Tavaszi virágeszenciákItt a tavasz és illene virulni. De mi van, ha nem megy? Ha tél még tartja magát benned: nincs erőd, bizalmad, lendületed, jókedved elég ahhoz, hogy friss, üde, illatos és mosolyt fakasztóan vonzó legyél, mint a tavaszi rétek? Talán pont a tavaszi rétek adnak tanácsot, a Természet, amelyik képes maga mögött hagyni az elmúlt félév nyűgjét, amely kész a megújulásra és az életörömre.  A legjobb dolgokat mindig a természet inspirálja, vedd igénybe ezt a mindenki számára elérhető és ingyenes szolgáltatást 🙂 ! Járd az erőt-mezőt, mártózz meg a napfényben és vigyél haza friss virágot a vázádba, vagyis szippantsd be az Életet. Ha a heti rendszerességgel végzett fenti élesztő-kúra sem elég hatásos, akkor pedig tuningold magad tovább, belülről. Egyél csírákat, magvakat, rügyeket és tojást, így azonosulhatsz a sarjadó Élettel. Amennyiben még ezzel sem elégednél meg, akkor…

… ez is módja, hogy feldobd magad! 😉

 

Itt pedig az én ötleteim jönnek

A Bach-virágeszenciák a természet segéderői számunkra. A most viruló virágokból készülnek –pontosabban azok rezgéseit hordozzák-, azaz a természet tavaszi éledését zárják magukba és adják tovább nekünk. Igazán sokféle bajunkban kérhetjük az eszenciák áthangoló-hatását, most kifejezetten egy tavaszi, felpörgető keveréket mutatok be, amely akár elemenként szétbontva, egyes elemeit elhagyva is hatékony ahhoz, hogy jó hangulatba és remek formába hozzon. (Persze ha kellő önkritikával olvasod az összeállítás látni fogod, hogy a párkapcsolati problémákra is kiválóan alkalmazhatók az itt felsoroltak. Nos, az egyezőség nem véletlen!) Ráadásul nem kell hónapokig várni az eredményre, már néhány nap elteltével érezheted a hatást, három hét alatt pedig egészen meglepő lesz a lelki kondid! Felkészültél?

1.    Önbizalom= Vörösfenyő

„Állandóan összehasonlítgatom magam másokkal és elégedetlen vagyok. Úgy érzem, nem vagyok olyan jó, mint Ők, bármit is teszek.”

Emelt fő, egyenes tartás, bátor-büszke tekintet, biztonságérzet és tettek….

Ez az eszencia arra motivál, hogy lépj, halad, merj járni az utadon.  INDULJ EL!

2.    Nyitottság= Magyal

„Tele vagyok tüskével, gyakran bántom meg magamat és másokat is. Hogyan szabadulhatnék meg tőlük végre?!”

Kedvesség, lazaság, kíváncsiság…

Merd megmutatni magad és légy nyitott a Világ iránt. ÉRDEKLŐDJ, hogy megtaláljanak az impulzusok és reagálhass rájuk!

3.    Energia= Olajfa

„Túl sok a feladat, a stressz. Egyszerűen nem bírom energiával, pedig bírnom kellene. Jó lenne valami, ami erőt ad és újra lelkessé tesz.”

Plusz erő, éberség, terhelhetőség. Az energiaitalok káros mellékhatásai nélkül!

A tavaszi fáradság miatt nem maradj le a lehetőségeidről! LÉGY ELEMEDBEN!

4.    Megerősítés= Diófa

„Mindig elhatározom, hogy ma végre a tettek mezejére lépek és bőszen elindulok a céljaim felé, de valahogy mindig elbizonytalanodom, vagy lebeszélnek. Hogyan legyek ellenállóbb és elszántabb?”

Védelem, burok, a céljaim iránti elkötelezettség növelése…

Az elhatározásaidban légy stabil, befolyásolhatatlan és eltökélt! Azaz MAGABIZTOS!

5.    Lendület= Gyertyán

„Fásult vagyok, pedig látszólag semmi okom rá. Nincs igazán kedvem semmihez. Tudom, hogy ez nem jó, de egyszerűen nem jövök rá mit tehetnék.”

A hétfő reggel érzése helyett a vakáció felszabadult lelkesedése…

Vegyél részt az életedben, add át magad az élményeidnek, találd meg a hétköznapok szépségeit. Vetkőzd le a kabáttal együtt az enerváltságot is és MERÜLJ EL az életed nagy kalandjában, amely már javában zajlik, legfeljebb nem vagy hajlandó tudomást venni róla.

Na, belőled melyik elem hiányzik? 😉

A Bach-virágterápia belsőleg hat, azaz a cseppeket napi rendszerességgel kell bevenni. Kémiai hatóanyagot nem tartalmaz, tehát bármilyen más szerrel együtt is alkalmazható. Ha úgy érzed, eleged van a tavaszi fáradságból, az enerváltságból; jó lenne, ha történne végre Valami; ha már jó úton haladsz, és csak egy pici hiányzik ahhoz, hogy 100%-osnak érezd magad, akkor…

Megoldás 1

Kérd a keveréket és elpostázom neked. A keverék összeállításának, alapanyagainak (üveg+eszenciák), postaköltségének együttes költsége, tehát a fizetendő 1500 Ft, amely a 3 hétre elegendő eszencia mennyiséget tartalmazza.

Mi történik, ha megrendeled? Az automatikus válasz-emailben található bankszámlaszámra átutalással tudod kifizetni az eszencia árát, az összeg megérkeztekor postázom számodra a számlát, a megrendelt eszenciát és egy tájékoztatást a keverék alkalmazásáról. Ennyi. Utána már csak magadba kell építened a Tavaszt!

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

 

Megoldás 2

Avagy gyere és megbeszéljük melyik eszencia keverék az, amely pontosan neked szól, téged hangol át és tesz olyanná, amilyenné válhatnál! Katt ide!>>