tökéletes vadásztaktikájáról. Elmondok néhány tippet, amivel sikeresebbé teheted a hódításaidat.

Ha a fenti ábrán olvashatóakat sikerül megvalósítanod a párvadászatkor, akkor a legmagasabb lehetőségekhez jutsz. Ne feledd: az Oroszlán útja a királyi út. Induljunk!

A siker a tökéletes előkészítésnél kezdődik. Hozd ki magadból a maximumot, mielőtt vadászatra indulnál. Szánj energiát arra, hogy a számodra legelőnyösebb külsővel jelenhess meg: vegyél föl olyan ruházatot, ami igazán jól áll. Addig válogass, amíg az ideális öltözéket és a tökéletes kiegészítőket (illat, ékszer) meg nem leled. Most ne érd be félmegoldásokkal, mert nem fogod igazán jól érezni maga és akkor oda a magabiztosságod. Ha a tükör tökéletes képet mutat, akkor rajta előre. (Ha nem, akkor még nem értél meg az Oroszlánságod használatára, még egy kis önismereti út hátra van. Azért nézz tükörbe még egyszer és hidd el, hogy rendben vagy!)

Ha párt keresni mész, két lehetőséged van: vagy olyan társaságba mész, ahol sokakat ismersz (pl. buli, céges party stb.) vagy teljesen ismeretlene közé veted be magad.

Első esetben arra törekedj, hogy légy a társaság középpontja, éld át ezt az érzést egy kicsit. Mivel nem születünk mindannyian olyan vénával, hogy ez magától menne álljon itt egy kis segédlet. Hívd föl magadra a figyelmet: gondolj arra, hogy mindenki jó valamiben: van aki remek viccmesélő, más jókat tud kérdezni, a harmadik imád sztorizgatni stb. Te miben vagy jó? Ha az esetlenségeddel hívod föl magadra a figyelmet az sem baj, hiszen a humorral fűszerezett önkritika a legjobb önreklám. Nyugodtan meséld el, hogy „Hogy jártál a múltkor…” Vállald föl, hogy nevetnek rajtad, éld meg azt, hogy a vidámságukat te hoztad létre. És máris kialakult egy bizalmi viszony, ami további dialógusokhoz vezet. És akár máshoz is…

A másik eset, amikor ismeretlenek közé mész, esetleg olyan helyre, ahol sokan is vannak (pl. koncert, fesztivál, strand stb.) ott csak egy dolgot tehetsz: előveszed a legbátrabb magabiztosságodat. Ne a szokásost, mert az itt kevés, hanem a legnagyszerűbbet. Oroszlán vagy, vadássz: kezdeményezz, beszélgess, szólíts meg szimpatikus embereket. Ha visszautasítást kapsz, ne engedd, hogy kedvedet szegje, hiszen a te célod ma az Élet Élvezete. Lépj tovább fizikailag és lelkileg is és keress újabb prédát: te vagy az Oroszlán, a többiek csak gazellák! Kérdezni, bájosan szóba elegyedni, kötetlenül flörtölni mindkét nemnek szabad. Ma te azért indulsz útnak, hogy ezt megtedd, légy önző és ne törődj a visszajelzésekkel, ráérsz otthon elmélkedni a tanulságokon.

Mivel az Oroszlán veleszületett ragyogásával kerül a középpontba, nem árt egy trükköt alkalmazni a tökéletes fellépéshez. Mielőtt vadászatra indulsz tanulj meg mosolyogni. Sokféleképpen. Legyen egy bájos-sármos, egy cinkos, egy csábító és egy szende mosolyod. Gyakorold a tükörben, hogy melyik hogy néz ki rajtad, hogy ha helyzetbe kerülsz a megfelelőt tudd alkalmazni. Ettől leszel igazán egyedi és ellenállhatatlan. Semmi nem tud annyira visszautasíthatatlanul vonzó lenni, mint egy (megfelelő)mosoly. Teszteld a gyakorlatban! 🙂