Hogy jól kezdődjön az év, kitaláltam valamit, ami mindannyiunk hasznára válik :-), nyereményjátékot hirdetek! A Te dolgod csak annyi, hogy ha a cikkeimet olvasva kikivánkozik belőled a Gondolat,  ne fojtsd vissza, hanem írd meg. Minél többször nyilvánítasz véleményt, annál nagyobb esélyed lesz megnyerni a 2010-re vonatkozó személyes éves horoszkóp előrejelzésedet!

A verseny nyílt, hiszen mindenki látja, hogy ki mennyire aktív. A lényeg, hogy te eggyel többször legyél az, mint bárki más :-). A kritikus szemlélet nem akadály! Lehet helyeselni, lehet ellenkezni, lehet sztorizni is az adott témával kapcsolatban. Sőt lehet új témákat is felvetni, amiről a későbbiekben írok, ti meg ahhoz is hozzászóltok majd szépen. Szóval jöhet bármi, ami nagyjából a cikk, az oldal témájába vág. Azzal, hogy véleményt nyilvánítasz formálod a honlap tartalmát, alakítod a közösséget, sorstársakra lelhetsz, kérdezhetsz is, és…megtudhatod mi vár pontosan rád 2010-ben!

Csak egy játékszabály van: a hozzászóláshoz be kell jelentkezned a blogbejegyzés végén található link segítségével. A megnyiló ablakban az adatok alatt a REGISTER gombra kattintva meg kell adnod  egy becenevet és a valós e-mail címedet. Néhány perc múlva megérkezik az e-mail postafiókodba a password, amivel már is be tudsz lépni . Ha ezt egyszer megtetted, a többi esetben már nem kell majd ismét regisztrálnod, csak egyszerűen be kell jelentkezned ahhoz, hogy írhass.

A játék 2010 február 5-dike éjfélig tart. Eredményhirdetés Valentin-napon! Persze ha írhatnékod támad, ezt követően sem kell majd visszafognod magad 🙂

Mondd el a véleményed, játssz és nyerj! Drukkolok!