Mármint itt, a honlapon. És ez még csak az előszele! 🙂 A megújulás keretében január óta egy sor szolgáltatással bővült oldal, figyelmedben ajánlom, mit is csinálhatsz itt, na persze az olvasáson kívül :-).

Ha a blogban olvasattokon túl párkapcsolati tanácsadásra van szükséged, avagy elakadtál valamelyik kérdésben jelentkezhetsz személyes-horoszkópelemzésre, Bach-virágterápiára, avagy a kettő kombinációjára. Bármely párkapcsolati kérdésedben számíthatsz rám, akár társkereső vagy, akár a meglévő kapcsolatodról kérdeznél.

A Hírlevél: ő már régi segítőnk, folyamatos átalakuláson megy keresztül, már közelít a kívánt tartalomhoz és formához :-). Azért érdemes feliratkozni, mert vannak olyan ajánlatok, amit csak a feliratkozóknak tartogatok :-)! Én sem szeretem a tömegleveleket, ezért arra törekszem, hogy csak a lényeges információval szaporítsam a rád özönlő információáradatot.

Facebook-rajongói oldal: nos, az iwiw után a Facebook kissé nehezen vert hazánkban gyökeret, de most már rohamosan  épülni ott is a közösség. A Facebook-oldalt arra használom, hogy összetartsalak benneteket illetve, hogy olyan érdekességeket osszak meg ott, ami a honlapra nem kerül fel. Érdemes csatlakozni tehát, mert vesztenivaló nincs! 🙂

RSS: ez az izé (really simple syndication azaz nagyon egyszerű tartalomkommunikátor) arra jó, hogy mindig szinte azonnal értesülsz a honlapomon megjelenő új tartalomról, bármi legyen is az. Ha feliratkozol a jobb oldalsávban az RSS kis narancssárga ikonjára kattintva, a számítógéped automatikusan jelezni fog, ha újdonság került ki a honlapomra. Hasznos, mert ha elfoglalt vagy, csak akkor kell ellátogatni az oldalra, ha tényleg úgy ítéled meg, hogy valami fontos dolog történt. Majd gondoskodom róla, hogy így ítéld meg! 🙂

Könyvvásárlási lehetőség: könyvet lehet venni sok helyen, a neten is számos lehetőség nyílik erre. Az itt található Libri-kereső annyival több, mint bármelyik más, hogy igyekszem ötleteket is adni a kereséshez, a hasznos olvasmányok megtalálásához. Folyamatos könyvajánlókkal is támogatom, ösztönzöm az olvasási kedvedet. Olyan klassz könyveket ajánlok, amelyek nekem is nagy segítségemre voltak, akár a fejlődésben, akár a kikapcsolódásban. Ha kedvet kapsz, csak kattints a jobb oldalon, és máris megrendelheted, nem kell más oldalakon keresgélned utána.

És egy kis plusz: szintén a közelgő tavasz jegyében letölthető a Párkapcsolat Felpezsdítő Ötlettár, ami felébreszti a téli álomból a kapcsolatodat. Ha még nem tetted, töltsd le 🙂 !

Még nem indult el, de már lehet jelentkezni az Online Tanácsadásra.

….és, és, és! Hamarosan indul a Tavaszi Lankadásmentesítő Program: rengeteg tanács, ötlet, tipp arra, hogy megtaláld, illetve megújítsd a kapcsolatod! Már nem kell sokat aludni, de egy picit még lustálkodhatsz.

Aki úgy érzi, mindezek ellenére unatkozik, jelezze! Találjuk ki együtt a további lehetőségeket, nyitott vagyok!