A kevesebb néha több

Megjelenés: szerző: dátum: nov 25, 2010 téma: tanulmány | 0 hozzászólás

…főleg mostanában a karácsonyi ajándék ötletek terén. Az áruházak roskadoznak az árutól, a médiából pedig ömlenek a jobbnál jobb ötleteket reklámozó hirdetések. Nehéz kiigazodni, mert mindenki arra játszik, hogy most, a Szeretet Ünnepén úgyis mindenki kinyitja a pénztárcáját még akkor is, ha ez eddig nem szívesen tette. Néha azonban egy jól eltalált aprócska ajándék nagyobb sikert arat, mint a drága vagy nem éppen személyre szóló.

Persze fogas kérdés, hogy kinek mi is a valóban testhezálló…Készítettem egy kis összefoglalót arról, hogy melyik csillagjegy milyen ajándék-típusnak örülne. Ha a cél az, hogy egyedi és örömteli ajándékod adj, segíthet az ötletgyűjtésben. Férfiakra és nőkre is gondoltam, korosztálytól függetlenül, több termék kategóriában böngészhetsz. Ne vesd rá rögtön magad a tipp-listára, olvasd el a bevezetést is, hogy tudd, miként értelmezd az ötleteimet! 🙂

Jó böngészést! Itt találod a tippeket >>

“Idén valami egészen extrával szeretnék előrukkolni!”

Tényleg? Akkor nézd meg ezt>>

 

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..