teremts harmonikus újévet magadnak!Rengeteg lelkierő, stabil lelki helyzet az „akarom, megcsinálom!” biztonságérzetével. Van önbizalmad! WoooW!

Társkeresés: tipikus „kimegyek a SZÍN-re és megmutatom magam”-hónap, vissza se fogod tudni magad tartani attól, hogy keress aktívan. Annyira elszánt vagy, hogy a hatás sem fog elmaradni. Hódíts a vérmérsékletednek megfelelőn, de mindenképp kezdj bele. Most ne halogasd! Ez itt nem a kifogások keresgélésének és önsorsrontó ideológiák felvázolásának ideje!

Ha BIKA vagy: tiéd a világ! Merj és vedd magadnak a fáradságot, hogy kilépj a külvilág elé, mert sikered lesz. Ha van párod, harmonikus időszakra számíthatsz: romantikus, békés, meghitt, ahogy te szereted.

Mit csinálj ma…? Bármit, amibe bele kell adnod magad testestül-lelkestül: sportolj, de úgy igazán, kifulladásig. Dolgozz, de nagyon hatékonyan. Bármit teszel, legyen benne akció, érzed magad James Bondnak. Vedd úgy, hogy ez a te napod, ami csak arra vár, hogy felfedezd. Tegyél valami szívességet magadnak: kelj fel 10 perccel később, vegyél magadnak valamit, engedj magadnak negyed óra vakációt a napi forgatagból. Ne feledd: most Teremtesz!