Vannak a tagadók, a szkeptikusok, a kísérletezők és a profik. Na meg a megszállottak. DE mindenki kiváncsi, még az is, aki nem vallja be. Még magának sem. A létezéséről mindenki tud, kétféle ember van: aki már fenn van, és aki ma fog regisztrálni 🙂 az esetleges harmadik kategória csendes irigységben küzd még a dacával, de már nem sokáig!

Mire is jó a Facebook? Sok elmélet létezik erre, iparágak kezdenek kinőni a közösségi internet farvizein: a vásárlástól a kapcsolatépítésig, jóval többről van már itt szó, mint a gyerekkori játszópajtások felkutatásáról.

A közösség portálok térnyerése a világon elsöprő és megállíthatatlan, az USA-ban már volt olyan nap, amikor a Facebook népszerűsége a Google-t is megelőzte! Naponta százezrek csatlakoznak, és itthon is egyre inkább népszerűbbek ezek a portálok. Az iwiw még mindig sztár, de már a magyar nyelvű Facebook-on is bizonyára mindenkinek akad legalább egy ismerőse :-).

Facebook-előnyök:

FESZTELEN ISMERKEDÉSI LEHETŐSÉG
A Facebook nagy előnye, hogy teljesen spontán módon lehet akár idegeneket is megszólítani. A közös téma, a hasonló érdeklődési kör sok embert hoz össze, ebből a csoportból aztán barátságok, szorosabb ismeretségek is születhetnek. Mikor lenne alkalmad másképp egy másik kontinensen ülő pajtival megismerkedni és fotóalbumot lapozgatni?

NEM VAGY EGYEDÜL!
Társaságot ad: nemcsak a szűk baráti körrel, hanem akár több száz emberrel is tarthatod a kapcsolatot, beavathatod őket életed aktuális történéseibe, akár egyszerre, akár szelektálva az átadandó információt. Egy közösség részévé válsz, ami ugyan virtuális, de mégis nagyon naprakész (percrekész!), és hús-vér emberek, a barátaid alkotják. Szerintem olyan, mintha egy jó hangulatú kerti party-ra mennél, ahol mindenki tele van élményekkel és ezekről mesél.

TE LEHETSZ A TÁRSASÁG KÖZÉPPONTJA
A kapcsolódó alkalmazásokkal, a számtalan közlési lehetőség révén folyamatosan jelen lehetsz ismerőseid életében, azaz megtalálhatóvá, (el)ismerté válhatsz. Ha szeretsz a társaság középpontja lenni, na erre itt a remek alkalom. Függetlenül a nemedtől, korodtól, foglalkozásodtól és bármilyen más esetleges korláttól. csak magadat kell adnod. Lehetőleg minél aktívabban.

VILÁGOKON ÁTÍVELŐ (ÚJ) KAPCSOLATOK
A különböző csoportok, rajongói oldalak révén a hobbid, érdeklődési körödnek megfelelő ismerőseid számának csak a befogadóképességed szab határt. A világ bármely tájáról találsz olyat, akit ugyanazok a gondolatok foglalkoztatnak, mint téged, és izgalmas eszmecseréket folytathatsz velük napi szinten is akár.

LEHETSZ AKTÍV, LEHETSZ PASSZÍV
Megtalálnak így is, úgy is. Sok lehetőséged van ismerőseid felkutatására, és nekik is van jó pár eszközük arra, hogy rád találjanak. Igazából ha csak regisztrálsz, és csak várod az ismerősöket, akkor is tetemes forgalomra számíthatsz. és persze szűrheted is a feléd áramló információtömeget kedved, ízlésed szerint. Nem csak exhibicionalistáknak!

KULCS A PÁRKAPCSOLATHOZ
A magam részéről a Kulcs a párkapcsolathoz oldalt a Facebook-on azért hoztam létre, mert rengeteg olyan információt találok nap mint nap a neten, ami a honlapom témájába vág, viszont nem feltétlenül a blog-ba való. Ilyenek a különböző humoros párkapcsolatról szóló videók, a tudományos kutatások eredményei, egy-egy jó zene, vagy teszt a párkapcsolat valamelyik jellemző vonásáról. Esetleg egy frappáns megjegyzés :-).Ezeket osztom meg veled a rajongói oldalon. tehát még több tipp, tanács, ötlet, móka a párkapcsolati témakörből, rád szabva. A blogbejegyzéseim is megjelennek rajta, de emellett heti rendszerességgel friss, színes plusz infókat is adok. És persze kihasználom a Facebook-nyújtotta előnyöket, azt hogy itt szabadon kommunikálhattok egymással ti is, és velem is. Bármiről a témában :). Sőt, további játékokat és akciókat is tervezek…Szóval nem érdemes lemaradni, se kockázat, se mellékhatás :-).

Csatlakozz most:
Kattints a jobb oldalon a sok mosolygó arcot mutató dobozban a „Rajongó leszek” gombra, vagy
regisztráció itt >>