maldives-698501_640Máris itt vagyok az ősz legvagányabb társkereső- és szerelemhoroszkópjával, amely nem a szokásos klisé szerint jegyekre bontva ad eligazítást, hanem azokat az energiákat böngészi, amely mindannyiunkra hatnak, természetesen annak függvénye az intenzitás, hogy ki milyen habitusú. Se visszatérő ex-ek, se retrográd-mumus, az idei ősz erőteljes érzelmi állapotokkal, de sok könnyed, mosolygós, kapcsolat-kész állapottal is kecsegtet. Mint mindig, most is a Vénusz lesz szerelem-tanácsadónk, az ő égi útját követjük végig szeptember 21-től december 24-ig, vagyis az őszi asztrológiai periódusban. E három hónap alatt a Vénusz az Oroszlán jegyéből egészen a Skorpióig vándorol, és nagyon is ígéretes lehetőségeket mutat arra, hogy eredményesen ismerkedjünk avagy túllendüljünk párbajainkon, ha vannak. Jönnek a részletek, gyere Te is! 🙂

 

Szeptember második fele: vagány kaland

 

Rögtön egy ütős fényszögbe botlunk: szeptember 21 és 25 között Uránusz-Vénusz trigon, ami nagy erő az ismerkedéshez! Magabiztosságot, kurázsit és lelkesedést ad ahhoz, hogy minden lehetőséget megragadjunk, avagy lehetőségeket teremtsünk. Kihagyhatatlan napok, ha társkeresésről van szó. Érzelmileg pedig az általános világmegváltás állapotában leledzünk, tehát nem csak a társkeresés lehet sikeres, hanem bármi más is, amit szívvel-lélekkel csinálunk.

 

Ezt követően a hónap vége, és az október első hete már szelídebb önérvényesítő szándékkal, de még mindig erős szeretet-vággyal és visszajelzés- igénnyel telik. Ez a kiegyenlítettebb 2 hét jó alkalom, hogy tisztábban lássuk, mit végeztünk (kit vadásztunk le) az elmúlt időszakban.

young-woman-635249_640

Október: fenn és lenn

 

Október 9-én lép át a Vénusz a Szűz területére, és rögtön be is fékeződik az energiája, még pedig egy Szaturnusz-fényszög által. 9-től négy olyan nap következik, amikor gyakran bizonytalanodunk el az érzelmi elköteleződésünket illetően, megbánjuk a választásainkat és egészen lemondóan tudunk nézni a párkapcsolati jövőbe. De! Egyrészt minden múlandó, ez az állapot is, másrészt fordíthatjuk ezeket a napokat egy kis önelemzésre, amihez jó érzékünk lesz ekkor. Tisztázhatjuk, hogy mit várunk magunktól és a másiktól egy kapcsolatban. Meglepő tanulságok fognak napvilágot látni.

 

Október 16 és 19 között megint nem állunk majd a helyzet magaslatán, ugyanis visszatérő kétségekkel, elbizonytalanodásokkal kell megküzdeni, a Neptunk jelzi ezt. Heves érzések törnek elő, az érzékenységünk is meglepően fokozódik, és pont akkor kapcsol be, amikor „nem kéne”. A szív átveszi az irányítást az ész felett 3 napra.

 

Ezt követően, 21-től jön az ősz egyik legizgalmasabb időszaka: a Vénusz a Jupiterrel és a Marssal áll együtt és kiegészül a Plútó hatásával is. Egy biztos, felkavaró napok lesznek, váratlan fordulatokkal, amiknek eleinte nem örülünk, később azonban kiderül róluk, hogy mekkora ajándékok. A Jupiter, Plútó hatás a hó végéig, Mars együttállás még tovább tart. Ráadásul az Uránusz is beleszól a trió életébe a háttérből. Nos, két dolog várható: erősen érzelem gazdag időszak, amikor sokat dolgozunk azon, hogy felfigyeljenek ránk, elsősorban a teljesítményeinket keresztül (előnyben a munkahelyen ismerkedők!); továbbá a dolgok sosem úgy történnek, mint várnánk, ami meglehetősen kellemetlenül érint minket, mert elveszítjük a kontrollt és a komfortzóna is távolodik. Ámde sok olyan inger, visszajelzés is ér minket, ami megkönnyíti a további dolgunkat a párkapcsolati működésben.

 

November: erre is képes vagyok?!

