Mi is ez?!

Az asztro-dráma olyan közös játék, amiben az egyént, a csoportot aktuálisan érdeklő kérdésre keressük a választ oly módon, hogy a kérdésre választ adó bolygók ‘bőrébe’ bújunk, s ezáltal az adott szerepben lévő bolygó közvetlenül is szól hozzánk. Lássuk tehát az önismeret legújabb, élménydús receptjét!

Itt a helyed!

Hozzávalók:  

néhány lelkes csoporttag, aki a bolygóidat megszemélyesíti

  • te, akinek kérdése van

  • pszichológus, aki kísér: Lehőcz Márta Luca

  • asztrológus, aki segít megtalálni a hangsúlyokat: Szalai Szilvia

 

Van tehát minden alkalommal egy kérdező, ő a főszereplő, a többiek „bolygóként” válaszolnak a belőlük jövő mondandóval a kérdőzőnek. A kérdező elhelyezi a bolygókat a teremben, rájuk néz felülről, közéjük áll, feltérképezi, hogy hogyan érzi magát velük. A bolygók is elmesélik az érzéseiket, kihez milyen a viszonyuk, mit üzennek egymásnak és a főszereplőknek. Tehát nem csak a főszerepelő kap választ az őt foglalkoztató kérdésére, hanem az adott bolygó színésze is. Ez a játékosok nyeresége! Sőt, a csoport duplán nyer: mert nem csak játszunk, de a játékokat össze is vetjük a valós asztrológiai képlettel, majd közösen ki is elemezzük azokat. KOMOLYAN TANULUNK és TOVÁBBKÉPZŐDÜNK JÁTSZVA.

Szóval készülj kérdésekkel: mire vagy kiváncsi önmagaddal kapcsolatban; miben vagy tanácstalan mostanság; miben akadtál el; merre szeretnél fejlődni?

Válaszolunk! Nem egy intuíciós-meditatív játékban veszel részt, hanem egy játékos, de mégis komoly párbeszédben önmagaddal, önmagadról.

Az ember bio-pszicho-szociális-spirituális-környezeti egység. Ezt a szemléletet az asztro-dráma csoportban játszi természetességgel tapasztaljuk meg, s visszük tovább.

 A csoportba bármilyen kérdés behozható, nem kell kizárólag a párkapcsolati témakörre koncentrálni.

A csoport akkor működik hatékonyan, ha minden résztvevő lehetőséget kap kérdezni és bolygóként segíteni is. Ezért egy-egy csoport ciklus 6 alkalomból áll: 5 dráma alkalomból és egy levezető találkozásból. Egy alkalom kb. négy órás időtartamú és két kérdező kérdéseit nézzük át. Sorsolással döntjük el, hogy aznap ki lesz az aktuális kérdező (azok közül, akik még nem kerültek sorra).

JELENLEG VÁRÓLISTÁRA TUDSZ JELENTKEZNI. AMINT ELINDÍTJUK ISMÉT A CSOPORTOT, ÉRTESÍTÉST KÜLDÜNK, HA MEGADOD AZ E-MAIL CÍMED ITT :

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.