Évezredes tapasztalás, biztos te is hallottad már, hogy a saját világunkat mi magunk hozzuk létre. Az események mindig először bennünk vannak a jelen, aztán a szándékon keresztül meg is valósulnak. Ha vágyunk valamire, először azt az érzést kell létrehozni, amit a megvalósult vágyunk okozna bennünk, a többi magától megy. Hogy működik tehát a társbevonzó taktika? Hát pont így!

Vannak azok a mondások, hogy „minden fejben dől el”; meg hogy „mindent lehet, csak akarni kell”, ilyesmiről lesz szó most párkapcsolat specifikusan.

Egy szép nyugodt, kiegyensúlyozott pillanatodban készíts listát arról, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a leendő párod. Mindazokat az értékeket vedd számításba, ami testi-lelki-szellemi-spirituális szinten fontos számodra Benne. Képzeld el Őt ilyennek.

Fontos! Ne felejtsd el hozzáírni, hogy szeretni fog téged és te is szereted őt. Sokan ismerik ezt a listás-varázslatot, de miután a szerelmet kifelejtik a kívánságaik közül nem érik el a várva várt CÉLt… Te ne ess ebbe a hibába :-)!

Ha a listád elkészült, olvasd át még egyszer, hogy valóban mindent beleírtál-e. Tudod, pénztártól való távozás után….

Ezt követően írd össze a saját tulajdonságaidat is. Te milyen értéket tudsz adni Neki és a párkapcsolatotoknak? Mindent írj össze gondosan.

Most vesd össze a két listát. Ha nagyjából egyezik a várt színvonal az adottéval, akkor helyesen állítottad fel a „szintet”, jó esélyekkel indulsz a párkeresésben. Ha nem, akkor két lehetőség van: vagy te teljesítesz túl, tehát nem ártana több önbizalommal párt keresni, merj olyat választani, aki a te szinteden van. Ha túlzottak az elvárások, akkor kezdj el dolgozni magadon, hogy felnőhess a vágyaidhoz. Keresd meg a fejlesztendő tulajdonságaidat és láss munkához.

Nagyon fontos az összhang a listák között is, hiszen ezek képviselnek most benneteket, és az életben is, mert ez a boldog párkapcsolat kulcsa!

Ha sikerült az egybecsengést létrehozni a lehetőségek és a vágyak között, akkor helyezd el a listát a lakásod szerelem-területén. Figyelembe veheted a feng-shui elveit, vagy ahol gondolod rendezz be egy kis szerelem-sarkot, és tedd oda.

Gondolhatnánk, hogy ezzel meg is van oldva, ámde nem!

Nagy fontos, hogy a következő időszakban tudj nyitott, megértő, elfogadó lenni. És figyeld a jeleket buzgón! Minden nap reggel éld át az érzést egy kis időre, hogy a listán szereplő pár mellett ébredsz, és ezzel az érzéssel feltöltve indulj neki a napodnak.

És még egy bónusz használati utasítás: az élet úgy szép, ha nem tökéletes. A lista neked készült, és egyáltalán nem szolgálja azt a célt, hogy a betoppanó Szerelem vizsgázzon belőle, azaz ha minden mégsem stimmelne teljesen, az nem a módszer hibája, hanem az élet sava-borsa! 🙂

A fejleményekről pedig ne felejts el beszámolni itt!!!!!

Vágyakkal teli várakozást és boldog párkapcsolatot kívánok!