Föld-napja az asztroblogon!

Megjelenés: szerző: dátum: ápr 20, 2013 téma: személyes tanácsadás | 8 hozzászólás

Föld-napja : kérdezz!

Föld-napja : kérdezz!

Fordítsunk egyet a mai nap mondanivalóján, és nézzük az asztrológia szemüvegén át, az nekünk úgyis nagyon megy, nem igaz? 😉

Foglalkozzunk a föld jegyekkel, a BIKÁKKAL, SZÜZEKKEL, BAKOKKAL. Ismerjük meg jobban őket együtt. Mindannyian ismerünk föld-hangsúlyú embereket, ma legyenek ők a középpontban.

Biztos vannak velük, illetve az asztrológiai föld-minőséggel kapcsolatban kérdéseid,  ilyenek például:

 • Hogyan lehet igazán közelebb kerülni hozzájuk, vagy egy adott egyhez közülük?
 • Mivel motiválhatod a föld-jegyet?
 • Mennyiben más a föld, mint a másik három minőség?
 • Tényleg jellemző rájuk a halogatás, túlóvatosság, szöszmötölés?
 • A teherbírás és alaposság mellet még milyen erényeik vannak?
 • Mire lehet biztosan számítani velük kapcsolatban?

És egy csomó ilyesmi. Vagy egészen más.

Szóval vannak kérdéseid e három jegyet illetően akár párkapcsolati, akár emberismereti szempontból? Akkor tedd fel őket itt és most!

Mindössze két szabály van:

 1. Kizárólag 21-én éjfélig kérdezhetsz.
 2. Válaszolni pedig, a hozzászólások között legkésőbb 23-ig fogok.

Várom a kérdéseidet!

 

8 hozzászólás

 1. Ha nagyon sok lett elnézést. Igyekeztem összeszedni minél többet. 🙂

  A Bika inkább spórol vagy szeret költekezni? Mitől lesz indulatos? Mitől igazán boldog? Milyen célok motiválják? Inkább szorgalmas, vagy lusta? Mennyire hűséges típus? Igaz, hogy a Bikák általában tudnak főzni és nagyon jól főznek? Mennyire fontos a művészet az életükben? Sok Bika lesz művész?

  Hogyan lehet közelebb kerülni Szűz jegyűekhez? Milyen szabadidős programnak, ajándéknak örülnek? Mi az amit nem tolerálnak? Mik azok a legfontosabb tulajdonságok, amiket egy Szűz típusú ember keres másokban (párkapcsolat vagy bármilyen emberi kapcsolat? Mitől érzi magát biztonságban?

  Milyen típusú barátokra vágyik a Bak? Mennyire fontos számára a házasság? Mi a legjobb kikapcsolódás számára, amitől feltöltődik? Milyen értékes tulajdonságai vannak, amikről általában nem esik szó?
  Mitől nyílik meg egy Bak aszcendensű ember? Hogyan kezeli a konfliktusokat egy Bak jegyű ember?

 2. cinege, te mindent megkérdeztél,amit lehetett 😀 én amúgy a Szűz napjegyű és marsú férfiról szerettem volna kérdezni,hogy hogyan lehet meghódítani… bár,ahhoz inkább a vénusz kapcsolódik,hogy milyen nő vonzó neki, a vénusza mérleg. De a hold mutatja az ideális párjelöltet,végülis, az pedig oroszlán…. szóval nem olyan egyszerű a dolog 🙂

 3. Cinege,

  tényleg sok, de összefoglalom a lényeget.
  A Bikákkal kapcsolatban biztosan elmondható -ha az aszcendense Bika vagy a Napon kívül a Vénusz vagy a Merkúr is ebben a jegyben áll-, hogy halogatós (nem feltétlenül lusta), a pihenés mindenképpen motiválja (gyerünk csináljuk, aztán leülhetünk), azért szeretnek főzni, hogy jót ehessenek, de ha ezt megteszi helyettük más, az sem gond; és rosszul gazdálkodnak a pénzzel, ezért általában az Élet tanítja meg őket spórolni. A művészi hajlam a természethez és az anyaghoz kötődik: nagyon tudnak gyönyörködni egy szép tájban és olyan művészetet választanak, amelyből robusztus, maradandó alkotások születnek.A Bika Vénusz viszont szépen énekel.

  Amit a Szűzekről kérdezel, az mind kiderül a PAT-sorozat leveleiből, iratkozz fel, vagy olvasd őket újra. 😉

  A Bak elkötelezett barátokra vágyik, olyanokra, akik bírják a gyűrődést. Kevés intim kapcsolatra vágynak, egy-két kitartó baráttal már megelégszenek.(Többre idejük sem lenne.)
  Számukra a változás nehéz ügy, ezért kilépni valahonnan is nehéz ügy. Inkább túlvállalják a felelősséget egy megkövült helyzetért is, ezért azt szokták mondani, hogy fontos számukra a házasság. Szerintem inkább a változatlanság fontos.
  Intellektuális kikapcsolódásra vágyik, feltöltődni pedig nehezen tud, mert nehezen engedi el magát.
  Az értékes tulajdonságait éppoly hosszan lehetne sorolni, mint a többi jegyét, talán kevéssé ismert, hogy nagy az életereje, remekül látja az összefüggéseket és mindenre gondol, bölcs és őszinte.
  Azt majd ő tudja, hogy mitől nyílik meg. 😉 Idő kell neki, a másik félnek meg türelem. Rajta múlik, ezt el kell tudni fogadni.
  A konfliktusokat vonzza, mert kihívás számára. Okosan oldja meg: logikával, józan ésszel. Nem húzza a szíve semerre, fejből dönt.

 4. Nory93

  Én mindenképpen a flört és a csábítás oldaláról közelíteném meg, ugyanis erre vágyik és ez az,amit viszont ő maga a legkevésbé tesz meg (Szűz Nap és Mars). Ő az, akit valóban női praktikával (Mérleg Vénusz) és határozott, bájos-játékos fellépéssel (Oroszlán Hold) le kell venni a lábáról. Kezdjük a fejénél (Szűz), és ha ez intellektuálisan elcsavarva, akkor lehet lejjebb haladni pl.tánccal vagy társasjátékkal. A humorral és afrodiziákumokkal fűszerezett meghívásnak nem fog tudni ellenállni.
  Nem egyszerű, de nem is annyira bonyolult 😉

 5. Éreztem én is, hogy sok lesz, de végül hagytam.. elnézést még egyszer. :$ és köszi a válaszokat! 🙂 A Bika Vénusz szépen énekel ez aranyos. 🙂

 6. Szia Szilvi! MInt mindig minden lehetöseget megragadok a kerdezesre . Van rä mod , hogy a szüzeket ki lehessen billenteni a racionalizmusokbol , hogy mäs nezöpontot is figyelembe vegyenek? Köszönöm 🙂

 7. Gazi, figyelmen kívül hagytad az 1. számú szabályt. 🙂 Figyeld a blogot, biztosan lesz szó a föld jegyek racionális-biztonságra törekvő hozzáállásáról.

 8. 🙂 Upsss gondjaim vannak nyilvän az idövel

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..