Készül a Szex és New York magyar változata. A Duna TV sorozatában már nem a pasizás fogja a főszerepet játszani, hanem a férjfogás, erről árulkodik a cím is: Diplomatavadász.
A három szingli nőci a jól ismert dramaturgia szerint 3 eltérő karaktert formál: van köztük anyuka, karrierista és a tingli-tangli kapcsolatokból kiábrándul jobb sorsra érdemes harmincas. A lányok persze meglehetősen kacskaringós úton jutnak el a Nagy Ő-ig, egyelőre 22 rövid epizódon keresztül követhetjük a sorsuk alakulását.
A sorozat a harmincas éveiket taposó nők párkeresési maceráit mutatja majd be humorral fűszerezve. Figyelembe véve a vadászterep magyar sajátosságait is. Ahogy a Bridget Jones-nak is akadt magyar hangja Terézanyu személyében, vélhetőleg a legendás amerikai csajoknak is méltó utódai lesznek a főszereplők, és talán a sztori test közelibb is lesz, mint a tengerentúli változaté. ha a megvilágosodás saját sorsunkat illetően nem is feltétlenül következik majd be a tv előtt ülve, azért jó szórakozást kínál az ősszel induló sorozat. Aki kíváncsi miféle abszurd helyzetekbe keveredik, és főleg azt hogy oldja meg Nóra, Dia és Eszter, az ne hagyja ki.

http://www.dunatv.hu/cikkek/diplomatakra_vadaszo_harmincas_nok.html?query=diplomatavad%C3%A1sz