Vendégbloggerünk, aki nem asztrológus ellenben társkereső oldalt működtet- beavat minket a Mérleg férfi társkeresési taktikájának rejtett titkaiba. Olvassátok!

Köztudott, hogy a mérleg férfiak nehezen döntenek, legyen szó a munkáról akár a magánéletről. Mindig a legjobb döntést szeretnék meghozni, ezért sokat gondolkodnak és megvizsgálják az éppen eléjük kerülő feladatot többféle megközelítésből. A gond akkor van, amikor a választani kell és a mérleg serpenyőjében közel azonos súllyal helyezkednek el az érvek és az ellenérvek. Mit tesz ilyenkor egy mérleg férfi? Egyszerűen nem dönt, megvárja, hogy az idő majd megoldja a problémát esetleg megkér valakit, hogy döntsön helyette.

Amikor a mérleg férfi társkereső oldalak között keresgél, ugyanez a folyamat játszódik le benne. Kezdjük is az elején és nézzünk meg néhány mérleg férfi jellemvonást a párkeresés közben. Egyszerre mindig több nővel kezd el beszélgetni, amiben még nincs is semmi különös, ezt a mai online társkeresőkön mindenki így csinálja. Azonban a mérleg férfi okos! Rendszerint nagyobb vagyona van és szeretne abban biztos lenni, hogy akivel ismerkedik nemcsak a pénzére hajt. Ezért levelezés vagy a csevegés közben rafinált módon teszi fel a kérdéseit és figyeli mi a nő reakciója.

 

Tipikus kérdései a következők:

Mit tennél, ha megnyernéd az ötös lottót?

A rossz válasz: otthagynék mindent és onnantól kezdve csak pihennék és utaznék

Jó válasz: Biztosan adakoznék, elmennék pár hónapra nyaralni, mint bárki más ebben a helyzetben, de utána visszatérnék a munkámhoz esetleg valami saját vállalkozásba fognék és megvalósítanám az álmaimat.

Tudni kell, hogy a mérleg nem szereti a lusta nőket, olyan párt szeretne, akinek hozzá hasonlóan vannak céljai és tervei.

 

Mit változtatnál meg az életedben, ha visszamehetnél a múltba?

A rossz válasz: Mindent máshogy csinálnék és sokkal okosabb lennék.

Jó válasz: Biztos lenne pár olyan dolog, amin változtatnánk, de alapvetően jó minden így ahogy van. Ez hozzájárult a fejlődésemhez és ahhoz amilyen most is vagyok. Egyénként lehet nem is veled beszélgetnék itt.

A mérleg nem szereti amikor egy nő elégedetlen, egy letisztult jellemre vágyik, aki tisztában van a múltjával és képes elfogadni olyan dolgokat, amin amúgy sem tudna változtatni.

A mérleg férfi mindig nagyon udvarias és általában ajándékot is visz az Első Találkozásra. Szépen kiöltözik, mert szeret szépnek és igényesnek látszani, pedig a lakásában azért nincs mindig olyan nagy rend. Sokat ad a külsőségekre, de ezt elvárja attól is, akivel találkozni fog. Azt szereti, ha egy nő nőies és ő lehet mellette a férfi. Lyukas farmernadrágban belibbenő hölgyike egy sportcipős viseletben? Azonnal vége lesz a randinak!

Mondtam már, hogy a mérleg férfi mindig teszteli a nőt a randik során? Például kíváncsian figyeli, hogy a nő vajon megköszöni-e a kapott randi ajándékot. Megnézi-e jó alaposan és megdicséri a mérleg férfit milyen figyelmes, nemcsak bedobja a táskájába. A mérleg férfi imádja, amikor dicsérik a stílusát az öltözködését és bármit, ami vele kapcsolatos.

A mérleg férfinek két autója van. Mivel imádja a luxust, tart egy igényes kocsit, mondjuk bmw-t vagy audi-t, de bármi lehet a márkája, ami kívülről szép és egy régebbi típusú lepukkant autót is. De miért? Azért, hogy tesztelje a nőt! A társkeresés során az első randevúra szándékosan az ócska kocsival megy és úgy alakítja a randit, hogy a nő lássa, hogy ebbe a kocsiba fog beszállni. Közben végig figyeli az arckifejezését a nőnek. Olyan nőt szeretne, akinek nem a pénze a fontos, hanem önmaga, és ez itt a lényeg! A mérleg férfi azután vágyakozik, hogy a saját szépségét szeresse meg a hölgy, nem azt, amit elért.

Köszönet az írásért az Első Találkozás társkereső  oldalnak.