Kissé marketing-ízű lehet, hogy ebben a hónapban minden holdállás különleges hatással bír, de az igazság az, hogy valóban így van!
A július 11-dikei újhold illetve az az megelőző és követő 1-1 nap jónéhány hónapra elegendő lelki-munícióhoz juttathat, ha jól gazdálkodunk vele. Gazdálkodj okosan következik a Hold-jegyében.

Ezeken a napokon ha nyitott vagy sok olyan érzést, hangulatot fedezhetsz föl magadban és másokon, ami furcsa és újszerű. Ez azért lehetséges, mert néhány napig fokozottan éles az érzékenységünk és az intuíciónk. Aki eleve éles érzékenységgel és ráhangolódási képességekkel van megáldva, most döbbenetes élményekhez juthat, legyél résen, ha ilyen képességekkel bírsz: megsejtheted mások döntéseit, megláthatod a helyes útirányodat és a távolabbi jövőkép is előbukkanhat az álmaidban.
Nehezen viseljük majd a bántásokat, sértődékenyebbek, hisztisebbek, leszünk és sokkal inkább sebezhetőnek érezzük majd magunkat. Ezeket a nem kívánt „mellékhatásokat” úgy kerülheted el, ha tudatosan és nyitottan veszed fel egy-egy helyzet légkörét és a belső hangodra hallgatva azonnal hátrálsz, ha bajt (sérelmet, konfliktust) érzékelsz. Kíválóak a megérzéseid, használd őket: hozz döntést, vállalj be helyzeteket vagy épp maradj távol, ha így érzed, mert igazad lesz. Ne felejtsd el: az intuíció hosszútávon működik, és ami pillanatnyilag bizarr döntésnek is bizonyulnak később javadra szolgál majd.
Nagyon nagy hangulatingadozásokat élhetünk meg: a depresszív szomorúságtól a kiáradó derűig egy szempillantás alatt végigrepülhetünk a hangulatskálán. De nemcsak mi, hanem a környezetünk is. Igyekezzünk ezért kerülni az olyan helyzeteket, amelyek lehangolnának.

Kereshetjük viszont azokat a helyzeteket, ahol segíthetünk, támogatást nyújthatunk a rászorulóknak, akár a családban, akár a tágabb ismeretségi körben. Adni mostanság könnyebb, mint kapni.

A sötét hold időszakában azokat a vágyainkat növesszük, ápolgassuk, amelyeket a közeljövőben szeretnénk megvalósítani. Ettől kezdve két hétig minden nap tegyünk valamit konkrétan a megvalósítás érdekében! Főleg érzelmileg adjuk bele magunkat: tegyük szívvel-lélekkel a dolgunkat, ne csak úgy immel-ámmal!

Az Újhold az átváltozás ideje: számolj le a félelmekkel, nézz szembe a sötét oldaladdal. Találj ki olyan feladatokat, amelyek elősegítik az árnyékoddal való barátságot: keresd a számodra nehéznek tűnő helyzeteket és próbáld ki magad bennük. Látni fogod, hogy amit leküzdhetetlennek véltél, az csak egy akadály volt, amelyen önerőből át tudtad magad segíteni. Nagyon nagy élmény lesz, meglátod!

A jövő hét közepén aktuális afrodiziákum-receptekkel jelentkezem!