Személyes inspiárló mondatok a társkeresésedhezHa elgondolkodtál a blokkoló, akadályozó és önkorlátozó mondataidon, akkor máris tettél egy jó nagy lépést a sikeres társkeresés felé. A diagnózist tehát már felállítottad a sikertelenséged okát illetően. A következő lépés az, hogy akard és tudd is másképp csinálni. Legyél bátor és ne habozz  megváltoztatni a stratégiád, amely ugyan biztonságot nyújt, de nem eredményes és nem szolgálja a célodat.

Ha figyelmesen szemléled az adottságaidat, a körülményeidet és a lehetőségeidet, akkor rájössz, hogy tulajdonképpen bármin változtathatsz. Nem azonnal (pl. az anyagi helyzeteden, vagy a lakókörnyezeteden), de szisztematikusan haladva a célig, lépésről-lépésre elszántan nagyon is hatásosan!  A változások iránti elkötelezettséged pedig erőt, önbizalmat és sikerélményt ad, ami máris megdobja a párkeresési energiáidat is. Mi az a legégetőbb téma tehát, ami szerinted téged leginkább akadályoz abban, hogy megtaláld a társad? Eszeld ki a taktikádat, tűzd ki a célod és tedd meg az első lépést felé azaz Felé!

A térképed

 

Tudnod kell, hogy erőforrásod neked is van. A személyiségedben alapvető igény a Társ, ezért a hozzá vezető úthoz is van „térképed”, legfeljebb:

–          mérgedben már egyszer elhajítottad

–          feleslegesnek találod használni, mert a magad feje után mész

–          azt gondolod már elavult, holott a benne(d) lévő tudás mindig aktuális…

Hogyan lehetne felvenni a kapcsolat ezzel a bizonyos segédlettel? Sokféleképpen. Mondjuk úgy, hogy szorgalmasan olvasod az asztro-gps sorozatot :). Vagy megpróbálsz meditálni, vagy megfontolod azokat a visszajelzéseket, amelyek megbízható személyektől érkeznek. Vagy szakember tanácsát kéred. Esetleg böngészed a szakirodalmat.

Benzin a luxusautódhoz

 

Ha az irány már megvan, akkor az üzemanyagról kell gondoskodni. Az autó megléte magától értetődik, te vagy az, ráadásul egyáltalán nem Trabant, hanem minimum egy luxus gépkocsi (kinek-kinek ízlése szerint). Ha nem tudod magad csúcskategóriás autónak elképzelni, akkor nehéz dolgod lesz, mert:

nőként: a férfiak leggyakoribb álmát zúzod szét öntudatlanul(melyik férfi tudna ellen állni egy klassz kocsinak?)

férfiként: itt a lehetőség, hogy azzá válj, aki szeretnél lenni, de nem engeded meg magadnak az érzést.

Szóval hidd el: te önmagadban és minden további teljesítmény nélkül is szuper (autó) vagy, nem kell ezt bizonygatnod sem magadnak, sem másnak. Irány a benzinkút, vedd magadhoz az üzemanyagot, hogy máris száguldhass a célod felé! Sokfélék vagyunk, ezért a bíztatás is sokféle: ki miben szorul megerősítésre. Nyugodtan olvasd el azokat a mondatokat is, amelyek eredetileg nem hozzád szólnak, hátha pont az a részed szorul megerősítésre, mindannyian magunkban hordozzuk az összes csillagjegyet, csak eltérő mértékben és más-más életterületen aktivizáljuk őket. Nézd át a listát, töltekezz, utána pedig indulj. Bármilyen sebességgel is mész, én kísérlek! 🙂

KOS: „Tudom, hogy az erőm, a lendületem sugárzik rólam, és biztos alapot nyújt egy stabil kapcsolatnak. A magabiztosságom megnyerő, nem tudnak elmenni mellettem. Én sem szalasztom el a lehetőségeimet. Figyelek.”

BIKA: „Ösztönös vonzerőm elhozza, akire vágyom. Ismerem az igényeimet, megteremtem magamnak a lehetőséget. Ha pedig létrejött, élek vele!”

IKREK: ”A kapcsolataim által tanulok, ezért nem maradok egyedül. Van annyi tudásom és tapasztalatom már, ami képessé tesz a sikeres társkeresésre.”

RÁK: „Az érzelmeimre szüksége van a Világnak.  Nagyon szeretek adni, bevonzom azt, aki ezt értékeli és viszont szeret.” Boldog szülinapot! Most vagy lendületben, használd ki!

OROSZLÁN: „Észrevesznek, innentől már könnyű dolgom van. Egyszerűen megnyerő vagyok, nem tudom elrontani.”

SZŰZ: „Pontosan értem, mi zajlik bennem, ezért mindig tudom, mit kell tennem. Megteszem, amit helyesnek látok: nyitottan, lazán, átélve.”

MÉRLEG: ”A társ által tanulok a legtöbbet magamról, ezért az Élet garantáltan ellát tanulnivalóval. A leckéimet alaposan magamba szívom, több leszek általuk. Senki sem párkapcsolat-orientáltabb, mint én , minden további összehasonlítgatás pedig felesleges!”

SKORPIÓ : „Ösztönösen érzem, hogy merre lépjek. Egy dolgom van: bízni magamban és merni boldognak lenni.”

NYILAS: „ Tántoríthatatlanul hiszek a párkapcsolat létjogosultságában. Tudom, hogy nem maradok le róla, ekkora igazságtalanságról nem lehet szó.”

BAK: „Kitűztem a célt és szívós munkával el is érem. Nem ismerek lehetetlent, tudom, hogy menni fog ez is. Nem hagyom önmagam cserben.”

VÍZÖNTŐ: „Csak válogatnom kell: nyitva tartani a szemem és figyelni a valós igényeimre. A többi nem az én dolgom, azaz jön magától.”

HALAK: „Vágyom az Egységre, ezt sugárzom és be is hívom azt, akivel dolgom van. Önmagamból adok, ennél nagyobb jócselekedet mástól sem várható. Olyat tudok adni, amit senki más, ez a titkom.”