szerelemi varázslat társkeresőknekNem, nem fogok elmenni az ezo-humbug irányába továbbra sem. Ami itt következik az egy több száz éves kedves népszokás, ami bizonyára nem véletlenül maradt fenn ilyen sokáig. Rengeteg lány bizsergető várakozása táplálta és tartotta, tartja életben. Az eredményességi statisztikát ugyan nem ismerem, de mint tudjuk minden megvalósul, amiben elég erősen hiszünk, így ez a Luca-napi párvarázsló is működik és segítségedre lehet a társkeresésben!

December 13-dikához, Luca-naphoz jóslások egész sora kötődik a búzacsíráztatástól az időjárás jósláson át a luca széke készítéséig. A Karácsonyig hátralévő 12 nap leképezése a következő év tizenkét hónapjának, így előkészület és előretekintés is az új évre. Párkapcsolati szempontból is van ennek a napnak mondanivalója: a Luca-napi szerelmi jóslás, ami egy végtelenül egyszerű praktika. Társkeresők figyelem! Szabdalj fel egy papírlapot 12 egyenlő cetlikére. A cetlikre írd fel udvarlóid keresztnevét. Ha véletlenül nem akadna épp tizenkettő, akkor azokat is listázhatod, akikre szemet vetettél. Vagy segítségül hívhatod az utónév könyvet is. 🙂 A 12 valóságos férfi azért jobb megoldás, mert jobban rájuk tudsz hangolódni, mint mondjuk Fiktív Fricire. Márpedig a ráhangoltság varázslatnál nem utolsó szempont. És az sem árt, ha csupa szimpatikus férfit választasz, a végén kiderül, miért!

De vissza a társkeresés gyakorlati oldalához: ha már minden papíron van név, akkor hajtogasd őket össze úgy, hogy a nevek ne látszódjanak, lehetőleg egyformán. A 12 reményteljes férfiemberen most merengj el kicsit, képzeld el, hogy a leginkább kívánatos épp megkéri a kezed…Na, mielőtt végképp felolvadnánk a romantikába van még egy teendő: tedd egy zacskóba a neveket és rakd a párnád alá. Ezt követően minden reggel vegyél ki egy cetlit, és anélkül, hogy elolvasnád semmisítsd meg. Hogy még boszorkányosabb legyen a dolog, csak haladóknak: égesd el, dobd (le) folyóba, add a szélnek vagy ásd el, azaz áldozz a 4 elemnek. A 12 nap elteltével szépen elfogynak a cetlik és végül az utolsó épp Karácsonykor kerül majd sorra: na, ő lesz a te párod! Felkészültél rá? 🙂