Nem tudom leplezni az örömömet, hogy végre elérkeztünk a Mérleghez! Hat bolygóm leledzik ebben a jegyben, meg különben is ilyenkor a legszebb a természet és a piacok is tele vannak színes-illatos árukkal. Beteljesedés. (Innen már csak lefele van, de szerencsére még nem tartunk ott.) A Mérleg vénuszi jegy, tehát ismét Szerelem-hónap van, hurrá, ráadásul most remek konstellációk is segítik a párkapcsolati kibontakozásunkat. Próbálok nagyon objektív lenni, és így átnézni a várható erőhatásokat! 🙂

Akinek billeg az egyensúlya, azaz az önértékelése kissé labilis, az szeptember 23-án és 24-én nehéz napokat élet át. A külvilág nagyon éles tükröt fog tartani, csak bele kell nézni, és máris látszik mi szorul megerősítésre. E napokon nem árt nyitott szemmel járni és figyelni a környezet reakcióit, egyáltalán a napi történéseket. Tanulságosak lesznek, és pontosan fogod látni, miben kell változnod!

Jó híre van, ezzel a két nappal túl is jutottunk a hónap nehezén!

 Október első két napján érzékiségtől, szexualitástól fűtött energiákban lesz részünk. Az egyéjszakás kalandok ideje ez a két nap, illetve termékeny is! Aki se egyik, se másik megoldást nem találja időszerűnek az pedig flörtöljön kedvére, nem lesz hatás nélküli. Érdemes ezeken a napokon egy kis szexuális-kisugárzás tesztet csinálnod: öltött fel és mutasd meg magad mint nő avagy férfi, söpörd be a visszajelzéseket.

 A Mérleg az első igazán kapcsolatorientált jegy a zodiákusban, ebben az időszakban mindenkiben felsejlik a fokozott párkapcsolati-igény. Különösen így lesz ez október 4-től, 7-én tetőzik és 21-ig tart. Ekkortájt mindenki Mérlegnek, azaz társasa lénynek fogja magát érezni: akinek nincs társa, az sokat menjen társaságba; akinek van, az pedig becsülje meg a szerencséjét! :-)(Ha nem tartja akkora szerencsének, akkor meg gondolkodjon el: miért is van vele mégis. A kapcsolatfüggőség is Mérleg-analógia…)

 Az október 7-i újhold annyiból érdekes, hogy párkapcsolat-erősítő energiákkal bír: most érdemes eljegyzést kötni, akár csak rituálisan, vagy hivatalosan is. Ha vonzódsz a mágiához, ezen a napon társ-bevonzó praktika fokozottan működik. Ha racionálisabb típus vagy, akkor pedig lepd meg magad egy „önrandival” (erről  korábban már írtam). Ha meg van kivel randizni, ne habozz! 🙂

 Ha érzékenyebb lelkületű vagy október 10-én legyen nálad zsebkendő. Furcsa nap lesz. Érzelmi hullámzásokra, hangulatváltozásokra, fura érzetekre számíts. Sok deja vu, misztikus álmok. Úgy érzed: tele van a szíved. Ez az egyetlen olyan nap a hónapban, amikor szakítás-veszély van: ha nemcsak a szíved van tele, akkor elérkezhet az a bizonyos utolsó csepp…

 Az október 13. megmozgatja az összes belső energiádat: vágyni fogsz arra, hogy az érzéseidet teljes mélységükig átélhesd, akár negatív, akár pozitív. Szélsőséges hangulatok: félsz a csalódástól, de egyúttal a legmélyebb érzéseket akarod átélni. Próbálsz racionális maradni, mert úgy érzed, az érzelmek csak gyöngítenek, de ez nem fog menni. Ez a hónap befelé fordulós, elmélkedős napja.

 A kifelé fordulós pedig az október 16-i hétvége: remek romantikázós, ismerkedős, randizós, flörtölős napok! Kétségtelenül a hónap legmérlegebb napjai :-). Véletlenül se maradj otthon: irány a társaság, itt a Nagy Lehetőség.

 Aki a hónap elején még nem volt biztos a dolgában, az október 17-28-dikai időszakban már nyugodtan elköteleződhet: a kötés, a megerősítés időszaka van. Leginkább a 20-dikai jó alkalom arra, hogy megszilárdítsd a még labilis kapcsolatodat: tegyél egy lépést az ügy érdekében, ne a másikra várj! Gondolkodhatsz abban, hogy végre szerelmet vallasz; hogy összeköltöztök; hogy elvonultok együtt valahová kettesben; hogy eljegyzésre, esküvőre kerül sor. Bármi jó most, ami megerősíti a szövetségeteket.

Mint látszik: a Mérleg hónap igazán kitett magáért. Az energiák támogatnak, most már csak rajtad a sor! 🙂