Aki rendszeresen olvassa a blog bejegyzéseimet azt látja, hogy mindegyik más megvilágításból nézi a párkapcsolati témakört. Hát igen, nem ismerem a sorozatgyártás fogalmát :-). Változatosságra törekszem, mert sokakat, sokféleképpen érintő témáról van szó: a párkapcsolatról. Azt szeretném, ha bárki nemtől, kortól, hitrendszertől függetlenül kapna itt tanácsot, bíztatást és megoldást. Meg azt is szeretném, hogy ne legyen unalmas, egyhangú és önismétlő a honlapom. Legyen inkább színes, változatos, ötletgazdag és érdekes.

Kétségtelen, hogy a spirituális alapbeállítottság és a jókedélyű hangvétel mindig fix, mert ez a két szempont igazán fontos. Ezeken felül azonban nem szorítkozom kizárólag asztrológiai, száraz és csak egy szűk kört érdeklő témákat behozni. Hamár asztrológia, hamár horoszkóp elemzés, akkor annak is inkább a szimbolikáját helyezem előtérbe, nem a szaknyelven történő kevesek által érthető, túlmisztifikált magyarázatokat. Fontos, hogy amit írok, legyen érthető és követhető. Csak így lehet valóban tanácsot adni. Írhatnék ködös értekezést a férfi Vízöntő Marsának hölgye Mérleg Vénuszáról szextilben, de attól tartok ez nem volna túl hasznos. Ezt majd személyesen fejtem ki annak, aki kíváncsi rá ilyen mélységben, ilyen részletességgel.

Mint ahogy arról sem írok esszék, hogy önbizalomhiányra melyik Bach-virágterápiás cseppet javaslok, hiszen komolyabb ez a téma annál, minthogy az általánosság szintjén érdemes lenne vele nyilvánosság előtt foglalkozni.

A párkapcsolati kérdések, főleg a problémák, konfliktusok igen intim dolgok. Egy terapeuta, tanácsadó pedig óriási hibát követ el, ha erre a bensőségességre nincs tekintettel. A publikum előtt, itt a blogban tehát mindig arról lesz szó, ami sokakat érint, de nem személyes jótanács. Olyan témákat dobok be, amiből mindenki profitálhat, akiben él egy kis lelkesedés a párkapcsolati én-jének fejlesztéséhez, önismeretének bővítéséhez, vonzerejének növeléséhez és párkapcsolati működésének tökéletesítéséhez :-). Akár még társkereső, akár már boldog kapcsolatban él.

Könnyen megvalósítható, élmény-szerző receptekre lehet tehát a továbbiakban is számítani, némi kis pszicho-val körítve, épp csak annyiban, amennyi az a megérthetőséget szolgálja. Nem online pszichológiai tanácsadás, nem is internet-asztrológia, hanem mindkettő, de másképp. 🙂

Persze várom a témafelvetéseket is a lenti e-mail címen!

info@kulcsaparkapcsolathoz.hu