Lépésről-lépésre, a siker érdekében.

♥ Bevett forma, ne dilemmázz! Fogd fel kalandnak, rengeteg pozitív visszajelzésre számíthatsz, ami jól jöhet még a virtuális síkon túl is.

♥ Jól nézd  meg, hogy melyik oldalra regisztrálsz, nem mindegy ugyanis, hogy ki kit keres. Ebből később komoly félreértések lehetnek.

♥ Ne legyél bőbeszédű az adatlap kitöltésekor, néhány mondatnál többet úgysem olvasnak végig. Nem ez a lényeg.

♥ A valóságot csak olyan mértékben színezd ki, hogy ha te az olvasottak alapján magaddal találkoznál öröm érjen, ne pedig csalódás J. A sok mellébeszélés visszaüt! Viszont a túlzott őszinteség sem ide való.

♥ Ne írj idézetet! Ez itt a te kibontakozásod helye, ne rejtsd magad mások által jól megfogalmazott mondatok mögé! Vállald föl a saját gondolataidat. A kapcsolatban is csak ezekre számíthatsz, valószínüleg nem az Ady-összes lesz a forgatókönyv…

♥ Úgy fogalmazd meg a mondataidat, hogy azoknak tetszen, akiket te keresel: ha szerényebb karakterű vagy, ne írj dögös bemutatkozást, mert ezzel egészen más olvasóknál érsz célba, mint akikre te vágysz. Óriási a felhozatal, nem árt szűrni.

♥ A fényképpel ugyanez  a helyzet: amilyen típusú társat keresel annyira legyen bevállalós  a kép. Aki nem magáról ad fotót, hanem mondjuk a kutyájáról, az eleve elgondolkodtató…

♥ Elég, ha egy portálra koncentrálsz. Ha már egy helyen fenn vagy, megadtad a lehetőséget, hogy megtaláljon a Nagy Ő, a több vassal, csak az energiáidat aprózod el. Egy helyen legyél jelen, de ott profin.

♥ Az előbb levelezgetés aztán találka, vagy minél előbb randi- dilemmáját nem akarom benned feloldani. Tégy belátásod szerint. Viszont minél többet leveleztek annál nagyobb lehet a félreértések esélye, a monitoron ugyan nem azok az energiák jönnek át, amit a jelölt küld vagy, amit te kapni szeretnél…

♥ Az első találkozás nyilvános helyen legyen. Bizonyára szimpatikus személyiség rajzolódik ki a levelekből, chat-ből, de valójában nem tudhatod, hogy élőben is olyan-e, mint amilyennek várod. A kínos helyzetek hamarabb megoldódnak egy nyilvános helyen, innen ugyanis szabadon lehet bármikor távozni egy ügyes csellel. Sőt arra is jó, hogy a körülöttetek lévő ingerek oldják az első percek feszültségét spontán témákat dobva be.

Egyet tudnod kell: harmonikus párkapcsolatra az számíthat, aki maga is kiegyensúlyozott, elégedett és örömteli. Ha ilyennek érzed magad, bárhol ismerkedj, sikered lesz, remek társat fogsz bevonzani. Ha viszont nem vagy a legjobb formádban, akkor előbb magadra koncentrálj. Ha ebben az állapotban állsz neki netezni, akkor a kaland és bók-begyűjtés céljával állj neki. Arra tökéletes lesz, és ez sem utolsó eredmény!

Ha pedig testre szabott társkeresési praktikákat szeretnél, olyanokat, amely megoldást talál a csapdáidra és elvezet a sikerhez, azaz Hozzá, akkor vegyél részt az ingyenes online mini-tréningen!
Igen, ez kell nekem! Jelentkezem! >>