Óh, hát szinte bármit! Kellő mennyiségű pezsgő és az emelkedett hangulat hatására eléggé      eltökéltek tudunk lenni. J Kimutatható, hogy januárban (még) mindenki lelkesen fogyókúrázik, sportol és nem néz annyi TV-t… ismerős? Csakhát az év 12  hónapból áll sajna, nem csak januárból. De ez ne riasszon el, használd ki a remek alkalmat a változásra, a változtatásra, tedd harmonikusabbá ezáltal a párkapcsolatod, de ne csak januárra 🙂

Az asztrológia szerint, ahogy az adott időszak kezdődik, olyan lesz az egész. Újévkor érdemes néhány pillanatot szánni szerelemi életünk átgondolására, éves befektetésről van szó. Gondolkodjatok el rajta, hogy milyennek akarjátok látni a jövő évet párkapcsolati szempontból, ehhez adok most egy kis fogódzót. Nem a nagy tervek szintjén, hanem a szürke hétköznapok színesítése érdekében. Jótanácsok következnek mindazoknak, akik komolyan szeretnének tenni valamit a boldog párkapcsolatukért és nem csak divatból tesznek ilyenkor fogadalmat :-).

Szóval, lássuk:

  • türelem, őszinteség és megbocsátás

Legyenek ezek az alappillérei a kapcsolatnak. Kezd te, ne a párodra várj!

  • jókedv, humor, lazaság

Nem kell mindent véresen komolyan venni. Sokkal jobban megy minden, ha tudsz nevetni (magadon). Úgyis egy csomó olyan dolog van, ami egyáltalán nem nevetséges.

  • felelősségvállalás

Bármit megtehetsz, csak vállald a következményeit is. Nehéz, de e nélkül nincs boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat.

  • kommunikáció

Minden módon, minden időben. Különben honnan tudod, hogy kivel élsz? Ne feledd: változtok, maradj képben.

  • ünnep

Fontos fűszerei a monoton hétköznapoknak. Ha épp nincs kilátásban egy sem, rendezzetek külön egyet, hogy jól érezhessétek magatokat. Havi egy nem árthat meg.

  • változás

Elkerülhetetlen, de fordítsd a javatokra: figyelj oda, és cselekedj, ne ragadj le annál a helyzetnél, ahogy megismerkedtetek. Nem az a baj, ha már nem olyan; a baj az, ha már semmilyen. A változás az összehangoltság lényege.

  • önzetlenség

Már nem egyedül vagy. Magányos életedből mit áldozol be a párkapcsolatodért? Másképp lesz, mint eddig.

Bónusz: Én nem szeretek fogadkozni. Csendben, magamban hozok meg döntéseket és valósítom meg őket. Így kisebb a lebukás veszélye nem teljesítéskor, mint egy meghirdetett kampánynál :-). Viszont ha együtt találtok ki újításokat jobban tudjátok ösztönözni egymást, ha közösen vállaljátok fel és együtt ügyködtök a kivitelezésen. Egységben az erő!

Sok örömet az Újévben, na meg boldog párkapcsolatot!!!