Az időzítés kulcsfontosságú, pláne olyan stratégiai kérdésekben, mint  a szerelem és a párkapcsolat. Nézzük melyek azok a napok, amelyek a legalkalmasabbak a párkapcsolat-építésre, -szépítésre; és lássuk azt, is, hogy miért! Mielőtt a lényegre térnék tisztázzuk: az Oroszlán havában járunk, tehát csupa Nagy dolgokra, gálás megoldásokra, királyi tettekre számítsunk. Ne bagatellizáld el se a problémákat , se az örömöket! 🙂

A július 26-tól 29-ig tartó konstelláció a hónap legfeszültebb, legrobbanásveszélyesebb időszaka. Kíválóan alkalmas szakításra L. Ha ezt nem szeretnéd, akkor kerüld a vitákat,  a konfliktusokat. Ne most akard rendezni a sorokat, mert most legkevésbé lesz a rendezettség a levegőben. Sokkal inkább a túlfeszítettség érzete uralkodik majd. Jó esély van hatalmi játszmákra is, dührohamokra és vérig sértett félrevonulásokra. Legjobb taktika, ha hagyod, hogy ez a néhány nap elsziporkázzon a fejed fölött. Minden halassz el, ne dönts fontos kérdésben , mert az indulataid félrevisznek.

Ha ezen a tornádós időszakon túljutunk, akkor jó egy hét szünet következik. Majd augusztus 7 és 10 között a társkeresőké a terep: remek energiák segítik az ismerkedést! A hónap csúcsnapjai ezek! Főleg a 8-dika pompás. Itt az  ideje a flörtnek, a romantikának, a lazaságnak, a könnyedségnek. Szerelem van a levegőben! Érzékenység és ráhangoltság: azt veszed észre, hogy ezeken a napokon nagyon könnyű a másikhoz közel kerülnöd, ösztönösen egy hullámhosszra tudtok jutni. De nemcsak a lelki sík szép, hanem a szexuális kisugárzásra sem lehet panasz ezekben a napokban. Úgyhogy irány a tömeg, mutasd meg magad! Ne feledd: magabiztosság, elégedettség a jelszó most!

Ebben a hónapban kivételesen nem az Újholdra kell figyelni, hanem az azt követő 3 napra, augusztus 13-dikára. Négy bolygó fog a Mérleg jegyében tartózkodni. Ez a nap a pároknak kedvez: ne hagyd ki  a randit! Mindenképpen legyen közös programotok, mert nagyon jól tudtok töltekezni együtt. Most érdemes összeszedni egy kis muníciót, a két héttel ezelőtti konfliktusokat elrendezni, vagy csak úgy örülni egymásnak. Szórakozni, táncolni, beszélgetni. nem lesz könnyű megszervezni, mert erős korlátokat kap a konstelláció, de minél aktívabb az előkészület annál inkább megbecsülitek a közösen töltött időt! Ez a tanítás.

Az Oroszlán időszak utolsó napjai a rózsaszín szemüveg jegyében telnek. Augusztus 20-22 között sok félreértésre, önámításra, csalódásra kell számítani. Fakad mindez abból, hogy nehezünkre esik azt meglátni ami tényleg van. A zavar, tehát a szubjektivitásból fakad. De van ennek a rózsaszín-időszaknak jó oldala is: a felfokozott romantikus lelkület, inkább ezt valósíts meg: légy vidám, bájos és szerelemes. A Világba! 🙂