Menyiben más, mint a magazinokban olvasható szerelem horoszkópok? Nos őszintébb, gyakorlatiasabb és mindenképpen kipróbálásra szánt! Csak akkor működik, ha Te működteted, magától, sült galamb-szerűen nem fog történni semmi, még akkor sem, ha ideális a konstelláció a Nagy Ő betoppanására. Szóval: olvasd és tedd. Legfőképpen pedig higgy benne, hogy veled is megtörténhet, aminek meg kell történnie, nem vagy kivétel az Univerzumban.

KOS: Ne ijedj meg az első ránézésre kellemetlen, zavaró találkozásoktól. Aki most szembe jön, az árnyék személyiségeddel szembesít, de épp ő az, aki igazán ki tud egészíteni és akitől tanulni is tudsz. Láss kihívást önmagad megváltoztatásában a pár-jelölted tükrében! Ismerkedj új helyeken, személyesen. Legyél türelmes önmagaddal, adj időt a kibontakozásra és ne ítélj elsőre.

BIKA: Internetes társkeresés? Felejtsd el, irány a táncparkett! Vagy legalább az edzőterem. Menj és mutasd meg magad, vedd elő a bájaidat és használd őket. Ne a mennyiségre utazz, hanem a minőségre. Nem sok, de pár ígéretes találkozás belefér az őszbe, ha kimozdulsz otthonról. Téli álmot aludni még ráérsz, ne menj el az igencsak klassz lehetőségeid mellett.

IKREK: Első lépés: döntsd el, kit is akarsz. Második: cserkészd be, légy aktív. Az utolsó pedig: ne légy túl sok, vegyél vissza a svungból. Ez a siker titka neked. Ha sikerül így cselekedned, meg vannak számlálva magányos napjaid. Még egy jó tanács: varrd el a lelkeden az elmúlt kapcsolatod szálait, ne nézz hátra, kicsit se, néha se, viccből se. Ez fontos.

RÁK: Ősszel egy csomó program indul, találj tanfolyamot, képzést, klubot, ahol hasonszörű emberek társaságára találsz. Ott aztán jól nézz körül. Yél jelen nyitott kiváncsisággal, barátkozz. Ezek a helyek remek terepet nyújtanak számodra, ne add fel, még ha azonnal nem is kerül sor a találkozásra. Higgy benne, hogy menni fog. Ha úgy érzed, válassz új frizurát, ez is hozzáad a bizalmadhoz.

OROSZLÁN: Látszólag állóvíz? Csak látszólag! Még egy picit dolgozz magadon. Tuningold fel a hitedet, mert azzal hadilábon állsz bizony. Ne a kudarcokra koncentrálj, hanem a lehetőségeidre. Biztos, hogy minden előnyöddel tisztában vagy és jól is használod? Légy optimistább. Lassan haladsz ugyan, de az ősz az apró lépések időszaka. Még neked is!

SZŰZ: Tágítsd az ismeretségi körödet, mert a meglévőt már kimerítetted, párkapcsolatilag. Menj jógázni vagy önismereti csoportba, itt nemcsak épülsz, hanem a szerelem is ott vár rád. Ne bízz a virtuális vigécekben, csak a hús-vér találkozásokat keresd. Kapcsold ki a mindent tudó gondolatörvényeidet és kapcsold be a meleg szívedet. Szimpatikus leszel, meglátod.

MÉRLEG: Itt a Te időd. Sorban állás, tülekedés, válogatás. Népszerű leszel. A teendőd mindössze annyi, hogy magabiztos vagy és lelkes, minden helyzetben. Persze nem kell túlzásba esni és mindenütt ott lenni. Válassz a hangulatodnak megfelelő alkalmakat és öltözéket! Légy stílusos és humoros. Ellenállhatatlan leszel, már csak arra kell ügyelned, hogy válassz. Jól!

SKORPIÓ: Nem vagy elemedben és ne is erőltesd. Várd ki az időd, ami még nincs itt és ezt érzed is. Kisebb kalandokra, flörtre jó az időszak, de a komoly kapcsolat még érlelődik. Benned. Még rendeződnek az érzéseid, a puzzle még nem állt össze, a vonzerőd még nem teljes. Ez néha nagyon bosszant, de fogadd el, ne tiltakozz ellene, most ezt szükséges megélned ahhoz, hogy továbbléphess.

NYILAS: Ha el szeretnél köteleződni, akkor tedd meg, vállald fel a találkozást, a kapcsolatot, a szerelmet. Teljes egészében. Ha viszont nem szeretnél elköteleződni, akkor hagyd elmenni a másikat, adj neki teret, utat. Karmikus találkozásaid lesznek, amik nehezek is, meghökkentőek is, elsodróak is lehetnek. Rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőlük. Senki máson. Vállald fel a Sorsod.

BAK: Minden másképp lesz, mint várnád. Ezért aztán vagy ne tervezz semmit, vagy örülj a fejleményeknek a tervek ellenére is. Nagy bölcsességre vall, ha meg tudod tenni. Erős találkozásaid lesznek, bemozgatóak, felkavaróak és nem mindig habkönnyűek. Itt az idő igazán új kapcsolatok felé nyitni, más minőségűek felé, olyanok felé, amit megérdemelsz. Ne légy kishitű, ne köss túl hamar kompromisszumot.

VÍZÖNTŐ: Mindenhol ott akarsz lenni és csak félig vagy ott. A légyott legyen légy ott! Ne csak testileg legyél jelen, add bele az egész valódat, valóban. Legyen vége a félmegoldásoknak. Fordulj a valós igényeid és a szíved felé. Hagyd el a fellengzős, önbecsapós megoldásokat és értékeld az őszinte, szelid, romantikus közeledéseket. Ne félj feltárni magad, légy bizalommal önmagad és a szerelem felé.

HALAK: Most az a jó, hogy mindenben lesz valami jó. Még abban is, ami vacaknak néz ki! Minden alkalom, találkozás tartogat számodra örömet, feltéve, ha részt veszel bennük! Ismerkedj mindenütt! Fokozd a tempót, válassz olyan lehetőségeket is, amit még nem próbáltál. Ne a végeredményre koncentrálj, hanem arra, hogy mindent beleadj. Nagy lesz a merítésed, ne ijed meg, válassz a szívedre hallgatva.