 

A hónap első hetében fennálló Mars-Vénusz együttállás megér egy misét. Jó időszak rendbe tenni a testünket, hogy nagyobb békében legyünk vele, és ne legyen akadálya a szerelem elfogadásának. „Hogy érzem magam a bőrömben, mint férfi/nő?’, „Mi nem tetszik magamon?”, „Azt mutatom, aki vagyok?”. Persze van még egy pár jó kérdés, szabad a pálya és leginkább a válaszok, megoldások az izgalmasak!

 

November 9-én a Vénusz átlép kedvenc őszi helyére, a Mérlegbe. Kiviruló-gyanús időszak jöhet! 13-dikáig fényszög nélkül, vagyis szabadon mozog könnyed, flörtölős, vidám napokat ígérve. 13-tól 15-ig a Szaturnusz ad neki segítő kezet, azaz teszi határozottabbá: végre megfogalmazódik, hogy mit is szeretnénk (mert a Mérleg Vénusz ebben az egyben sosem biztos). Pár napig ezután, pontosan 20-dikáig újabb szabad áramlás következik, amikor is megtapasztalhatjuk, hogy milyen önfeledten és vonzónak lenni. Nem kell aggódni, agyalni, görcsölni vagy nyomulni, ezek a carpe diem napjai, amik meglepően hatékonyak! Éljük meg és élvezzük őket, söpörjük be a bókokat, és lássuk meg a felénk irányuló figyelmet és érzéseket.

bench-560435_640

 

Majd jön 2 nap, amikor a puding próbája következik: ha sikerült elengedettnek, szorongás-mentesnek lenni, akkor DIMENZIÓ-VÁLTÁS következik: más rezgésű emberekkel találkozhatsz, más minőségű kapcsolatokat építhetsz. Nagyon régen volt már ilyenre lehetőség, ez a 2 nap mérföldkő lehet a társkeresésben és a párkapcsolatban is.

 

Ha nem igazán élted meg a pillanatot az elmúlt héten, akkor a Plútó nehéz-fényszög rátesz egy lapáttal és fokozódik az egyedüllét-érzet.

 

Amint a Plútót kihevertük, jön a másik asztro-fenegyerek, az Uránusz. Szemben áll és szemtelenül provokál november 23 és 24 között. Faramuci helyzetek, megkérdőjelezett értékrend. Minden a feje tetejére áll, pedig már annyira letisztultnak tűnt. Előkerül a szennyes, az árnyékos oldal meg az önbizalom-hiány. Nehéz napok, de tanulságosak: ezt kaptuk, mert itt tartunk. Ne higgy a látszatnak, ne dőlj be a csomagolásnak, se magadat, se másokat illetően. Ami most előjön, az még koránt sincs elrendezve, hiába hitted.

 

A hónap vége viszont nagyon is kellemes, laza hangulatban telhet, a Vénusz nem kapcsolódik sehová egészen december első hetéig. Ideje örvendeni a szabadságnak és csupa vénuszi dolgot csinálni pl. táncolni, bulizni, főzni és vendégeket hívni, ismerkedni az ismerkedés kedvéért. Klassz napok!

 

December: csupa izgalom!

 

December 5-én a Vénusz átszökken a Skorpióba, ahol szintén elemében van, ha a párkapcsolat oldaláról nézzük: tele szenvedéllyel és megélni kívánt vággyal. Bármi áron. 10-ig próbálgathatjuk a hódítási kelléktárunkat, méregessük a reakciót és érezzük magunkat nagyon is visszautasíthatatlannak. És legyünk résen, mert hamarosan vizsgázunk!

 

10-én és 11-én a Neptun visz némi csavart a lelkünkbe: elképesztő megérzéseink lesznek, ami jól jön az ismerkedésnél (vesébe látó szemek) vagy egy párkapcsolati konfliktusnál (masszív együttérzés). Szuper erő, ami tettekre sarkall és kedvet csinál, na meg borzasztóan őszintévé is tesz! Nem tűrjük a mellébeszélést, szájhősök kíméljenek, mert hamar átlátunk a szitán. Micsoda előny a nagyot mondó vadászok korában!

 

Ismét 3 nap következik a Plútó társaságában: 17 és 20 között. Ez a találkozás erősítő-energetizáló jellegű: ami korábban létrejött, abban nagyon tudunk hinni, teljesen képesek leszünk elfogadni, azonosulni vele. Nem mindegy tehát, hogy mi mellett köteleződtünk el a hónap elején! Ez a vizsgahelyzet, a ki milyen virágot szakít… gyakorlati megízlelése.

A Vénusz legyen velünk az őszi napokon is! Részletesebb útmutatásért kövess naprakészen a Facebook-on!

Tetszett, dobok 1 lájkot!

De jó fej vagy, köszi! 😉