Hamarosan indul az esküvő-szezon. Miben tud hozzájárulni az asztrológia a házasság sikeréhez? Utánanézünk! A párkapcsolati asztrológiára gondolva általában a párhoroszkóp-elemzés jut eszünkbe. Az igaz, hogy ez teszi ki a párkapcsolati asztrológia nagyobb részét, ám most bemutatok két olyan tanácsadási lehetőséget, amit az asztrológusok közül nem sokan alkalmaznak, a közvélemény pedig alig ismer. Pedig nagy eredménnyel bírnak ezek az évezredes, méltánytalanul elhanyagolt módszerek.

Ha a pár kölcsönös elégedettsége mellett létrejött a boldog kapcsolat, már csak egy lépés az esküvő. Az asztrológiának mai is ismert rituáléja arra nincs, ahogy a feleket egybekösse, erre más spirituális technikákat lehet találni, azonban mégis megtámogatható a sikeres frigy az asztrológia kelléktárából vett praktikával. Ez a praktika pedig nem más, mint az esküvő időpontjának kiválasztása. Aki olvasott már keleti szent könyveket, mondjuk a Mahabharata-t, feltűnhetett, hogy keleten mekkora jelentősége van annak, hogy mindent a megfelelő időpontban intézzenek, legyen szó háborúról, vagy akár házasság kötésről. A hithű indiai ember még ma is inkább a csillagokat tanulmányozza a fontos események időpontjának kijelölésekor. Tőlünk ez a precizitás távol áll, ámde fontos életeseményeink tervezésekor érdemes figyelembe venni a kozmikus erőhatásokat is, amelyek majd kísérik nemcsak az eseményt, hanem magát a folyamatot is. Sikeresebb lesz akár a költözés, akár az orvosi beavatkozás, de még a munkahelyváltás is, ha megfelelően időzítjük. De térjünk vissza eredeti gondolatmenetünkhöz, az esküvőhöz.
Tudom, hogy a Nagy Eseményt számos tényező befolyásolja és nehéz ebbe a sorba még az asztrológiai szempontrendszert is beilleszteni, mégis érdemes számolni vele. Előnye nem más, mint nagyobb esély egy harmonikus kapcsolatra. A házasságkötés időpontja ugyanis nemcsak magát a nagy napot hangolja be, hanem a házasság is azzal az erőtérrel bír majd, ami a megkötésekor uralkodott. Tehát jóval többről van szó, mint egy szerencsétlen vagy szerencsés napról, a frigy teljes hangulata ezen áll vagy bukik.
A házasság optimális időpontjának meghatározásához az asztrológusnak a pár horoszkópjára, a házasságkötés helyére van szüksége, meg időre. Ugyanis nagyon aprólékos és időigényes feladatról van szó. Jó, ha legalább 2-3 hónapos időintervallumnyi mozgástere van az asztrológusnak, mert megeshet, hogy egy hónap alatt nem igazán talál javasolható dátumot. A dátumon itt nap és óra pontosságú adatokat értek. Természetesen csak a társadalmi elvárásoknak megfelelő napszakok jöhetnek számításba 🙂 A megfelelő időpontnak az mondható, amely a házasulandók számára előnyös fényszögeket ad, és maga az aznapi horoszkóp-ábra is optimális képet mutat a házasságkötéshez. Egy biztos: fogyó Holdnál semmiképp se mondjuk i a boldogító igent, ennek időzítéséhez még asztrológusra sincs szükség.

Aki tehát még latolgatja, mikor is kössön házasságot, fontolja meg az asztrológia által kínál lehetőséget és tervezze meg úgy a nagy napot, hogy az egy életen át a boldogság energiáit hordozza.

A következő részben pedig bemutatom a másik módszert, ami egy már fennálló házasság elemzésére szolgál.

Ha a témával kapcsolatban tanácsra van szükséged keress: info@kulcsaparkapcsolathoz.hu