Valami extrával, valami nagyon romantikussal, netán igazán egyedivel szeretnél előrukkolni a kedvesednek? Unod már a sablonos megoldásokat úgy, mint kávézó, diszkó, a téren az óra alatt? Na, akkor figyelj!

Randizni jó, bizsergető és testet-lelket melengető érzés. Ki ne emlékezne Az Elsőre vagy épp a legutóbbira: liftező gyomor, remegő lábak… A sokadik alkalommal azonban a tünetek enyhülnek, rosszabb esetben a varázs is elvész. Sőt, az is lehet, hogy már se igény, se alkalom nincs a találkára. Ez esetben itt az idő, hogy újra beizzítsd magad és Őt! Ha pedig még a randi-korszak elején jártok, akkor is találsz itt ötletet, amivel elkápráztathatod a párod. Egy a fontos: ne mondjatok le a találkozás öröméről. Ezekre a meghitt pillanattokra a párkapcsolatnak nagy szüksége van, és igazán nem pénz, sőt még nem is igazán idő kérdése, hogy helyet találjatok néha egy-egy ilyen intim légyottnak. Ha a te párkapcsolatodban ez már kiment a divatból, akkor frissítsd föl újra, megéri! Ehhez kívánok némi segítséget adni.
A helyszíneket három kategóriába soroltam, hogy igény szerint könnyebben tudj válogatni: romantikus, izgalmas és egyedi megoldások közül választhatsz. Igyekeztem úgy összeállítani a listát, hogy valamelyik helyszín mindenki számára elérhető legyen. Persze lény rafinált és találd meg a saját lakhelyeteknek megfelelő analóg megoldást, gondold tovább az ötleteket, vigyél te magad is színt bele. Mert a cél az, hogy újra szálldossanak a pillangók a gyomrodban, ha randira készülsz… 🙂 !!! Válassz és érezzétek jól magatokat!

♥ ROMANTIKUS :

– a híd közepén (azért azt tisztázzátok, hogy melyiken)

– botanikus kertben egy bizonyos fa alatt

– a parkban egy bizonyos padon, ahonnan a földre rajzolt szivecskék vezetnek néhány méterrel odébb a végleges helyszínre

– templomban

– vadvirágos réten

♥ IZGALMAS :

– egy közeli kilátó tetején
– hegycsúcson, dombtetőn, folyóparton, a turistaút valamely pontjánál
– vidámparkban egy bizonyos játék előtt
– egy bizonyos kiállításon „véletlenül” egymásba botlotok
– kisvasúton, nosztalgia vonaton, gyermekvasúton
– ha városban laksz bökj rá a térképre: az így talált helyszínt írd körül nagyjából a kedvesednek, menet közben pedig navigáld őt folyamatosan, legyél te a gps

♥ EGYEDI:

– állatkeretben az oroszlánketrec előtt
– halásosan szerelmes vagy? irány a temetőkapu
– nagyvárosban a 0. kilométerkőnél, kistelepülésen a település kezdete táblánál
– toronyház tetején

Ha pedig testre szabott társkeresési praktikákat szeretnél, olyanokat, amely megoldást talál a csapdáidra és elvezet a sikerhez, azaz Hozzá,  akkor gyere és kérdezz!
Igen, ez kell nekem! Jelentkezem! >>