Pénteken egy sokakat foglalkoztató sorozatot indítok, szigorúan interaktív jelleggel: Férfiak kontra nők… gyere, és írd le mit gondolsz! Várlak! Ha még nem mondtál véleményt, a  hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ehhez adok egy kis fogódzót, mert első nekifutásra elég macerásnak tűnhet, noha 3 percnél nem tart tovább és elég egyszer regisztrálni, a következő hozzászólás már sokkal simább ügy!

Szóval: bejelentkezés. Ezt úgy teheted meg, hogy a blogbejegyzés legalján, a Share/Save ikon alatt, a Jelentkezz be itt soron az Itt szóra kattintasz. Ekkor feljön egy ablak, amely alatt a kék színű a register feliratra kell kattintanod. Add meg a felhasználó nevedet (ékezetek nélkül), ez fog megjelenni a hozzászólásban is és add meg az e-mail címedet. Kattints a register gombra. Hamarosan megtalálod az e-mail fiókodban az általad megadott usernevet és a rendszer által generált jelszót. Másold ki a jelszót és kattints az üzenet végén villogó linkre. A felugró ablakba írd be a felhasználónevedet és másold ide a jelszót (érdemes a remember me-t bepipálni, ekkor legközelebb nem kell begépelned majd ezeket), majd nyomd meg a log in gombot. Ekkor felugrik egy bonyolultnak tűnő ablak, amelynek legalján a jelszavadat módosíthatod, ha akarod (elmenteni ne felejtsd!). Ha nem akarsz az adataidon változtatni, akkor a legfelső sorban kattints a kulcsaparkapcsolathoz.hu-ra és menj be abba a bejegyzésbe, amihez hozzá szeretnél szólni. Menj a cikk végére, nyomd meg a bejelentkezést és a már ismerős ablakba írd be az adataidat. Ezután máris írhatsz, ha idő közben nem felejteted el a mondanivalódat :)!

A Hoxa-portálon egy-egy cikkemhez 20-30-an is hozzászólnak, a Facebook-on szintén aktív az élet, szerintem nyomjuk le őket! 🙂  Nyilváníts véleményt, tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki az a sok ember, aki olvas, és mit gondolhat az adott témákról.