Nem jellemző rám, hogy nap, mint nap tanulmányoznám az eget a lehetséges hatások feltérképezése céljából, de most megint megakadt valamin a szemem. Egyre javulnak a kilátásaink, ráadásul most kifejezetten párkapcsolati szempontból jól hasznosítható energiák jönnek. A hagyomány szerint két szerencse bolygót tartunk számon: a Jupitert és a Vénuszt, és ők most rákapcsolnak!Pontosan mindketten egyenes mozgásba kezdenek az eddigi hátráló haladás helyett, ami azt jelenti, hogy a visszafelé- illetve befelé nézés helyét november 21-től az előrelépés veszi át. Ez mindenképpen jó hír, nem? Mit jelent ez?

Kezdjük az egyetlen rosszhírrel: ha hízásra hajlamos vagy, akkor most nagyon figyelj oda az étkezésedre, mert különben jönni fognak a kilók. A kibontakozás időszaka jön, ami testi szinten általában súlygyarapodában nyilvánul meg, de emiatt ne a bolygókat szidd.  🙁

A Jupiter a nagy szerencse és az isteni szeretet jelölője július vége óta hátrált. Bizonyára gyakran elgondolkoztál ebben az időszakban azon, hogy mi is az életed célja, értelme. Hogy melyek a prioritások az Életedben; hogy milyen szellemi úton haladsz; és hogy mennyire jó lenne tartozni valahová, valakihez. Az isteni szeretet utáni vágy fogalmazódott meg benned még akkor is, ha nem vagy vallásos, a hit ugyani s a létünk alapja és messze túlmutat az egyházak tanításain. Mi jön most? Annak van most itt az ideje, hogy átültesd a gyakorlatba az eddigi eszmefuttatásaidat: kezdj el a prioritásaid szerint élni; kezdd el képviselni azokat az értékeke, amelyeket fontosnak tartasz; ne hárítsd el a lehetőségeket, amely a kibontakozásodat segítik elő. Utadat két hónapig szerencse kíséri, tehát ha a személyes horoszkópodban van rá jelzés, akkor akár nyerhetsz is. Ha a lottó ötös nem is lesz a tiéd, az optimizmusod, hited és elfogadásod új lehetőségeket vonzz be számodra.

Ha egyedül vagy, januárig kiegyensúlyozott, derűs és (önmagadhoz képest) túláradóan szeretet-szív központú leszel, ami remek alap egy ugyanilyen értékekkel bíró kapcsolat bevonzásához. Tenned a következőket kell: erősíted a hited és bízol a sorsod megváltozásában. Ez most könnyebb lesz az átlagosnál. 🙂

Ha nem vagy egyedül, akkor pedig éld meg a szeretet mindkét oldalát: adj és kapj, gyakorold mindkettőt szívből. Ne csinálj semmit, csak éld át. Ez most könnyebb lesz az átlagosnál. 🙂

Nézzük a Vénuszt! Október eleje óta nem hagy minket igazán kibontakozni az érzelmi életünk terén, azaz nem igazán találtuk meg azt az intimitást, amire vágytunk. Valahogy sehogy sem volt jó. Most beáll a változás, és évekig (!) nem köszön vissza az, amit az elmúlt bő egy hónapban átéltünk!

Kedves társkeresők, itt az ideje tehát fellépni az Élet színpadára!  Bölcsességgel, lágysággal, szívélyességgel tudsz most odafordulni, akihez szeretnél. A Vénusz harmonikus, romantikus kapcsolatokat jelez. Olyanokat, amiben öröm van. nem biztos, hogy a most születő kapcsolatok a sírig tartanak majd, de élményt adnak. Csak élvezd, ez a Vénusz jelmondata.

Feladat: hozd magad helyzetbe, lépj ki, vége a Skorpió szenvedős-passzív, befelel néző időszakának. Ne térj ki az ismerekedési lehetőségek elöl, sőt keresd főként a személyes ismerkedés lehetőségét: kulturális esemény, party, baráti összejövetel a legjobb terep.

Akik párkapcsolatban élnek remek közös pillanatokat élhetnek meg romantikus, meghitt, szerelem-energiákkal átitatott ragyogó időszakot, főként november végéig. Utána  szenvedéllyé alakul a könnyed flört, heves érzelmek várhatóak.

Ritka, hogy a két leginkább párkapcsolat-felelős bolygó ilyen szépen összefogjon! Érezd úgy, hogy sok segítséget kapsz és csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele. Szerintem nem érdemes elherdálni a lehetőséget! 🙂 Azon pedig ne lepődj meg, ha a következő hónapban remek formában leszel és magad sem érted honnan ez a jókedv! ÉLJ, filozofálni majd ráérünk később.